• 23.03.2017 - 19:10
23.03.2017

.... med den nasjonale valpe dagen!! Jeg hørte tilfeldigvis at det var det i dag og da klarte jeg ikke la være å bruke en unnskyldning for å vise frem enda flere bilder av babyen vår. For øyeblikket ligger jeg fremdeles i sengen, jeg har blitt syk igjen og forbanner meg på livet - og kjæresten som har mestret å spredd basselusker i luften så de har havnet på meg. Men det var jeg som ble syk først da så jeg må vel bare innse at jeg ikke har noen andre enn mitt dårlige immunforsvar å skylde på denne gangen, søren heller :):) Men nå skal jeg drømme meg bort i valepbildene av Link, og jeg lover dere at det samme skjer med dere for han var så nusselig atte hjelp! Han er fortsatt nusselig da, bare en god del større. De vokser så fryktelig fort, det er ikke greit! Man må huske å ta masse bilder og kose seg gløgg ihjel imens de er så små, for før du vet ordet av det så biter de ihjel både hus og bein. Happy national puppy day!

Herregud tenk at han har vært så liten, og for ikke så lenge siden heller!

Har du eller har hatt valp? :-)

 • 22.03.2017 - 16:00
22.03.2017

Hei! Håper dere har hatt en fin dag så langt :-) Jeg har vært på sykehuset i dag, just one of those days. Det må til, en ting jeg har lært meg etter jeg ble eldre er at helsa går først uansett hvor kjedelig det kan være. Man må gjøre det man kan for å leve best mulig med de utfordringene man har. Men nok om det! 

Jeg var hjemme i Tønsberg for noen uker siden. Da var jeg så heldig å få med meg ett nytt kamera hjem til Trondheim. Det har jeg savnet en god del iløpet av tiden jeg har blogget. Man får mye mer motivasjon når man får tatt noen gode bilder, og det får jeg nå! Ihvertfall mye bedre enn før. Det er mye å sette seg inn i da, jeg er ikke akkurat så god på den fronten. Men det er spennende og godt å å lære nye ting. 

Det er godt å endelig ha det litt bedre, være litt mer stabil og føle litt mer på følelser. Det har vært mangel på de det siste året dessverre. Det er en del av å ha bipolar, men man må gjøre det beste ut av det også. Derfor er det å ha noe annet å bruke tiden sin på veldig bra, tenke på noe annet enn bare det negative. Nå kan jeg se frem til gode bilder, skrive mer og kjenne på lidenskapen jeg har for det igjen. 

Nå tenkte jeg å ha litt kvalitetstid med den lille familien min. Kanskje se på en film! Noen gode forslag til hva vi kan se? Vi er så ubesluttsomme, haha. Men først må vi dra å hente litt mer av flyttelasset som står hos svigermor, ja vi er SÅ treige - haha! Men det er godt å ha litt mer A4 dager, det har vi ikke hatt iløpet av de seks årene vi har vært sammen. Kjede seg sammen er undervurdert, og kanskje ikke noe så mange tenker over. Det er de små tingene i hverdagen man må sette litt ekstra pris på. Man vet aldri hva som er rundt neste hjørne. Prøv å elsk hvert sekund, ta vare på hverandre. Det er viktig, veldig viktig. Hva har du gjort i dag? :-) Masse klemmer og kjærlighet til dere! 

 • 22.03.2017 - 10:00
22.03.2017

❗ DU MÅ KJØPE VERNEKLÆR 

Skulle ønske jeg tenkte på dette de første ukene. AU AU AU - ikke undervurder den lille kjeften med de små tennene. 

INTIMSONE

Kan du bare drite i. Legg den fra deg med en gang - jeg mener det. NU! Jeg vet ikke hva det betyr en gang lenger jeg. Her slikkes det i ansikt og mellom tær, gjerne også inni kjeften om du har spist middag. Du slipper ikke unna det uansett hvor på vakt du er - tro meg....


 

❗ LUKTESANS=BORT

Trodde du at du hadde luktet en vond fis før? Tro om igjen. Hundefis lukter verre enn trusa til hufsa. For å ikke snakke om alt annet guffe som kommer ut av den lille nusselige firbeinte. 

❗ ER DU IKKE GLAD I Å VASKE SÅ MÅ DU BLI DET NÅ

Du leste vel forrige punkt? Vel, 99% av døgnet kommer du til å ha en dorull og en mopp i hver hånd for å plukke opp og tørke opp alt som kommer ut her og der. Kommer til å se ut som du har en real omgang med støv på hjernen for naboene en god stund for å sirre sånn. 

❗ LEGG BORT FLAUHETEN

Her må du juble høyt hver gang den lille tassen din bæsjer og tisser ute uansett hvor mange det er rundt deg. For tro meg - det er en lykke du aldri har kjent på før. Og ja, det er mange rare blikk men det blåser du i for det kom bæsj UTEEE. (Men du må fortsatt plukke det opp da så luktesansen må fortsatt være glemt.)

❗ LÆR DEG NINJATRIKS OG HA ETT GODT HJERTE

For her svelges det som svelges kan. Alt fra smertestillende til gamle bleier. Ja begge deler har hendt her i heimen. Da må man kunne fly ganske raskt opp fra sofaen og kaste seg ut på gulvet for å sirre'sånn - både puls og blodtrykk blir skyhøyt mange ganger iløpet av en dag så man må ta vare på hjertet! Gjerne lær deg litt yoga.  

DET MESTE MÅ BLI BAKGRUNNSSTØY 

Har du en rase som vår som ikke bjeffer stort - så vær forberedt på at det kommer veldig mange andre rare lyder. Det meste skal ignoreres og bare være bakgrunnstøy i en normal hverdag, noe som ikke er like lett hver gang når det høres ut som du har høyttalerne på full guffe med en spilleliste som kalles ''huset med det VELDIG rare i''. Spesielt om du bor i blokk sånn som oss så er det ikke like kult å treffe naboen etter en time med ei real runde med ''bakgrunnstøy''. 

