hits

Merethe Høili Johansen | Be the change

UKEN SOM GIKK.. #1

  • 26.04.2016 kl.17:52

Jeg klarte ikke helt å velge ut noen av disse punktene for å korte ned innlegget sååå det blir ett litt langt innlegg nå, så får jeg heller gjøre det litt kortere neste uke! Men jeg føler at jeg har en del å ta igjen for på bloggfronten, så kanskje like greit det er litt langt denne gangen? Merker jeg har fått tilbake mye av skrivegnisten og det er så fryktelig gøy! Så denne uken lover godt for bloggen. Nå skal jeg fortsette å rydde litt, også skal vi en liten tur til svigermor før jeg drar en tur til en venninne i kveld for litt etterlengted jentetid! 

Ukens innkjøp: Herligheten.. dette begynner jo bra! Jeg husker faktisk ikke én eneste ting jeg kjøpte forrige uke.. Tror det bare var mat og liknende, haha. 

Ukens sang: Helt klart den HER - FYTTIIII KATTA. Hørt den på repeat sikkert hundre ganger, syntes den er så fryktelig fengende.. hahaha. Dere skulle sett meg digge til den altså ;-) Tenk dere den ute på byen med jentene da?? ææææh.

Ukens inspirasjon: En av mine aller beste venninner Rebecca <3<3<3 som er så fryktelig flink til å blogge! Hvis dere ikke allerede følger hun, så måå dere gjøre det. Bare trykk på navnet så kommer dere direkte inn på bloggen hennes :-) Hun er så utrolig flink med den bloggen, og jeg må virkelig si at hun er min største inspirasjon til å gjøre det bra selv. Hun er sååå utrolig flink, og jeg elsker måten hun skriver på. En stor inspirasjon, og det er så gøy at vi begge blogger for det gjør at vi skjønner hverandre på en helt annen måte enn andre kanskje gjør :-) Er også så fryktelig godt å ha en som kan gi massevis av blogg tips og som kan hjelpe til når det trengs (som er ganske ofte HEHE). Hun var den som gjorde at jeg fikk lyst til å begynne å blogge, men som det sjenerte og treige mennesket jeg er så tok det jo en stund før jeg turte å ta det steget daaa. Hun er også en av de morsomste, snilleste, fantastiske og sterkeste personene jeg kjenner og jeg er så fryktelig glad i hun! 


Ukens nedtur: Det må være den store knekken jeg fikk den uken.. som toppet seg på fredagen. Det var helt forferdelig, og jeg følte meg bare helt tom til slutt. Vanskelig å beskrive - men det var en sånn type uke så må si det var ukens nedtur at jeg lot meg selv falle så dypt igjen. 

Ukens opptur: Siden det ikke akkurat var den mest spennende uken jeg har hatt så må det være når jeg endelig fikk time hos ortopediteknikken, har ventet så utrolig lenge på å få time der så jeg kanskje får litt orden på føttene mine. Wihu 

Ukens person: Det må også være en av mine aller beste venninner, nemlig Karoline <3 Som dere har skjønt så hadde jeg en veldig nedtur forrige uke og jeg visste virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg eller hva jeg skulle gjøre. Men Karoline er en jeg alltid snakker med om jeg har det vanskelig og som alltid får meg til å føle meg mye bedre, og etter en god samtale med nettopp hun denne dagen så turte jeg endelig å bestille time hos legen for å forsøke å få psykolog. Det hadde jeg helt ærlig aldri gjort om det ikke var for denne samtalen vi hadde. Det er jeg evig takknemlig for. Jeg føler endelig at jeg er på riktig vei nå, og det er mye takket være hun. Herligheten, er ikke jeg heldig? Jeg er så uendelig glad i hun. Og jeg er så fryktelig glad for at jeg har så mange fantastiske mennesker i livet mitt som alltid er her for meg, og som får meg til å tenke annerledes når jeg ikke har så lett for å se og forstå ting selv. 


