hits

Merethe Høili Johansen

THIRD TIME'S A CHARM

  • 21.03.2017 - 10:00

Titt tei! Haha. Livet som bipolar er i bunn og grunn som en karusell, opp og ned hver eneste dag. Ingen dager er like og det kan være ganske frustrerende. Så da har det gått ganske dårlig med bloggen de siste månedene. Men jeg har jobbet utrolig hardt med meg selv de siste månedene, det er det som har gått først for meg. Men nå er jeg blitt mer stabil og da har jeg mer enn noen gang lyst til å begynne å jobbe hardt med bloggen, på ekte denne gangen. Third time's a charm, right? Aner ikke om dette er tredje forsøk jeg men vi sier det! Jeg har også laget noen unnskyldninger i hodet mitt for hvorfor det har vært manglende motivasjon på bloggfronten og det er at jeg har hatt en pc som er fra forrige århundre og kun mobilen til å ta bilder med. Men - nå har jeg fått meg ny pc og en speilrefleks så nå er det ingen unnskyldninger igjen å bruke. Ikke vil jeg ha unnskyldninger heller for bloggen er min lille bebbis. Den har hjulpet meg gjennom så mye og gjort at jeg har opplevd utrolig mye som jeg aldri kunne drømme om å oppleve i mitt kjedelige liv. 

Jeg har sittet å planlagt litt fremover med bloggen de siste ukene. For hvordan jeg vil legge opp dagene, hvor ofte jeg skal oppdatere, hva jeg vil skrive om og litt sånt forskjellig. Rutiner er nemlig blitt min beste venn, prøver hardt ihvertfall. For det er noe av det viktigste i hverdagen når man har en bipolar lidelse. (Har jeg lært). Det blir innlegg to-tre ganger om dagen, noen faste innlegg og litt variasjon. Jeg brenner for å bryte ned tabuer og det skal jeg fortsette å jobbe for. Sånn, det var litt kjedelig informasjon som sikkert ingen bryr seg om, haha. Skal jeg være helt ærlig er det litt kleint å være her inne å skrive igjen, er vel ingen lesere igjen her men det gjør egentlig ingenting. Det er ikke det som er poenget med denne bloggen, hvis en person får det litt bedre med seg selv på grunn av hva jeg skriver her inne så er det mer enn nok for meg. Ikke minst så føler jeg meg bedre når jeg får skrevet fra meg! 


Let's do this. Jeg vet jeg kan og jeg vil, og det er en god start. 

Merethe Høili Johansen

Hei og velkommen! Jeg er en 23 år gammel jente fra Nøtterøy men som nå bor i Trondheim. Jeg er født med ryggmargsbrokk og har også blitt diagnotisert med bipolar type 2 og sosial angst. Kjæresten min har sykdommen Morbus Crohn og vi har begge to stomi (pose på magen). Skriving er blitt min lidenskap og terapi så her deler jeg åpenhjertig små og store, positive og negative øyeblikk fra vår hverdag som er litt annerledes enn normen. For hendvendelser: merethejoha@hotmail.comFollow

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no