❗ UBETINGET KJÆRLIGHET

Det viktigste punktet på listen. Det er til tider stor frustrasjon, det er faktisk smerter og tårer. Men det er også ubetinget kjærlighet 24/7. Det kan gjøre en hverdag mye lysere og lettere, som det har gjort for oss. Disse tassene har kanskje mye fiselukt og rare, frustrerende påfunn til tider men det er igrunn bare en stor klump med kjærlighet som kommer til å elske deg hele sitt liv. Det er søren meg en hard jobb å oppfostre en hund men herligheten så mye glede det gir. Det er kanskje en avgjørelse du kommer til å tvile på i ett halv sekund i den verste valpeperioden med tiss og bæsj smurt rundt overalt og tenner som henger fast i beina. Men så innser du like fort hvor bra avgjørelse du tok den dagen du hentet din lille baby. 

KJÆRLEIK

 • 21.03.2017 - 18:00
21.03.2017

Som venninne er det en selvskreven regel at man poster et lite hei når man har fått passordet til bloggen. Men for meg er ikke et hei nok. For meg ville ikke engang en bok vært nok. Alle ord er for små, for kjedelige og beskriver altfor lite av forholdet mellom deg og meg.

SONY DSC
 

Jeg husker så godt tilbake til ungdomsskolen da jeg enda ikke kjente deg. Jeg visste hvem du var, for vi hadde en felles venninne som stadig vekk sto og pratet med deg. Du gjorde ikke så mye ut av deg, og det var kanskje det som gjorde at jeg ble så nysgjerrig på hvem du var. For det var jo nemlig det stikk motsatte av meg. Jeg kunne løpe frem og tilbake i gangene, hyle og skrike men likevel følte jeg at noe manglet. Jeg var lykkelig, men jeg sto ofte alene når klokken bikket 15:00 og vi alle dro hjem. Det var liksom ingen der som var lik nok meg.

Men så møtte jeg deg da. Du delte min glede over å ta bilder, filme og ikke være så forbanna seriøs hele tiden. Du tok meg inn i ditt liv, og jeg tok deg inn i mitt. Vi tok bilder i mens vi lå ved bassenget og følte oss som supermodeller. Du festet løshåret ditt på meg og jeg så ut som en russisk turist som ikke helt forsto forskjellen mellom blondine og brunette. Vi fylte hagen din med alle de menneskene som betydde mest for oss og feiret oss selv inn i de sene nattetimer. Til tross for at det lå to foreldre innenfor husets fire vegger som helt sikkert lengtet etter en god natts søvn.

Jeg har vært med på dine ups and downs, og du har tatt del i mine. Vi gikk sammen inn i de voksnes rekker som gjester i hverandres konfirmasjoner. Vi vet det meste om hverandres kjærlighetsliv og jeg var vel ikke langt unna å skremme bort stakkars Sverre da dere helt i startfasen skypet i mens du hadde besøk av en ikke helt rolig og sindig Rebecca. Men dere har søren meg holdt sammen. Dere er et radarpar, og jeg er så latterlig glad for at dere har hverandre.

Også har du denne bloggen da. Om jeg er stolt? Hell yeah! Selv om jeg har kjent deg i mange år nå, har jeg også lært mye nytt. Du har åpnet mine øyne for å ikke stemple alt som tabu. For hvorfor skal man ikke snakke om ting? Hvorfor skal man ikke dele bilder når posen går i lekk på byen? Det er jo en del av deg, og vi som er glad i deg er glad i HELE deg. Du er en av de flotteste menneskene jeg kjenner, og du fortjener alt godt her i verden.  

Takk for at du gir livet mitt så mye glede som du gjør. Takk for at du åpner øynene mine for temaer som ellers hadde vært ukjente og takk for at du har lyst til å dele ups and downs med meg. Det skal vi heldigvis gjøre i mange år fremover, og det gleder jeg meg til.

XoXo Rebecca! 

 • 15.09.2016 - 20:32
15.09.2016

Du trenger ikke å ha tynn midje, være lav, solbrun, blond, ha store faste pupper, sprettrumpe, colgate smil og en feit bankkonto. 

Du trenger å like deg selv.

Du trenger ikke å ha en stor midje, være høy, blek, brunette, ha små pupper, liten rumpe, gult smil og en liten bankkonto.

Du trenger å like deg selv.

Du trenger ikke være høy eller lav. Stor eller liten. Brun eller blek. Blond eller brunette. Ha store pupper eller små pupper. Ha stor rumpe eller liten rumpe. Ha ett hvitt smil eller gult smil. Ha en feit bankkonto eller en liten bankkonto. 

Du trenger å like deg selv.

Du trenger ikke å være gutt eller jente, ung eller voksen.

Du trenger å være deg selv.

Du trenger ikke være en jente som liker en gutt, en gutt som liker en jente, en jente som liker en jente, en gutt som liker en gutt, en jente som liker jenter og gutter, en gutt som liker gutter og jenter. 

Du trenger å like deg selv. 

Du trenger ikke å få bare seksere i alle fag eller droppe ut. 

Du trenger å gjøre det du selv vil.Du trenger ikke ha to bein å gå på eller to armer å bruke.

Du trenger å like deg selv med det du faktisk har.

Du trenger ikke ha femti venner eller ingen.

Du trenger først og fremst å bli venn med deg selv.

Du trenger ikke bli merket som funksjonshemmet eller funksjonsfrisk, syk eller frisk.

Du trenger å vise verden hvem du virkelig er. 

Du trenger ikke være snill eller slem. 

Du trenger faktisk å behandle andre som du selv vil bli behandlet.

Du trenger ikke ha fremtiden klar eller ta det dag for dag.

Du trenger å gjøre det som fungerer for deg.

Du trenger ikke hate eller elske deg selv. Du trenger ikke sulte deg eller tilbringe hver ledige time på trening. Du trenger ikke å høre på hva samfunnet sier deg om hvordan du selv skal være og oppføre deg. Du trenger ikke følge alle normer og regler. 

Om du er høy eller lav, liten eller stor, har en kropp som fungerer optimalt eller har en kropp som fungerer litt. Om du har en million på konto eller går på nav. Om du har arr på kroppen eller ingen. Om du har arr innvendig eller ingen.

Du trenger å like deg selv. For du? Du er bra nok akkurat som du er. 