Serieukens høydepunkt: Er det lov å si YouTube her? hahaha. Som dere sikkert har skjønt så sliter jeg veldig med søvn for tiden så jeg sover nesten aldri om natta, så i det siste har jeg blitt heeeelt hektet på YouTube. Kan sitte hele natta (uten å røre meg en centimeter HEHE) å kikke på favorittene der. Som forøvrig er disse: Nellie - Meg Cat - Olivia Cara - Channon Rose - WheresMyChallenge & Tana Mongeau. WATCH AND ENJOY :):) 

Ukens craving: Melkesjokolade <3<3 Funfact: Jeg HATET det før, taklet ikke lukten engang.. nå klarer jeg ikke stoppe å spise det om jeg først begynner. Whaaaat

Ukens latter: Hm... Kan ikke komme på noe helt spesifikt men Sverre får meg alltid til å smile og le når jeg virkelig trenger det, det er noe jeg setter aller mest pris på ved han og det var noe jeg virkelig trengte forrige uke <3 Love my booboooo, tihi klissklassss


Ukens tanke: At jeg må få en rutine i bloggingen og bli mye flinkere til å ta vare på den, for det er tross alt den som gir meg mye glede om dagen. Det er på grunn av bloggen jeg klarer å komme meg gjennom dagene, nettopp fordi jeg kan skrive hva jeg vil her og at jeg får så mye gode tilbakemeldinger og hjelp av dere lesere. Tenker faktisk fryktelig mye på det, for det er vel sånn med blogging at det er så og si alltid i hodet på en. Men som med mye for tiden så har det lett blitt nedprioritert og det blir ofte med tanken.. Men dette er noe som blir bedre jo bedre jeg blir selv også :-) Det vet jeg!

Ukens motivasjon: Oppsøke hjelp, ta tak i livet mitt og tørre å trå ut av ''komfortsonen'' som egentlig gjør mer skade enn glede. Motivasjonen for dette er jo rett å slett bare at jeg vil bli bedre, og det at jeg har skjønt at jeg har mange fantastiske mennesker rundt meg som vil meg alt godt <3 Så jeg må ville det selv også. 

Ukens mest leste innlegg: Det er dette innlegget jeg skrev på fredagen om at jeg skal forsøke å få meg psykolog. Det har blitt lest nesten 600 ganger, og det setter jeg veldig pris på :-) Det er ett viktig tema, som absolutt bør snakkes mer åpent om! 

Neste ukes mål: Jeg skal i bryllup til en av mine beste venninner om to måneder, og jeg vil gjerne gå bittelitt ned i vekt til det. På en sunn måte selvfølgelig, for jeg må begynne å passe mer på meg selv altså. Helsen min både psykisk og fysisk er fryktelig dårlig for tiden og det er kun meg selv som kan gjøre noe med det. Så jeg har to mål for neste uke (altså denne) om at jeg skal begynne å gå en liten tur hver dag og begynne å spise sunnere. Men jeg vet også at jeg må passe på meg selv når det gjelder det siden jeg har slitt veldig med det før og sliter enda med spiseforstyrrelse. Dette er også noe jeg skal ta opp med legen, så jeg kan få hjelp til å gjøre det på en ordentlig og trygg måte. Merker det er lett å falle tilbake dessverre når jeg har det sånn jeg har det nå for tiden. Men jeg er i det minste ærlig med meg selv om det og det er ett stort skritt i riktig retning :-) Innlegget jeg har skrevet om spiseforstyrrelsen min kan du lese HER

Hva syntes dere om innlegg som dette? Kjedelig/morsomt? :-) 

❤ Merethe

10 Kommentarer

Søtmonsen :))

26.04.2016 kl. 18:04
For ett herlig innlegg <3 Du er ei herlig jente :D

Merethe Høili Johansen

28.04.2016 kl. 13:30
Søtmonsen ): Aw, tusen takk :D <3

Anne Grethe Seljordslia

26.04.2016 kl. 18:47
Supert med sånne oppdateringer, både for deg selv og oss andre :)

Merethe Høili Johansen

28.04.2016 kl. 13:30
Anne Grethe/FotoSeljordslia: Så bra!! :D

Waoa

26.04.2016 kl. 20:00
For et herlig innlegg! :D Du er jo så utrolig herlig jente du er, Merethe! <3

Merethe Høili Johansen

28.04.2016 kl. 13:31
Waoa: Aw, tusen takk <3<3

Silje Romundset Karlsvik

26.04.2016 kl. 20:57
Flott et innlegg :D Likte å lese dette.

Tenker å begynne med "uken som gikk" innlegg fra og med søndagen jeg og.

Merethe Høili Johansen

28.04.2016 kl. 13:32
Silje Romundset Karlsvik: Så bra :D Ååå, så gøy! Da skal jeg følge med <3

frekkfrue

27.04.2016 kl. 15:46
HA, jeg har oså hørt ufatterlig mange ganger på Meghan Trainor, No. Du har god smak:)

Merethe Høili Johansen

28.04.2016 kl. 13:32
frekkfrue: Hahaha, den går på repeat HELE TIDEN!!!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no