hits

TING SOM BARE SKJER PÅ FILM

Har du noen gang stoppet opp når du ser på en film og tenkt at det her skjer jo ihvertfall ikke i virkeligheten? Så bra timing og flaks kan man da umulig ha? Vel det har jeg tenkt over utrolig mange ganger og det begynner å irritere meg litt. Men det er jo godt å drømme seg litt vekk i filmer og slippe virkeligheten littegranne. Men her har jeg listet opp noen ting som kun skjer på film! Har du noen flere ting som kun skjer på film? Fortell meg! Det er jo litt morsomt å tenke over. 

1. Om man hører noen rare, skumle lyder så går man rett dit hvor lyden kommer fra. Resten er historie.. - Du løper ikke rett til de skumle lydene vettu, du gjemmer deg under dyna og håper lydene blir borte!

2. Det mest romantiske som kan skje er å kysse drømmegutten i pøsende regnvær, åååh så goals. - Nei nei nei, det er for det første iskaldt og all sminke du har på renner nedover ansiktet så det ser ut som du er medlem av KISS. Du må også rett inn å skifte klær for å ikke få frostbitt så det blir lite tid til noe annet innenfor dørene, med andre ord; alt annet enn romantisk. 

3. Alle klarer å lande ett fly uten å drepe ett eneste menneske ombord bare de får litt hjelp. - For å si det sånn da, hadde jeg måttet lande ett fly så er det ikke ett menneske på denne jord som kunne snakket meg gjennom det. Alle hadde vært fucked. 

4. Jentene som finner ut at de har samme kjæreste på samme tid blir bestevenner og ødelegger livet til douchen. - Det skjer IKKE i virkeligheten for å si det sånn. Det skulle vært sånn men jenter er og forblir jenter. Det er DE som kommer til å prøve å ødelegge livene til hverandre. Jenter ass. 

5. Uansett hvor hardt personen har festet dagen før så kommer den seg ALLTID opp for å lage god frokost, gjøre husarbeid og gjerne også dra på jobb. - Hallo.. jeg orker ikke stå opp for å gå på do engang jeg når jeg er skikkelig fyllesyk. Gjør du?

6. Plutselig helt ut av det blå dukker det opp en morder fra baksetet som man absolutt ikke har sett på forhånd. - Hvem sjekker ikke automatisk bak i speilet før man kjører? Jeg gjør ihvertfall det. Kanskje jeg er litt overnervøs men, jeg kan da ikke være alene om det!

7. Man kjenner alltid noen som kan hjelpe deg om du har problemer. Gjerne nevøen til den gale kattedama over veien som kjenner broen til moren din. Det er heller ikke kleint i det hele tatt å spørre dem om hjelp. - Jeg syntes det er kleint å si hei til naboen bare jeg. 

8. Den største drittsekken blir alltid snill og dere ender opp lykkelig forelsket sammen selv om dere hatet hverandre for ett sekund siden. - Er du en drittsekk så forblir du en drittsekk.. tar mer enn ett blikk og klissete ord for å overbevise meg. 

9. Er du på rømmen så passer alltid de første klærne du finner helt perfeeekt og du får alltid tid til å kle de på deg uten å bli tatt. - Tror faktisk ikke kjeledressen til bonden passer deg perfekt altså. Ikke kan du bruke mange minutter på å få på deg de heller for hele squaden er etter deg. 

10. Bryllup blir store skandaler, akkurat i det presten spør om noen har noen motsigelser så kommer det en annen person løpende inn dørene akkurat i det øyeblikket. Så blir det holdt en stor tale om at det er de som hører sammen og blablabla. -  De fleste har heldigvis nok vett i hodet til å ikke gifte seg med en person de ikke liker. Ikke gidd å bruk tusenvis av penger på ett bryllup om det egentlig er en annen du ønsker skal stå der oppe sammen med deg da. Stakkars pappa som tømmer lommeboka. 

Også lever de lykkelig i alle sine dager... det hadde vært noe det! Heldigvis er ikke livet som en film, det hadde vært kjedelig det. 

16 kommentarer

Lo godt av nummer 3. Hadde vært greit doomed her også! :P Mye sant i det du skriver, noen klisjeer passer bare ikke inn i den virkelige verden

Mia: Haha! :D Nei gjør ikke det altså!

Så sant! Helt enig i punktene :)

Kjempesant! Morsomt innlegg. Synes også den farten klær tørker i, er fascinerende, eller hvis en kvinnelig helt blir skitten, er det kun på nedre halvdel av det ene kinnet, slik at sminken og håret forøvrig ser stunning ut. Samtidig, med den siste der, blir det sjeldent drama fra hun som egentlig skal gifte seg når avbryteren kysser brudgommen, og hele kirken virker å være fornøyd/står og klapper. Selvfølgelig også den skuffede brudens side av kirkebenkene.... De var kanskje happy for å slippe unna? ;) Håper du har en fantastisk dag, godt å se deg på bloggeriet igjen!

Kristin: Tusen takk! Hahaha ja det er sant. Mye rart som skjer i filmer altså! Tusen takk så hyggelig å høre :D

Kjempefin Blogg du har.

Den er både ærlig,litt trist og mrsom🌻

Tror ik det er siste gangen jeg er innom

mette: Tusen takk! Så hyggelig å høre <3

He he:D eg har faktisk gjort nr to. Pga eg syns det er romantisk, kline i pissregnet var ganske kult egentlig:D så det anbefale eg jo. Gi litt f i klærne å sminken:) Anbefales uansett!! Så går det jo an å skifte sammen vet du;)

Siri: Haha, ja man må jo bare prøve! Romantisk kan det være :D

Morsomt innlegg! Skjønner meg ikke helt på logikken i filmer i blandt..

Nora Piscopo: Takk! Nei ikke jeg heller, haha

dvergpinschere i mitt hjerte

dvergpinschere i mitt hjerte

Herlig..ja om livet alltid hadde vært som på film, så hadde det vært trist og kjedelig!

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja helt enig!

Hhaha, er sånn to dager siden jeg satt å tenkte det samme xD Bare om Anime da :P Men samma ulla det da ;P Som at gutter i virkeligheten ikke er som de der ;o Drømmer meg bort der jeg xD Farlig egentlig :P At man håper det skal finnes sånn kjærlighetsliv i virkeligheten som i filmer :P Da blir jo aldri noen gutter bra nok ;o

Søtmonsen ): Haha! Haha nei, man må nok bare innse at det bare er på film, haha!

Skriv en ny kommentar