 • 14.09.2016 - 10:30
14.09.2016

Flere dager på rad prøve jeg å sette med ned å skrive noen ord, like mange dager fikk jeg det ikke til. Jeg gikk en halv runde med meg selv om jeg skulle bare legge fra meg hele bloggen, slutte. Det kunne jo bare vært så enkelt, men jeg forstod fort at det ikke føltes rett i det hele tatt. Jeg har jo sett at jeg klarer å få til noe, jeg har innsett at jeg endelig har funnet noe jeg brenner for. Noe jeg elsker å drive med, virkelig. På ekte. Når jeg sitter for meg selv foran pcen å skriver så gjør jeg det for meg selv og ingen andre. Når jeg sitter for meg selv foran pcen å skriver så føler jeg meg som meg selv, at jeg hører til her. Uansett hvor teit det høres ut for deg så høres det riktig ut for meg. Det må jeg huske på. 

Livet er ikke alltid så lett, for meg så er mesteparten av tiden faktisk det stikk motsatte. Noen ganger rømmer jeg fra alt, lukker meg inne og stenger alle ute. Jeg har fått høre av fagfolk den siste tiden at dette er noe jeg har dratt med meg gjennom hele livet og det er helt sant. Helt fra jeg var liten av så har jeg stengt følelser inne, spesielt tristhet og redsel. Jeg gråter ikke foran andre av den enkle grunn at jeg vil ikke få andre til føle på den smerten jeg selv føler på. Jeg vil ikke få menneskene jeg er glad i til å føle seg dårligere på grunn av meg. Noen skjuler tristhet og redsel med sinne, jeg gjør det med smil og latter. Jeg satt hos psykologen og alt jeg ville var å gråte. Det som kom ut var små glis og noe som hørtes ut som en kjent latter. Nemlig min egen. 

Jeg trengte en pause fra alt. Først skulle det bare være noen dager men så ble det plutselig noen dager til, en uke - snart to. Det har vært deilig, det skal jeg innrømme. Ikke ha det unødvendige presset som man gir seg selv hver eneste dag. Jeg har hatt mye å tenke på de siste ukene, mye stress og bekymringer. Jeg fjernet ett av disse stressmomentene ved å legge fra meg bloggen litt. Men jeg har savnet det så fryktelig også. Nå har noen biter falt på plass, jeg har samlet opp en god del motivasjon igjen og jeg er klar for å egentlig begynne litt på nytt. Jeg har mange drømmer. Noen er små, noen er store og de skal jeg få til å gå i oppfyllelse. En ting de alle har til felles er at det skjer ikke noe om jeg sitter på rumpestumpen min og ikke gjør noe med det. Man må jobbe beinhardt for å få det livet man drømmer om og det skal jeg få til. Jeg er allerede godt i gang, jeg har virkelig tatt tak i livet mitt nå og det er jeg fryktelig stolt over. Det er lov å si. 

Vi blogges senere i dag, det lover jeg meg selv. Nå er jeg tilbake der jeg hører hjemme. Med nytt design og ny header så må det jo bare bli bra, eller hva? ;-) 


Foto: Caroline Sofie <3 

''IF YOU NEVER CHASE YOUR DREAMS, YOU WILL NEVER CATCH THEM.''

 • 29.08.2016 - 21:55
29.08.2016

I går var den store dagen. Den store milepælen! Neida, haha. Men jo, i går hadde vi fem års jubileum som kjærester og Sverre fikk perm fra behandlingen i helgen for å komme hjem å feire oss <3 Vi hadde egentlig planer om å gå ut å spise, men vi fant ut at det er like koselig men mye billigere å lage god mat her hjemme. Så det gjorde vi! Når vi begge går på trygd fra NAV, og flytting er rett rundt hjørnet så tenker man ''prioriteringer, prioriteringer, prioriteringer.'' Vi storkoste oss uansett vi, for det viktigste er tross alt selskapet! Vi lagde god indrefilet med masse godt til og jeg koste meg i armkroken hele kvelden :-) Jeg vil også påstå at når man lever i ett forhold slik som vårt så setter man ubeskrivelig stor pris på de små og gode øyeblikkene, det spiller ingen rolle hvor vi er eller hva vi gjør. Vi har tross alt feiret mange jubileumsdager og høytider i sykehussenga så bare det å kunne få feire en av de hjemme er en stor lykke.


I dag måtte han tilbake til behandling, så jeg kom nettopp inn døren. Vi dro hjemmefra veldig tidlig i dag siden det tar en stund å kjøre. Derfor kommer dette innlegget så sent ut i dag! Vi har kost oss masse i dag også før jeg måtte vende snuta alene hjem igjen. Buhu. Men sånn er det bare, dette er en positiv ting absolutt! Jeg er så utrolig stolt av han, han er så dedikert til denne behandlingen og lyser opp når han prater om det. Ingenting er bedre enn det! Vi krysser fingrene nå. Men det er bare kjipt å være fra hverandre på grunn av dette, det er det alltid. Heldigvis har vi hatt en kjempe fin helg sammen så nå er jeg klar for en ny uke med masse spennende som skjer! ''Ukens tips'' på bloggen ble rett å slett nedprioritert i går siden jeg valgte å logge helt av hele kvelden, så den kommer i morgen! Vi spiste bløtkake i bilen istad, tok en dag til med feiring ;-) Men det resulterer i en kranglete mage dessverre (men det er det verdt!!), så nå må jeg gå før posen min eksploderer, HEHE. 


 

Hva har dere gjort i helgen? <3

 • 28.08.2016 - 12:00
28.08.2016

Nå er klokken slått tolv. Null null null null. For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt. Vi hadde bare møttes en gang før, noen uker tidligere. Men jeg visste det. Jeg visste fra dag ên at vi skulle bli sammen. Du hadde bevist for meg at jeg kunne tro på det så mange sier ''Når du møter den rette så vet du det bare.'' 

