hits

Merethe Høili Johansen

''What makes you different, makes you beautiful''

NÅR ALT GÅR I DASS

 • Publisert: 28.03.2017, 19:20
 • Kategori: RYGGMARGSBROKK
 • Husk å meld deg på konkurransen om å vinne ett gavekort her!

  Veeel... denne dagen tok en helomvending for å si det mildt. Jeg har ikke satt føttene utenfor døren i dag en gang jeg. I dag som var en dag jeg faktisk skulle mye jeg hadde gledet meg til. Det er fryktelig typisk og noen ganger så begynner jeg å tenke om det faktisk er angsten min som skjuler seg bak ekstrem smerte. For i dag var det smerter som stoppet meg. Rett etter jeg postet forrige innlegg tidligere i dag fikk jeg utrolig vondt i det ene øret mitt, jeg sliter med trange øreganger (nei det er ikke en kvinnes unnskyldning for å slippe unna med å ikke høre på andre, haha) noe som gjør at når jeg først får vondt i ørene så får jeg ekstremt vondt. Jeg sliter veldig med å fly blant annet på grunn av det. Til slutt tok smertene så av at jeg måtte bare se meg slått og avlyse alle dagens aktiviteter, hive i meg smertestillende og legge meg. 

  Nå har jeg akkurat våknet og jeg føler meg litt bedre men jeg hører utrolig dårlig på det øret jeg hadde så vondt i. Men men, shit happens. Prøver på nytt i morgen! Det har jo skjedd to utrolig morsomme ting i dag uansett som min familie kommer til å leve på lenge ihvertfall. Det er ikke hver dag at den ene søsteren er på God Morgen Norge og den andre er i avisen, vi er så utrolig heldige som klarer å nå ut til litt flere med våre budskap. Jeg er så utrolig stolt over storesøsteren min, for dere som ikke vet (fordi jeg har faktisk aldri nevnt det her inne tror jeg) - så har den eldste storesøsteren min også ryggmargsbrokk. Så hun har alltid tråkket opp veien som jeg går i og vært en stor trygghet for meg. Nå har hun satt i gang ett utrolig stort og spennende prosjekt som jeg skal skrive enda mer om i ett helt eget innlegg! 

  Nå skal jeg bare slappe av i sofahjørnet resten av kvelden, jeg prøver å finne en ny serie som jeg kan bli hektet på men det er tydeligvis ganske vanskelig. Har du noen gode forslag? 

 • Publisert: 28.03.2017, 19:20
 • Kategori: RYGGMARGSBROKK
 • 7 kommentarer
 • 7 kommentarer

  Sølvi Birgitte Wærness

  28.03.2017 kl.19:32

  Huffda! Det hørtes ikke godt ut :/ Du får ta kvelden med ro og slappe av ;)

  Har du sett Izombie? Den er veldig bra :) God bedring :)

  Victoria Larsen

  28.03.2017 kl.19:34

  Jeg ønsker deg en fin tirsdagskveld :-)

  Eva

  28.03.2017 kl.19:40

  Gratulerer med avisartiklen! Håper du føler deg bedre snart<3 Anbefaler Agent Carter. Marvel-serie som handler om en kvinnelig agent på 40-tallet. Spennende og SÅÅ fine kostymer<3

  dvergpinschere i mitt hjerte

  28.03.2017 kl.20:21

  God bedring med øret! og ja, ny dag i morgen! Ha en god kveld!

  Nina

  29.03.2017 kl.00:58

  God bedring <3

  Søtmonsen :))

  29.03.2017 kl.01:49

  Så kjedelig da ;s Håper du får gjort alt du skulle i dag, i morgen i stedet da <3 Spennende å høre om søsteren din da ^^

  Marie Gjernes

  29.03.2017 kl.12:10

  Kjipt, men det ordner seg nok! :)

  Skriv en ny kommentar