hits

Merethe Høili Johansen | Be the change

ORKET EGENTLIG IKKE

  • 08.04.2016 kl.00:57

God...natt? Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe her i dag fordi jeg orket rett å slett ikke. Fikk kun tre timer søvn i natt så sengen roper på meg. Men samvittigheten tok meg selvfølgelig og skrivekløen da, så jeg skrev ett ganske langt innlegg likevel. Hvor ble det av? Jo det ble borte. Mobilen døde mens jeg skrev og jeg ba på mine knær og krysset alt jeg hadde for at teksten fortsatt var der når mobilen skrudde seg på. Med min flaks som vanlig var den ikke det.. så nå har jeg bannet ett par runder for meg selv mens jeg har skrevet dette fjaset her i stedenfor.

Skrivingen blir som regel best når man gjør det uten å tenke seg om, altså også når man ikke husker på det man skriver. Jeg skrev vel et eller annet om at jeg ligger å lytter på ugla som uler utenfor, at jeg har hatt noen veldig bra dager her foreløpig og en del annen natt filosofering som egentlig var deilig å få ut. Kanskje like greit det ble borte ;-) Faderullan, livet dere.

Nei nå skal jeg ringe min guttebass å si natta, så skal jeg legge meg. Eller, det blir vel en stund med lytting til den uglen utenfor før ole lukkøye kommer til meg tenker jeg, for det var faktisk veldig behagelig og fasinerende å høre på. Tror jeg runder av her før jeg driter meg lodrett ut. For ett rot av ett innlegg, sorry ass. Men hey, bedre enn ingenting eller? Kanskje ikke, kunne vel ha spart meg for dette skriveriet.

Jaja, nå er det gjort. Jeg har det helt fantastisk her hjemme på besøk så er nok derfor det blir så halvveis også. For skrivingen blir vel best når man har det dårlig?

Neida.

For å understreke hvor dårlig dette ble slenger jeg med ett ræva snapchat bilde med en tekst som forklarer seg selv. Jajaaa, ordentlige innlegg blir det nok av når jeg er hjemme igjen, nå har jeg god samvittighet for at jeg prioriterer familie og venner! Natta'a - dere er fabulous.

4 Kommentarer

Søtmonsen :))

08.04.2016 kl. 09:29
Huff ;o er så kjedelig når sånt skjer x.x gjort det ett par ganger, at jeg har kommet borti en knapp og voila, hele innlegget borte... Er så dritt det ;o

Ønsker deg en fin dag <3

Merethe Høili Johansen

11.04.2016 kl. 23:49
Søtmonsen ): Hahaha, jaa!! Det er såå kjipt :o

Ine Therese <3

09.04.2016 kl. 15:05
åh så kjiipt..noe dritt når dt skjer. Håper ellers du får en fin helg :)

Merethe Høili Johansen

11.04.2016 kl. 23:48
Ine Therese: Ja, veldig kjipt!! haha. Jeg hadde en veldig fin helg <3 Håper du også hadde det!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no