Jeg skulle egentlig ikke på den turen til Danmark. Først fikk jeg ikke lov av mamma og pappa fordi jeg hadde blitt tatt i å drikke alkohol bare noen uker tidligere, men så overtalte storesøsteren min mamma og pappa. Jeg fikk lov likevel, men da ville jeg plutselig ikke. Det var skummelt, jeg var livredd fordi jeg visste at søsteren min ville at jeg skulle dra dit for å få ett innblikk i hvordan det var å få pose på magen. Alle rundt meg ville jeg skulle operere, jeg nektet. Jeg trodde livet mitt var ferdig den dagen jeg la meg på det operasjonsbordet. Den største faktoren var at jeg trodde jeg aldri skulle få en kjæreste igjen. Jeg trodde at ingen ville ta på meg eller være i nærheten av meg om de visste hva som skjulte seg under klærne. Jeg trodde jeg aldri kunne være aktiv igjen, jeg trodde at det lille ''normale'' jeg hadde i livet mitt skulle bli borte. Men jeg dro og det er den beste avgjørelsen jeg har tatt i hele mitt liv fordi det gjorde at jeg møtte deg. 

Der satt jeg på flyet til Danmark med storesøster ved min side og var grinete. Jeg var sikker på at det vi skulle møte var en haug med rare mennesker som levde merkelige liv. Vi gikk til bussen og jeg husker jeg gruet meg til hva jeg kom til å se når jeg satt foten inn. Jeg gjorde det, jeg satt foten inn ved den bakerste døra. Jeg gikk opp trappen og beveget meg bakover. Jeg husker jeg ble overrasket over at alle menneskene så ut som helt vanlige folk, man kunne ikke se at bussen var full av mennesker med forskjellige sykdommer, handikap og at flesteparten hadde pose på magen. Det endte med at jeg satt meg på ett av de bakerste setene og når jeg endelig turte å snu meg for å kikke rundt så la jeg merke til deg. Du satt på den bakerste raden helt alene i ett hjørne, du satt med joggebukse og hettegenser med hetten trekt langt nedover ansiktet. Jeg så du hørte på musikk og iløpet av det første sekundet fikk vi øyekontakt. Jeg smatt tilbake i setet og satt på høy musikk. Det kilte i magen og for første gang iløpet av turen smilte jeg for meg selv.

Etter mange timer var vi fremme. Jeg husker jeg ventet med å gå ut til du gikk ut, jeg ville snakke med deg men jeg turte ikke. Jeg sneik meg ut og la merke til at du stod sammen med en annen. Jeg mannet meg opp og gikk bort. Jeg tror jeg stammet ''Hei. Vet dere hvor vi skal gå?''. Dere så bare litt rart på meg og sa noe jeg ikke husker så gikk dere. Skuffelsen var stor og jeg gikk bort til de andre jeg kjente. Jeg tror venninnen min som også var der hadde lagt merke til det for hun så på meg og smilte. Vi gikk inn og hadde en liten samling med ett minutt stillhet for de som gikk bort 22.Juli. Så ble vi spredd til alle våre kanter igjen og jeg satt alene i ett hjørne litt for meg selv, litt malplassert og sjenert. Helt til venninnen min kom og hentet meg, hun tok meg med ut og da så jeg det. Du satt der ute og jeg ville bare gå inn igjen. Hva skulle vi her? Venninnen min gikk rett bort til dere og spurte om å få låne pc'en deres og jeg ble lettet når dere sa ja for da kunne vi gå inn igjen. Lite visste jeg at hun skulle la meg sitte igjen alene med dere, med deg. Lite visste hun tror jeg, om at dette var starten på oss. 


Fra den stunden hang vi sammen som erteris. Vi sa ikke så mye, men det trengte vi ikke. Det var den deilige stillheten som så mange prater om. Vi hadde vårt første kyss ifølge deg på den store tjukkasen i rommet med ping pong bordet. Ifølge meg var det på den store trappen utenfor under alle stjerneskuddene. Men det kan godt være den lille jenta i meg som drømmer, men samme kan det være for begge deler skjedde og begge deler var like magiske. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle møte noen, jeg skulle være singel en stund nå fordi jeg hadde kommet ut av ett forhold som ikke var noe bra. Jeg hadde mistet troen på kjærlighet, på at jeg kunne møte noen som var genuint snill og som genuint likte meg for akkurat den jeg var. Jeg trodde jeg klarte meg bra, jeg trodde jeg klarte å holde følelsene tilbake. Helt til vi var på flyplassen, helt til du ble borte fra meg og jeg fikk totalt panikk. Jeg som har ekstremt flyskrekk, som hater flyplasser og ikke kan fordra sikkerhetskontrollen - Jeg løp som hakka møkk gjennom hele Danmark sin flyplass kun for å rekke å si hade til deg, til denne gutten jeg hadde så tilfeldig møtt bare noen dager tidligere. Jeg løp så fort at jeg ikke så deg, jeg bare falt på deg i taxfreen og fra akkurat det øyeblikket så visste jeg det. Jeg hadde falt for deg.

Jeg skulle til Spania bare noen dager senere og den uken hadde jeg noe teit planlagt. Jeg hadde planlagt å ikke ha noe kontakt med deg for å virkelig finne ut av hva det her var. Jeg tenkte at om jeg klarte å ikke ha kontakt med deg så var det bare en flørt. Til familien min sin store irritasjon så satt jeg på skype med deg hele tiden. Jeg klarte ikke holde meg unna. Det var deg og meg, det skulle bli oss. Jeg kjente det helt innerst inne i kroppen, jeg bare visste det. Togbilettene dine ble bestilt rimelig kjapt etter det, og vipps så var du hos meg igjen og jeg var der jeg hørte hjemme - i armene dine. 

For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt. Vi fikk egentlig ikke lov til å sove på samme rom men jeg hadde sneket meg inn til deg. Du skulle hjem igjen denne påfølgende dagen og jeg måtte bare snakke med deg. Vi visste det vel egentlig begge to. Vi visste vel at vi skulle bli sammen. Vi snakket nesten i munnen på hverandre ''betyr dette at vi er sammen nå?''. Jeg stammet skjelvende og på gråten frem at jeg måtte fortelle deg noe først. Jeg måtte bare få det unnagjort. Du sa jeg kunne fortelle deg hva som helst. Så jeg fortalte alt. Ryggmargsbrokk. Bleier. Kateter. Arr. Bæsj. Tiss. Alt jeg ikke kan gjøre. Alt du må være forberedt på hvis jeg skal være en så stor del av ditt liv. Jeg gråt og var livredd. Jeg visste at sjansen for avvisning var stor, jeg hadde jo vært der så mange ganger før. ''Det forandrer ingenting.'' Sa du og kysset meg. Aldri har jeg vært mer lettet og lykkelig.


