hits

Merethe Høili Johansen

''What makes you different, makes you beautiful''

GRATULERER

 • Publisert: 23.03.2017, 19:10
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • .... med den nasjonale valpe dagen!! Jeg hørte tilfeldigvis at det var det i dag og da klarte jeg ikke la være å bruke en unnskyldning for å vise frem enda flere bilder av babyen vår. For øyeblikket ligger jeg fremdeles i sengen, jeg har blitt syk igjen og forbanner meg på livet - og kjæresten som har mestret å spredd basselusker i luften så de har havnet på meg. Men det var jeg som ble syk først da så jeg må vel bare innse at jeg ikke har noen andre enn mitt dårlige immunforsvar å skylde på denne gangen, søren heller :):) Men nå skal jeg drømme meg bort i valepbildene av Link, og jeg lover dere at det samme skjer med dere for han var så nusselig atte hjelp! Han er fortsatt nusselig da, bare en god del større. De vokser så fryktelig fort, det er ikke greit! Man må huske å ta masse bilder og kose seg gløgg ihjel imens de er så små, for før du vet ordet av det så biter de ihjel både hus og bein. Happy national puppy day!

  Herregud tenk at han har vært så liten, og for ikke så lenge siden heller!

  Har du eller har hatt valp? :-)

 • Publisert: 23.03.2017, 19:10
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  dvergpinschere i mitt hjerte

  23.03.2017 kl.19:34

  Så inderlig søt!! ja jeg har hatt et valpe kull på hundene mine, og fikk 4 valper..men nå er de et og et halv år..Fyyy så fort tiden flyr! Vi beholdt en, så har vært gjennom valpetiden ja..og hun er fortsatt valpete...hihih.. Egentlig glad valpetiden er over..for da begynner man å kunne forme de ordentlig..jeg er ikke sånn baby person heller..så liker når de blir større..hihi..ja, valpedagen i dag ja..aldri hørt om..de lager mye rart..Kos dere med valpen! De er jo så herlige!! og rampete..og til å spise opp!!!

  Merethe Høili Johansen

  25.03.2017 kl.17:40

  dvergpinschere i mitt hjerte: Takk, han er søt ja <3 Ja tiden flyr altfor fort altså! Ja jeg gleder meg egentlig til han blir større, men nyter valpetiden også for jeg kommer sikkert til å savne det :D

  EtVennligPuff

  23.03.2017 kl.19:53

  Så søt han er da! <3 Jeg har også en nydelig staffegutt, han er 10 måneder nå, og er virkelig verdens beste!

  Riktig god bedring til deg.

  Klem fra Unni (du kjente meg kanskje som "magiskliv" før, men har opprettet ny blogg) <3

  Merethe Høili Johansen

  25.03.2017 kl.17:39

  EtVennligPuff: Tusen takk, han er kjempe søt ja <3 Ååå så koselig! De er så herlige skapninger :D Ja jeg husker deg!

  23.03.2017 kl.23:17

  Gratulerer så mye

  Merethe Høili Johansen

  25.03.2017 kl.17:37

  Anonym: Takk!

  Skriv en ny kommentar