For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt og vår reise startet sammen. Vi har vært gjennom mye du og jeg, mye som ingen noen gang kan sette seg inn i. Nitti prosent av vårt eventyr har tatt plass på ett sykehus. For første gang i mitt liv er det jeg som har sittet som pårørende og følt på alle følelsene det fører med seg. Men hundre prosent av vårt eventyr har vært fylt av ekte kjærlighet. Ingen av oss visste hva vi bega oss inn på, ingen av oss visste at vi må kjempe hver eneste dag for livet, for kjærligheten, for oss. Men er det en kamp jeg hadde tatt på strak arm igjen så hadde det vært denne. Fordi vi hadde allerede vunnet fra dag en, vi har kjærligheten og det er det ingenting i hele verden som kan ta fra oss. Ingen sykdom, ingen smerte, ikke livet. 

Sverre, du har lært meg så utrolig mye på disse årene og du lærer meg fortsatt mye hver eneste dag. Du har lært meg å kjempe for hva jeg tror på, du har lært meg at kjærlighet overvinner alt uansett hva. Du har lært meg at uansett hvor mye livet kjemper imot og drar deg ned så er smil og latter en god medisin. Du har lært meg at det alltid finnes noe positivt uansett hva, man må bare se etter litt ekstra. Du har lært meg hvordan en mann skal behandle en kvinne, hvordan ekte kjærlighet skal se og føles ut. 

Jeg klarer ikke å beskrive hvor glad jeg er for at jeg dro til Danmark for fem år siden og hvor takknemlig jeg er for at foreldrene mine forandret mening, og for at søsteren min presset meg med. På grunn av denne fem dagers turen møtte jeg min store kjærlighet i livet, fikk en fantastisk svigerfamilie, jeg lå på operasjonsbordet bare noen få måneder etterpå og fikk endelig stomi - som er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv. Jeg hadde ikke turt å operert om jeg ikke møtte deg. På grunn av deg så jeg hvordan livet med stomi var, at det ikke var noe skummelt, vondt eller ekkelt. Du sa til meg en gang at jeg reddet livet ditt, det du ikke visste den gangen var at du reddet mitt liv. For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt og vi vant kjærligheten. ​To be continued <3 

 • 12.08.2016 - 19:33
12.08.2016

I går natt hadde vi planlagt å dra ut for å kikke på den enorme meteorsvermen som foregår nå, men så rutinerte som vi er rakk vi ikke det før det ble lyst igjen.. Så i natt prøver vi på nytt! Håper vi ser noe og får tatt noen fine bilder, det må være helt fantastisk å se på. De anbefalte alle sammen å ta med seg stoler eller pledd og finne seg en fin plass å slå seg ned på og bare nyte synet - og det er akkurat det vi skal. Skal du ut å se? Jeg gleder meg veldig ihvertfall! Mer romantisk kan det vel faktisk ikke bli?

Men før det skal jeg endelig på en etterlengted jentekveld med ei venninne av meg som endelig kommer tilbake til Trondheim etter ferien i dag! Hun er på vei hjem nå og jeg er så glaaaad. Vi skal kose oss med litt mat og se film, akkurat sånn som det skal være. Kjenner jeg virkelig trenger det nå :-) Ellers så herjer skrivesperren fortsatt i meg, og det holder virkelig på å gjøre meg gal. Jeg satt tilogmed å skrev en lang liste med ideer i går - i tillegg til den jeg allerede har men fortsatt klarer jeg ikke å skrive noe særlig. Har du noen tips til å få det til å løsne? Isåfall er jeg desperat - hit me! 

Forresten så er jeg super usikker på dette nye designet jeg lagde i går, men jeg får la det stå litt og se om jeg blir vant til det. Haha - hva syntes du? Tror det er litt rart på mobil og det irriterer meg veldig! 


 

 • 11.08.2016 - 23:03
11.08.2016

Funfact: Jeg måtte faktisk google ordet ''flytteeskene'' som står i overskriften fordi jeg ikke ante hvordan man skrev det. Hahaha, ja....


Hvor sterk er merethe? Sååååå sterk er Merethe!!!
 

Jeg tror det tar litt tid for meg å komme inn i den her bloggingen for fult igjen jeg, fordi jeg har så mange ideer skrevet ned til blogginnlegg men jeg klarer aldri å fullføre noen av de før skrivesperra tar meg. Det er faktisk jækla irriterende fordi jeg vil jo oppdatere her hver dag, helst flere ganger hver dag også. Skjerpings! Nå står jeg faktisk med en hånd i gryta og en hånd på tastaturet - kunne ønske jeg mente det bokstavelig for det hadde vært ganske kult ;-) Men nei, jeg lager middag nå og imens jeg venter på at risen skal bli ferdig skriver jeg her da. Vi har nemlig vært ute på farten i dag, svidd av noen spenn som vi ikke har. Som noen av dere kanskje vet så flytter vi om ikke så alt for lenge, nærmere bestemt i desember. Vi har kjøpt vår første leilighet sammen og den holder på å bli bygget nå, og den er akkurat der hvor vi har drømt å bo de siste årene så det er bare helt perfekt. Så nå klør det virkelig i fingrene våre, vi vil flytte nååå. Det kan vi jo ikke for vi kan jo ikke trylle uheldigvis, så for å få følelsen av at tiden kanskje går litt fortere til desember så har vi i dag kjøpt inn mange flytteesker som vi skal så smått begynne å pakke ned i nå. Wiiii! La det bli desember NÅ. Men vi vet vel alle at når man gleder seg til noe så går tiden fryktelig sakte.. Heldigvis skjer det mye fremover så kanskje tiden går litt fort! 
Ja jeg vet at det er ræva kvalitet på bildene men vi har verdens dårligste belysning i denne leiligheten, ihvertfall på kveldstid så det er min unnskyldning for nå ;-) I kveld skal jeg skrive ferdig noen allerede påbegynte innlegg så fra i morgen av skal jeg virkelig komme back on track! Mye spennende som skjer fremover som jeg/vi virkelig gleder meg til, og ikke minst som jeg gleder meg til å fortelle dere. Kanskje det blir allerede i morgen? Vi får se ;-) Vi blogges mer i morgen - god natt fine folk <3 

 • 08.08.2016 - 22:18
08.08.2016

Hei dere <3 Jeg må bare tipse dere om denne serien, som dere sikkert har hørt om før siden jeg helt garantert er sent ute med å se den! Den blir kalt den svenske versjonen av SKAM og heter Portkode 1321. Jeg var utrolig skeptisk i starten faktisk, for jeg er ikke så fan av svenske serier og filmer men herligheten så hektet jeg ble. Så hektet at jeg nektet å legge meg før jeg hadde sett ferdig alt - så det endte med serietitting hele natta og jeg la meg ikke til å sove før på morrakvisten, haha. Jeg er den type person som begynner å se en serie men blir fort lei så jeg ser typ ti serier samtidig og det er sjeldent jeg blir helt hektet at jeg må se det hele tiden, men denne tok meg med storm ;-) 

Du kan se serien HER.  Har du noen serier eller filmer som bare må sees? Siden jeg ble ferdig med denne serien så fort er jeg på utkikk etter noe annet å se, haha!

 • 03.08.2016 - 21:50
03.08.2016

I dag har jeg hatt en ganske dårlig dag, har allerede gjort mye denne uken og det er mange nye forandringer som skjer som gjør at jeg blir ganske psykisk sliten. Men jeg kom meg endelig ut av sengen og vi tok en tur ut for å spise middag. Det er ikke noe vi gjør ofte, har vel kanskje gjort det ett par ganger bare siden jeg flyttet til Trondheim for to år siden, haha. Men da blir det ekstra koselig når vi først gjør det <3 Nå er vi stappmette og slitne men det stopper ikke oss fra å komme oss ut for å fange pokemón ;-) Jeg vil bare igjen si tusen takk for all den gode responsen jeg har fått de siste dagene, det betyr så fryktelig mye for meg! Åpenhet er ikke like skummelt når man får så utrolig mye støtte så tusen millioner takk.

Fine kjæresten min som modig stilte opp for kameraet som han egentlig hater, bare for at jeg skulle ha noe å legge ut på bloggen! Haha :D

Hva har dere gjort i dag? <3

 • 02.08.2016 - 16:05
02.08.2016

Så hadde jeg fått panikk. Så hadde jeg begynt å gråte. Så hadde jeg blitt rød fra tuppen av tærne til toppen av hodet. Så hadde jeg skammet meg. Så hadde jeg gitt opp kampen. Så hadde jeg ikke funnet noe løsning. Så hadde jeg ødelagt meg selv med mitt eget hode. Så hadde jeg hatet den. Så hadde jeg druknet meg i selvhat. Så hadde jeg funnet enda ên ting negativt med min skjebne. 


Nå fikk jeg litt panikk, men roet meg fort ned. Nå begynte jeg å gråte, men av latter. Nå ga jeg faen. Nå ble jeg stolt over hvordan jeg taklet situasjonen. Nå ga jeg meg ikke, jeg vant kampen før den hadde begynt. Nå fant jeg en løsning, med god hjelp. Nå fikk ikke de vonde tankene noe plass i hodet mitt. Nå ble jeg irritert på den men ble fort glad i den igjen fordi jeg husket at den faktisk har reddet livet mitt. Nå druknet jeg meg i mestringsfølelse. Nå fant jeg enda en ting positivt med min skjebne. 


Det er bare ett handikap, det er bare en bæsjepose, det er bare en bleie, det er bare arr, det er bare en sykdom, det er bare litt ekstra bagasje. Det definerer ikke deg, det definerer ikke hvor mye du er verdt. Det definerer ikke ditt liv.  Du har makten over ditt eget liv og hvordan du skal takle alle utfordringene som kommer. Gir du deg eller tar du opp kampen? Jeg har kommet langt på ett år. Ærlighet, åpenhet, positivitetkjærlighet og aksept er nøkkelordene. 

Tusen millioner takk for den enorme responsen på mitt forrige innlegg. Jeg har ikke ord, det er så fantastisk, så utrolig gøy. Over to tusen har lest det på under ett døgn, det er helt sykt. Jeg gruet meg til å publisere det for det sitter fortsatt langt inne for meg å være så åpen om noe så personlig. Men om det kan hjelpe èn annen person så er det så verdt det. Nå skal jeg ihvertfall feire litt (kjøpe meg en ny parfyme og dra på pokemon jakt, HEHE). Dette er en stor seier for meg - mye mer enn dere aner. Tusen takk. 

 • 15.07.2016 - 01:23
15.07.2016

Sommer. Venner. Festival. Kjærlighet. Livet <3

 • 12.07.2016 - 22:24
12.07.2016

OSLO

Jeg var i Oslo hvor bestevenninnen min Rebecca bor! Vi koste oss med god lunsj på Frogner, og satt å skravlet til langt på kveld hjemme hos hun. Elsker slike dager!

 

SVERIGE M/ REBZAMI 

Rebecca og jeg dro til Sverige en tur bare for å gjøre noe egentlig. Hun har nemlig operert kneet og tilbringer derfor mye tid i sofaen for tiden, så da måtte vi jo bare få luftet hun litt :-) Vi var jo såpass smarte at vi var veldig sene med å bestille billetter til båten så vi måtte ta den som gikk kl 0700 om morgenen, som betydde at disse frøknene måtte stå opp 04.15! Men det gikk fint det ;-) Vi vlogget tilogmed litt denne dagen, så den kommer ut senere! 


BABYSHOWER

Jeg og hun ene søsteren min var i overraskelses babyshower (som ikke ble så mye til overraskelse siden hun hadde fått en stor mistanke, hahaha) til kusinen vår som ble en utrolig koselig kveld! Vi storkoste oss :-) 

 

MIDDAG PÅ HVASSER 

I helgen som var kom Synne på helgebesøk til bestevenninnen min Amelia og da måtte jeg selvsagt ta turen ut på Tjøme! Vi spiste middag på Hvasser gjestehus og skravlet til langt ut på kvelden. Her er absolutt ingen hindring altså, for her kom vi opp på ett ''tak'' med rullestol å greier. Man klarer alt hvis mennesker bare er villige til å hjelpe til. Vi har alle ryggmargsbrokk så det er sånn vi har blitt kjent med hverandre, og disse jentene har virkelig en spesiell plass i hjertet mitt. Det er godt å kunne være helt seg selv blant andre mennesker, og virkelig kjenne på følelsen av at de forstår deg på alle mulige måter. Jeg gleder meg virkelig til i morgen for da begynner slottsfjellfestivalen og dit skal både Amelia og Synne! Det gledes <3 

DYREPASSER

Var dyrepasser for dyrene til søsteren min og familien uken som var når de var på ferie. Bare se på han herre søtmomsen daaa! BURSDAGEN MIN

På bursdagen min stod jeg opp til nydelig frokost som papsen hadde laget til oss! Etter det dro vi ut en tur med båten fordi jeg måtte lære meg å kjøre den, ettersom min gamle er solgt og denne er pittelitt mer avansert kan man si. Så dro jeg å handlet med bestemoren min før vi hentet Sverre på flyplassen <3 Vi dro hjem å laget biff, så kom bestevenninnen min Elin på besøk og vi koste oss gløgg med film og kos. Fikk også sååå utrolig fin gave av hun, alt jeg ønsket meg! Hadde en veldig koselig bursdag, og dagen etter - altså på søndagen feiret jeg den sammen med hele familien og det var så hyggelig. Kunne ikke vært bedre <3 


 

Dette er altså litt av det jeg har gjort i det siste oppsummert i ett litt kjedelig innlegg kanskje, men jeg måtte bare få dette av hjertet før jeg skriver noen andre innlegg. Litt kontrollfreak shø! I kveld sitter jeg virkelig med sommerfugler fordi i morgen begynner Slottsfjellfestivalen, og allerede i morgen spiller Wiz Khalifa!!! Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye, det kommer til å ta helt aaaav. Kan ikke bli en bedre start på festivalen ihvertfall! I dag har vi vært å handlet ''litt'' inn til festivalen men det kommer i eget innlegg senere. Har slitt veldig med skrivesperre i det siste som dere kanskje har merket, men det kommer seg nå. Tenkte å vlogge litt fra festivalen også, fått litt dilla på det i det siste. Rebecca skal også dit så da blir det ihvertfall litt vlogging kan jeg tenke meg ;-) Nei, vi blogges senere folkens! Skal starte på neste innlegg allerede nu. God natt <3 

Hva har du gjort i det siste? 

 • 09.07.2016 - 09:30
09.07.2016

Hei <3 Skal vi bare skippe de dårlige unnskyldningene for hvorfor jeg har vært så fraværende her på en liten stund eller? Jeg har faktisk noe å gjøre så og si hele tiden, jeg nyter ferien min sammen med alle jeg er glad i og har det veldig bra. Når man bor så langt unna venner og familie så blir alt så annerledes når man først tilbringer tid sammen. Det er ikke så fristende å dra frem kameraet for hver minste lille ting man gjør for å dokumentere alt, man vil heller nyte den tiden man har sammen og faktisk bare være sammen. Jeg har virkelig trengt denne tiden hjemme i byen min og bare latt hverdagen bli hjemme i Trondheim enn så lenge. Men helt la vær har jeg selvfølgelig ikke klart da, så utover de neste dagene kommer det litt forskjellige innlegg om hva jeg har gjort den siste tiden. Neste uke er det også slottsfjellfestivalen (jeg fikk faktisk pass for hele festivalen av besteveninnen min i bursdagsgave - som er helt sykt snilt, egentlig alt for snilt. Jeg har ikke kommet over sjokket enda!!!) og jeg kommer til å legge ut innlegg derfra hver dag, ei litta festivalkategori altså ;-) #handikapstyle 

Men hallooooo, over til overskriften. JEG HAR BURSDAG I DAG!!! :D Nå er altså denne lille frøkna blitt 22 år gammel. På slaget tolv fikk jeg en telefon fra kjæresten med gratulasjon og mamma & pappa poppet champisen. I dag skal jeg først ut å kjøre litt båt med pappa, etter det skal jeg ut å handle litt med bestemor og så skal jeg hente kjæresten min på flyplassen fordi han kommer faktisk tilbake til Tønsberg igjen i dag - på bursdagen min å greier. Wiii, for en bra gave! Har ikke så mange andre planer enn det så får se hva kvelden bringer, men jeg er sikker på at det blir bra <3  Alt er så bra for tiden, det er godt å leve nå. Happy birthday to MEEE.
 

 • 28.06.2016 - 20:37
28.06.2016

''A BESTFRIEND IS SOMEONE WITH WHOM YOU DARE TO BE YOURSELF'' - FRANK CRANE

Skrivesperren herjer fortsatt her altså. Har sikkert sitter her i to timer nå å stirret på en blank skjerm. Men det er jo ikke så rart fordi akkurat nå har jeg det bra, jeg er mye sosial og jeg nyter sommeren hjemme. Jeg bestemte meg for det før jeg dro at jeg skal virkelig jobbe med meg selv denne sommeren, forberede meg på den mørke årstiden som jeg vet altfor godt kommer snikende. Positive tanker - positive tanker - positive tanker. Det er ikke så vanskelig som jeg skulle trodd når man er i disse omgivelsene med alle menneskene som er her! I går kveld nøt jeg og bestevenninnen min den grå kvelden i jacuzzien til mamsen og papsen. Plutselig var ikke kvelden så grå likevel. Ett vennskap som ikke kan beskrives, er ett vennskap som kommer til å vare livet ut. 

I dag har jeg hatt enda en utrolig fin dag! Jeg hentet niesen min og vi dro ut å kjøpte is. Det herligste jeg vet om er ordet ''tanteeeeeee!''. Har kost meg så mye i dag sammen med familien, og i dag fikk jeg streng beskjed om å ligge i underkøya på køyesenga i natt. Slumberparty! Så det er det jeg skal nå, og snart er det leggetid. Godt er det, for i morgen tidlig skal jeg til en av mine aller beste venninner som bor i Oslo. Hun har operert stakars og må tilbringe sommeren på en fot. Da er det bare å sette seg i bilen å dure innover dit så vi endelig får tilbragt litt tid sammen. Jeg gleder meg sånn, gjensynsglede er virkelig noe for seg selv! 


Verdens beste <3 
 

 • 27.06.2016 - 15:52
27.06.2016

Hei <3

I går ble det ikke blogging på denne frøkna på grunn av en god blanding av dårlig nett, dårlig form og dårlig fantasi. Sånn er det bare noen ganger! Gjorde absolutt ingenting i går faktisk. Men dere, gjett hva jeg blogger fra nå? Min splitter nye IPhone 6s plus! Endelig var det min tur til å få meg ny mobil. Jeg er overlykkelig, føler meg som ett lite barn på julaften. Don't we all? Den gamle mobilen min sang på siste verset, den begynte tilogmed å legge på i samtaler og DET er ikke greit for frøken Merethe! Så i dag dro jeg inn å ordnet meg ny mobil, jeg tok selvfølgelig rosegull. Hva ellers? Det var den aller siste i butikken så var heldig med den ;-)

Jeg valgte plus fordi jeg bruker mobilen til å ta bilder til bloggen, og bruker generelt mobilen mye til "jobb" så da følte jeg den passet best. Har tatt ett par bilder med den allerede og fy fasan så bra kamera, ihvertfall en god oppgradering fra min gamle mobil. Så jo plutselig alle kviser og porer i trynet på Snapchat, herregud det skremte jo livskiten ut av meg! Tenkte å prøve å vlogge en dag med den også men det tenkte jeg å gjøre en dag hvor jeg faktisk gjør noe spennende. Bursdagen min kanskje? Det er ikke lenge til, så får se! Tenkte også å skrive litt om erfaringen min med denne nye mobilen om en liten stund, når jeg har blitt godt kjent med min nye baby. Men nå skal jeg bare ta ei litta powernap siden jeg kun fikk to timer dårlig søvn i natt. I kveld kommer bestevenninnen min på besøk og vi skal kose oss i den nye jacuzzien til mamsen og papsen. Kommer garantert bilder i morgen ;-)

Hvilken mobil har du? :-)

 • 25.06.2016 - 09:00
25.06.2016

Hei og god morgen peeps! 

I dag er jeg oppe tidlig fordi jeg skal på en åpning av en ny butikk her i Tønsberg sammen med bestevenninnen min, også skal vi bare henge litt sammen etter det. Elsker venninne kos! Må utnytte hvert eneste sekund jeg bare kan nå imens jeg er her hjemme :-) Gleder meg til resten av vennene mine kommer hjem til Tønsberg også, elsker når alle er samlet på en plass. Sommerferien og julen har virkelig blitt de store høydepunktene etter at alle flyttet til alle sine kanter! Har dere forresten noen ønsker om hva jeg skal skrive om fremover? Bare rop ut isåfall, setter pris på alle forslag! Ser jo sånn ca hva som er mest populært men kan jo være hyggelig å høre fra dere direkte også om det er noen ønsker ute å går :-) 

Ser dere nå hva jeg mener med at det er krise at fotografen min AKA Sverre har dratt fra meg eller? Dere får holde ut med meg en liten stund med bilder som har kvalitet som er lik søppel. 

Musikk dere. Hva er livet uten? Jeg tuller ikke når denne går på repeat hele tiden. Jeg hører kanskje på en annen sang innimellom, men siden jeg hørte denne for noen dager siden for første gang klarer jeg ikke slutte! Tror aldri jeg har vært så utrolig hektet på en sang før, haha. Det må vel være flere enn bare meg som har falt for denne? 

SING ME TO SLEEP - ALAN WALKER

2i2khp_npdE
 
Har dere en sang dere har blitt ordentlig hektet på i det siste? Fortell meg hvilken så kanskje jeg kan bli hektet på en ny en, haha! 
 
Ha en fin dag, vi blogges mer senere i dag <3
 • 24.06.2016 - 18:00
24.06.2016

Jeg har vel ikke sagt så mye før om hvor man kan følge meg på sosiale medier bortsett fra her på bloggen! Selv om jeg har disse små knappene i blogg designet mitt så vet jeg av egen erfaring at det ikke er så mange som trykker der, haha. Så jeg tenkte bare å lage ett kjapt innlegg om hvor du kan følge meg andre plasser også om du vil få ett lite innblikk i andre deler av hverdagen min som ikke kommer ut her på bloggen. Facebook - Dette er facebook siden til bloggen min hvor jeg legger ut alt av innlegg, informasjon og man kan sende meg melding o.l. 

Instagram - For en noen uker siden slettet jeg den gamle instagrammen min og lagde ny, mest fordi jeg var så lei av å rydde opp i alt rotet på den gamle så jeg bare slettet hele greia for å få en fresh start. Men også for å få en litt mer bloggrettet instagram og for å få en slags ''stil'' gjennom hele profilen, haha. Ja jeg er rar, det vet vi alle. Vinglepetter nummer èn! Men her legger jeg også ut en del annet enn det som kommer på bloggen, tenkte å begynne litt med ''behind the scenes'' der etterhvert, om det gir mening. Skjer mye rart både foran og bak kameraet når vi tar bilder til bloggen, haha. 

Snapchat - merethejoha heter jeg der og den er åpen så det er bare å legge meg til! Det er vel her jeg er aller mest aktiv, kanskje litt over gjennomsnittet gira kan man si. Gotta love the snap ;-) Følg meg a' plizzz klemz #despjente1994

Merethe Høili Johansen

Hei og velkommen! Jeg er en 23 år gammel jente fra Nøtterøy men som nå bor i Trondheim. Jeg er født med ryggmargsbrokk og har også blitt diagnotisert med bipolar type 2 og sosial angst. Kjæresten min har sykdommen Morbus Crohn og vi har begge to stomi (pose på magen). Skriving er blitt min lidenskap og terapi så her deler jeg åpenhjertig små og store, positive og negative øyeblikk fra vår hverdag som er litt annerledes enn normen. For hendvendelser: merethejoha@hotmail.com

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits