hits

Merethe Høili Johansen

''What makes you different, makes you beautiful''

JEG SKAL KJEMPE FOR AT ORDET TABU SKAL VEKK FRA ORDFORRÅDET VÅRT

 • Publisert: 08.03.2018, 14:15
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I dag har jeg gravd litt i arkivet til bloggen og vipps så fant jeg mitt aller første innlegg. Der skrev jeg blant annet ''Min drøm og mitt mål er å nå ut til andre mennesker. Lære noe og få lærdom tilbake, spre glede og få glede. Og ikke minst vil jeg at mennesker skal spre litt mer uselvisk glede rundt seg og gjøre noe positivt for andre mennesker, bare fordi man kan og uten å forvente noe tilbake. Det kan faktisk redde liv, eller i det minste lette en ellers grå dag for noen. Det hadde vært noe det, hadde det ikke? Få verden til å bli litt bedre. Men man må jo starte med seg selv, og bare begynne ett sted hvis man vil oppnå noe.''

  Jeg har sittet foran skjermen nå i flere timer på morgenkvisten, prøvd å finne noe å skrive om. Men jeg var helt blank, helt tom. Jeg vil ikke gjenta noe jeg har skrevet om før og jeg føler jeg har dekket mye. Ett sekund var jeg inne på tanken om at dette kapittelet er over for meg, at denne bloggen er historie. Kanskje litt lenger enn ett sekund også. Jeg var også inne på å starte en helt ny blogg, for å starte helt på nytt. Fra scratch du vet. Blanke sider.

  Men jeg startet denne bloggen med ett mål om å nå ut til folk gjennom skrivingen min, få belyst temaer som fortsatt den dag i dag er tabubelagt og jeg føler ikke at den jobben er ferdig for min del. Jeg har fått høre om at jeg må snevre inn på bloggingen, bare blogge om ett tema. Men hvordan kan jeg det når hele meg ikke passer inn i ett tema? Jeg vil skrive om psykisk helse, jeg vil skrive om hvordan det er å leve med ryggmargsbrokk, jeg vil skrive om hvordan det er for meg å være kjæreste med en som er alvorlig syk og jeg vil skrive om vår hverdag sammen. Alt det passer ikke inn i ett eneste tema, men for meg er det ikke så viktig hvordan jeg setter opp bloggen og høre på hva noen andre mener. Dette er jo min plass, mitt territorium. I mitt aller første innlegg skrev jeg om at dette skulle være som en åpen dagbok, det har jeg feilet litt på for jeg sitter fortsatt med så mye jeg vil skrive men som jeg ikke helt tør. Det er skummelt at hvem som helst kan lese det her, men samtidig er det så ubeskrivelig befriende. Jeg tror jeg bare må gjøre det jeg skrev i mitt første innlegg, hoppe i det med hodet først. 

  Nå rabler jeg bare her, men hey - jeg har skrevet nesten en side og for bare noen minutter siden var jeg helt blank i toppen. Kanskje dette ikke er slutten for meg helt enda, nei jeg tror ikke det er det. Jeg skal fortsette å skrive om alt mulig mellom himmel og jord så lenge jeg bare kan. For det er så viktig, alle mennesker er ulike men noe alle har til felles er at man aldri blir ferdig utlært. Jeg vil så gjerne at alle skal føle seg inkludert i samfunnet, ingen skal behøve å stå på utsiden å se på imens andre lever livet i ren uvitenhet. Jeg skal fortsette å kjempe for de som ikke har muligheten eller ikke tør, jeg skal fortsette å kjempe for at ordet tabu skal bort fra ordforrådet til mennesker. Ja, det er det jeg skal. Jeg skal fortsette å kjempe for at verden skal bli litt bedre. 

  Og til alle kvinner der ute i dag, gratulerer så mye med dagen! Vi er alle flotte og fantastiske på vår helt spesielle måte. Fortsett å kjemp for det du vil, fortsett å være akkurat deg for du er vakker både på innsiden og utsiden. Hipp hipp hurra!!!!

  ''Making one person smile can change the world. Maybe not the whole world, but their world. Start small, start now.'' 

 • Publisert: 08.03.2018, 14:15
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 3 kommentarer
 • Å VÆRE ÅPEN HAR SIN PRIS

 • Publisert: 15.02.2018, 21:17
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hva sier man .. Hei? 

  Jeg har ikke skrevet siden Oktober, jeg mistet gnisten. De gangene jeg prøvde å skrive så fikk jeg angst, tenk det - angst for å skrive. Jeg tror jeg falt tilbake til det å være redd for å bli dømt. Det å være åpen har jo alltid sin pris, og jeg er redd for fremtiden. Fordi jeg bekymrer meg mye, sånn fungerer hjernen min. Jeg er stolt og kan stå for alt jeg har skrevet, men ikke alle har mitt syn på ting og jeg ønsker å få meg jobb i fremtiden og det er vel der det ligger, at de skal google meg og finne det jeg har skrevet og at det skal straffe seg. Men samtidig vet jeg at jeg ikke burde tenke sånn fordi jeg brenner sånn for åpenhet, og jeg mener at hvis man skal få til en forandring i verden så er man nødt til å starte med seg selv. 

  Jeg har lyst til å skrive fra meg, skrive om hvor jeg er nå og hva som har skjedd men jeg er redd for å åpne meg. Jeg er redd for å være ærlig, redd for bli dømt. Jeg vet ikke om jeg kommer til å fortelle om min nåværende situasjon, det får jeg ta litt sakte og si om jeg føler tidspunktet er riktig. Men det går bra med meg og jeg er på den rette veien. Nå vil jeg så gjerne få til skrivingen igjen, jeg trenger det så sårt. Det klør i fingrene mine, og jeg kjenner fingrene løper så lett over tastaturet igjen, det er en ordentlig god følelse. 

  Men det har skjedd så utrolig mye bra i det siste også, og jeg gleder meg så mye til å skrive mer om det. Det er noe stort som skal skje, og som jeg vier all min tid til for tiden så det kommer naturligvis også til å ta stort plass her inne. Det kan jeg fortelle mer om i neste innlegg :-) Nå ville jeg bare si hei, og fortelle at jeg er tilbake! Jeg trenger å komme tilbake til skrivingen, jeg trenger å være kreativ og ikke minst kjempe for at tabubelagte temaer blir mindre av nettopp det, tabu. Søren, som jeg hater det ordet. 

 • Publisert: 15.02.2018, 21:17
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 6 kommentarer
 • GRATULERER

 • Publisert: 23.03.2017, 19:10
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • .... med den nasjonale valpe dagen!! Jeg hørte tilfeldigvis at det var det i dag og da klarte jeg ikke la være å bruke en unnskyldning for å vise frem enda flere bilder av babyen vår. For øyeblikket ligger jeg fremdeles i sengen, jeg har blitt syk igjen og forbanner meg på livet - og kjæresten som har mestret å spredd basselusker i luften så de har havnet på meg. Men det var jeg som ble syk først da så jeg må vel bare innse at jeg ikke har noen andre enn mitt dårlige immunforsvar å skylde på denne gangen, søren heller :):) Men nå skal jeg drømme meg bort i valepbildene av Link, og jeg lover dere at det samme skjer med dere for han var så nusselig atte hjelp! Han er fortsatt nusselig da, bare en god del større. De vokser så fryktelig fort, det er ikke greit! Man må huske å ta masse bilder og kose seg gløgg ihjel imens de er så små, for før du vet ordet av det så biter de ihjel både hus og bein. Happy national puppy day!

  Herregud tenk at han har vært så liten, og for ikke så lenge siden heller!

  Har du eller har hatt valp? :-)

 • Publisert: 23.03.2017, 19:10
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 6 kommentarer
 • KANSKJE NOE IKKE SÅ MANGE TENKER OVER

 • Publisert: 22.03.2017, 16:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hei! Håper dere har hatt en fin dag så langt :-) Jeg har vært på sykehuset i dag, just one of those days. Det må til, en ting jeg har lært meg etter jeg ble eldre er at helsa går først uansett hvor kjedelig det kan være. Man må gjøre det man kan for å leve best mulig med de utfordringene man har. Men nok om det! 

  Jeg var hjemme i Tønsberg for noen uker siden. Da var jeg så heldig å få med meg ett nytt kamera hjem til Trondheim. Det har jeg savnet en god del iløpet av tiden jeg har blogget. Man får mye mer motivasjon når man får tatt noen gode bilder, og det får jeg nå! Ihvertfall mye bedre enn før. Det er mye å sette seg inn i da, jeg er ikke akkurat så god på den fronten. Men det er spennende og godt å å lære nye ting. 

  Det er godt å endelig ha det litt bedre, være litt mer stabil og føle litt mer på følelser. Det har vært mangel på de det siste året dessverre. Det er en del av å ha bipolar, men man må gjøre det beste ut av det også. Derfor er det å ha noe annet å bruke tiden sin på veldig bra, tenke på noe annet enn bare det negative. Nå kan jeg se frem til gode bilder, skrive mer og kjenne på lidenskapen jeg har for det igjen. 

  Nå tenkte jeg å ha litt kvalitetstid med den lille familien min. Kanskje se på en film! Noen gode forslag til hva vi kan se? Vi er så ubesluttsomme, haha. Men først må vi dra å hente litt mer av flyttelasset som står hos svigermor, ja vi er SÅ treige - haha! Men det er godt å ha litt mer A4 dager, det har vi ikke hatt iløpet av de seks årene vi har vært sammen. Kjede seg sammen er undervurdert, og kanskje ikke noe så mange tenker over. Det er de små tingene i hverdagen man må sette litt ekstra pris på. Man vet aldri hva som er rundt neste hjørne. Prøv å elsk hvert sekund, ta vare på hverandre. Det er viktig, veldig viktig.   Hva har du gjort i dag? :-) Masse klemmer og kjærlighet til dere! 

 • Publisert: 22.03.2017, 16:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • DETTE MÅ DU VITE FØR DU KJØPER HUND

 • Publisert: 22.03.2017, 10:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • ❗ DU MÅ KJØPE VERNEKLÆR 

  Skulle ønske jeg tenkte på dette de første ukene. AU AU AU - ikke undervurder den lille kjeften med de små tennene. 

  INTIMSONE

  Kan du bare drite i. Legg den fra deg med en gang - jeg mener det. NU! Jeg vet ikke hva det betyr en gang lenger jeg. Her slikkes det i ansikt og mellom tær, gjerne også inni kjeften om du har spist middag. Du slipper ikke unna det uansett hvor på vakt du er - tro meg....


   

  ❗ LUKTESANS=BORT

  Trodde du at du hadde luktet en vond fis før? Tro om igjen. Hundefis lukter verre enn trusa til hufsa. For å ikke snakke om alt annet guffe som kommer ut av den lille nusselige firbeinte. 

  ❗ ER DU IKKE GLAD I Å VASKE SÅ MÅ DU BLI DET NÅ

  Du leste vel forrige punkt? Vel, 99% av døgnet kommer du til å ha en dorull og en mopp i hver hånd for å plukke opp og tørke opp alt som kommer ut her og der. Kommer til å se ut som du har en real omgang med støv på hjernen for naboene en god stund for å sirre sånn. 

  ❗ LEGG BORT FLAUHETEN

  Her må du juble høyt hver gang den lille tassen din bæsjer og tisser ute uansett hvor mange det er rundt deg. For tro meg - det er en lykke du aldri har kjent på før. Og ja, det er mange rare blikk men det blåser du i for det kom bæsj UTEEE. (Men du må fortsatt plukke det opp da så luktesansen må fortsatt være glemt.)

  ❗ LÆR DEG NINJATRIKS OG HA ETT GODT HJERTE

  For her svelges det som svelges kan. Alt fra smertestillende til gamle bleier. Ja begge deler har hendt her i heimen. Da må man kunne fly ganske raskt opp fra sofaen og kaste seg ut på gulvet for å sirre'sånn - både puls og blodtrykk blir skyhøyt mange ganger iløpet av en dag så man må ta vare på hjertet! Gjerne lær deg litt yoga.  

  DET MESTE MÅ BLI BAKGRUNNSSTØY 

  Har du en rase som vår som ikke bjeffer stort - så vær forberedt på at det kommer veldig mange andre rare lyder. Det meste skal ignoreres og bare være bakgrunnstøy i en normal hverdag, noe som ikke er like lett hver gang når det høres ut som du har høyttalerne på full guffe med en spilleliste som kalles ''huset med det VELDIG rare i''. Spesielt om du bor i blokk sånn som oss så er det ikke like kult å treffe naboen etter en time med ei real runde med ''bakgrunnstøy''. 

  ❗ UBETINGET KJÆRLIGHET

  Det viktigste punktet på listen. Det er til tider stor frustrasjon, det er faktisk smerter og tårer. Men det er også ubetinget kjærlighet 24/7. Det kan gjøre en hverdag mye lysere og lettere, som det har gjort for oss. Disse tassene har kanskje mye fiselukt og rare, frustrerende påfunn til tider men det er igrunn bare en stor klump med kjærlighet som kommer til å elske deg hele sitt liv. Det er søren meg en hard jobb å oppfostre en hund men herligheten så mye glede det gir. Det er kanskje en avgjørelse du kommer til å tvile på i ett halv sekund i den verste valpeperioden med tiss og bæsj smurt rundt overalt og tenner som henger fast i beina. Men så innser du like fort hvor bra avgjørelse du tok den dagen du hentet din lille baby. 

  KJÆRLEIK

 • Publisert: 22.03.2017, 10:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 12 kommentarer
 • TIL VERDENS VAKRESTE MERETHE

 • Publisert: 21.03.2017, 18:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Som venninne er det en selvskreven regel at man poster et lite hei når man har fått passordet til bloggen. Men for meg er ikke et hei nok. For meg ville ikke engang en bok vært nok. Alle ord er for små, for kjedelige og beskriver altfor lite av forholdet mellom deg og meg.

  SONY DSC
   

  Jeg husker så godt tilbake til ungdomsskolen da jeg enda ikke kjente deg. Jeg visste hvem du var, for vi hadde en felles venninne som stadig vekk sto og pratet med deg. Du gjorde ikke så mye ut av deg, og det var kanskje det som gjorde at jeg ble så nysgjerrig på hvem du var. For det var jo nemlig det stikk motsatte av meg. Jeg kunne løpe frem og tilbake i gangene, hyle og skrike men likevel følte jeg at noe manglet. Jeg var lykkelig, men jeg sto ofte alene når klokken bikket 15:00 og vi alle dro hjem. Det var liksom ingen der som var lik nok meg.

  Men så møtte jeg deg da. Du delte min glede over å ta bilder, filme og ikke være så forbanna seriøs hele tiden. Du tok meg inn i ditt liv, og jeg tok deg inn i mitt. Vi tok bilder i mens vi lå ved bassenget og følte oss som supermodeller. Du festet løshåret ditt på meg og jeg så ut som en russisk turist som ikke helt forsto forskjellen mellom blondine og brunette. Vi fylte hagen din med alle de menneskene som betydde mest for oss og feiret oss selv inn i de sene nattetimer. Til tross for at det lå to foreldre innenfor husets fire vegger som helt sikkert lengtet etter en god natts søvn.

  Jeg har vært med på dine ups and downs, og du har tatt del i mine. Vi gikk sammen inn i de voksnes rekker som gjester i hverandres konfirmasjoner. Vi vet det meste om hverandres kjærlighetsliv og jeg var vel ikke langt unna å skremme bort stakkars Sverre da dere helt i startfasen skypet i mens du hadde besøk av en ikke helt rolig og sindig Rebecca. Men dere har søren meg holdt sammen. Dere er et radarpar, og jeg er så latterlig glad for at dere har hverandre.

  Også har du denne bloggen da. Om jeg er stolt? Hell yeah! Selv om jeg har kjent deg i mange år nå, har jeg også lært mye nytt. Du har åpnet mine øyne for å ikke stemple alt som tabu. For hvorfor skal man ikke snakke om ting? Hvorfor skal man ikke dele bilder når posen går i lekk på byen? Det er jo en del av deg, og vi som er glad i deg er glad i HELE deg. Du er en av de flotteste menneskene jeg kjenner, og du fortjener alt godt her i verden.  

  Takk for at du gir livet mitt så mye glede som du gjør. Takk for at du åpner øynene mine for temaer som ellers hadde vært ukjente og takk for at du har lyst til å dele ups and downs med meg. Det skal vi heldigvis gjøre i mange år fremover, og det gleder jeg meg til.

  XoXo Rebecca! 

 • Publisert: 21.03.2017, 18:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 8 kommentarer
 • DU TRENGER Å LIKE DEG SELV

 • Publisert: 15.09.2016, 20:32
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Du trenger ikke å ha tynn midje, være lav, solbrun, blond, ha store faste pupper, sprettrumpe, colgate smil og en feit bankkonto. 

  Du trenger å like deg selv.

  Du trenger ikke å ha en stor midje, være høy, blek, brunette, ha små pupper, liten rumpe, gult smil og en liten bankkonto.

  Du trenger å like deg selv.

  Du trenger ikke være høy eller lav. Stor eller liten. Brun eller blek. Blond eller brunette. Ha store pupper eller små pupper. Ha stor rumpe eller liten rumpe. Ha ett hvitt smil eller gult smil. Ha en feit bankkonto eller en liten bankkonto. 

  Du trenger å like deg selv.

  Du trenger ikke å være gutt eller jente, ung eller voksen.

  Du trenger å være deg selv.

  Du trenger ikke være en jente som liker en gutt, en gutt som liker en jente, en jente som liker en jente, en gutt som liker en gutt, en jente som liker jenter og gutter, en gutt som liker gutter og jenter. 

  Du trenger å like deg selv. 

  Du trenger ikke å få bare seksere i alle fag eller droppe ut. 

  Du trenger å gjøre det du selv vil.Du trenger ikke ha to bein å gå på eller to armer å bruke.

  Du trenger å like deg selv med det du faktisk har.

  Du trenger ikke ha femti venner eller ingen.

  Du trenger først og fremst å bli venn med deg selv.

  Du trenger ikke bli merket som funksjonshemmet eller funksjonsfrisk, syk eller frisk.

  Du trenger å vise verden hvem du virkelig er. 

  Du trenger ikke være snill eller slem. 

  Du trenger faktisk å behandle andre som du selv vil bli behandlet.

  Du trenger ikke ha fremtiden klar eller ta det dag for dag.

  Du trenger å gjøre det som fungerer for deg.

  Du trenger ikke hate eller elske deg selv. Du trenger ikke sulte deg eller tilbringe hver ledige time på trening. Du trenger ikke å høre på hva samfunnet sier deg om hvordan du selv skal være og oppføre deg. Du trenger ikke følge alle normer og regler. 

  Om du er høy eller lav, liten eller stor, har en kropp som fungerer optimalt eller har en kropp som fungerer litt. Om du har en million på konto eller går på nav. Om du har arr på kroppen eller ingen. Om du har arr innvendig eller ingen.

  Du trenger å like deg selv. For du? Du er bra nok akkurat som du er. 

 • Publisert: 15.09.2016, 20:32
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 18 kommentarer
 • SLUTTE Å BLOGGE?

 • Publisert: 14.09.2016, 10:30
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Flere dager på rad prøve jeg å sette med ned å skrive noen ord, like mange dager fikk jeg det ikke til. Jeg gikk en halv runde med meg selv om jeg skulle bare legge fra meg hele bloggen, slutte. Det kunne jo bare vært så enkelt, men jeg forstod fort at det ikke føltes rett i det hele tatt. Jeg har jo sett at jeg klarer å få til noe, jeg har innsett at jeg endelig har funnet noe jeg brenner for. Noe jeg elsker å drive med, virkelig. På ekte. Når jeg sitter for meg selv foran pcen å skriver så gjør jeg det for meg selv og ingen andre. Når jeg sitter for meg selv foran pcen å skriver så føler jeg meg som meg selv, at jeg hører til her. Uansett hvor teit det høres ut for deg så høres det riktig ut for meg. Det må jeg huske på. 

  Livet er ikke alltid så lett, for meg så er mesteparten av tiden faktisk det stikk motsatte. Noen ganger rømmer jeg fra alt, lukker meg inne og stenger alle ute. Jeg har fått høre av fagfolk den siste tiden at dette er noe jeg har dratt med meg gjennom hele livet og det er helt sant. Helt fra jeg var liten av så har jeg stengt følelser inne, spesielt tristhet og redsel. Jeg gråter ikke foran andre av den enkle grunn at jeg vil ikke få andre til føle på den smerten jeg selv føler på. Jeg vil ikke få menneskene jeg er glad i til å føle seg dårligere på grunn av meg. Noen skjuler tristhet og redsel med sinne, jeg gjør det med smil og latter. Jeg satt hos psykologen og alt jeg ville var å gråte. Det som kom ut var små glis og noe som hørtes ut som en kjent latter. Nemlig min egen. 

  Jeg trengte en pause fra alt. Først skulle det bare være noen dager men så ble det plutselig noen dager til, en uke - snart to. Det har vært deilig, det skal jeg innrømme. Ikke ha det unødvendige presset som man gir seg selv hver eneste dag. Jeg har hatt mye å tenke på de siste ukene, mye stress og bekymringer. Jeg fjernet ett av disse stressmomentene ved å legge fra meg bloggen litt. Men jeg har savnet det så fryktelig også. Nå har noen biter falt på plass, jeg har samlet opp en god del motivasjon igjen og jeg er klar for å egentlig begynne litt på nytt. Jeg har mange drømmer. Noen er små, noen er store og de skal jeg få til å gå i oppfyllelse. En ting de alle har til felles er at det skjer ikke noe om jeg sitter på rumpestumpen min og ikke gjør noe med det. Man må jobbe beinhardt for å få det livet man drømmer om og det skal jeg få til. Jeg er allerede godt i gang, jeg har virkelig tatt tak i livet mitt nå og det er jeg fryktelig stolt over. Det er lov å si. 

  Vi blogges senere i dag, det lover jeg meg selv. Nå er jeg tilbake der jeg hører hjemme. Med nytt design og ny header så må det jo bare bli bra, eller hva? ;-) 


  Foto: Caroline Sofie <3 

  ''IF YOU NEVER CHASE YOUR DREAMS, YOU WILL NEVER CATCH THEM.''

 • Publisert: 14.09.2016, 10:30
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 17 kommentarer
 • SLIK FEIRET VI!

 • Publisert: 29.08.2016, 21:55
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I går var den store dagen. Den store milepælen! Neida, haha. Men jo, i går hadde vi fem års jubileum som kjærester og Sverre fikk perm fra behandlingen i helgen for å komme hjem å feire oss <3 Vi hadde egentlig planer om å gå ut å spise, men vi fant ut at det er like koselig men mye billigere å lage god mat her hjemme. Så det gjorde vi! Når vi begge går på trygd fra NAV, og flytting er rett rundt hjørnet så tenker man ''prioriteringer, prioriteringer, prioriteringer.'' Vi storkoste oss uansett vi, for det viktigste er tross alt selskapet! Vi lagde god indrefilet med masse godt til og jeg koste meg i armkroken hele kvelden :-) Jeg vil også påstå at når man lever i ett forhold slik som vårt så setter man ubeskrivelig stor pris på de små og gode øyeblikkene, det spiller ingen rolle hvor vi er eller hva vi gjør. Vi har tross alt feiret mange jubileumsdager og høytider i sykehussenga så bare det å kunne få feire en av de hjemme er en stor lykke.


  I dag måtte han tilbake til behandling, så jeg kom nettopp inn døren. Vi dro hjemmefra veldig tidlig i dag siden det tar en stund å kjøre. Derfor kommer dette innlegget så sent ut i dag! Vi har kost oss masse i dag også før jeg måtte vende snuta alene hjem igjen. Buhu. Men sånn er det bare, dette er en positiv ting absolutt! Jeg er så utrolig stolt av han, han er så dedikert til denne behandlingen og lyser opp når han prater om det. Ingenting er bedre enn det! Vi krysser fingrene nå. Men det er bare kjipt å være fra hverandre på grunn av dette, det er det alltid. Heldigvis har vi hatt en kjempe fin helg sammen så nå er jeg klar for en ny uke med masse spennende som skjer! ''Ukens tips'' på bloggen ble rett å slett nedprioritert i går siden jeg valgte å logge helt av hele kvelden, så den kommer i morgen! Vi spiste bløtkake i bilen istad, tok en dag til med feiring ;-) Men det resulterer i en kranglete mage dessverre (men det er det verdt!!), så nå må jeg gå før posen min eksploderer, HEHE. 


   

  Hva har dere gjort i helgen? <3

 • Publisert: 29.08.2016, 21:55
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 24 kommentarer
 • KJÆRE MANNEN I MITT LIV

 • Publisert: 28.08.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Nå er klokken slått tolv. Null null null null. For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt. Vi hadde bare møttes en gang før, noen uker tidligere. Men jeg visste det. Jeg visste fra dag ên at vi skulle bli sammen. Du hadde bevist for meg at jeg kunne tro på det så mange sier ''Når du møter den rette så vet du det bare.'' 

  Jeg skulle egentlig ikke på den turen til Danmark. Først fikk jeg ikke lov av mamma og pappa fordi jeg hadde blitt tatt i å drikke alkohol bare noen uker tidligere, men så overtalte storesøsteren min mamma og pappa. Jeg fikk lov likevel, men da ville jeg plutselig ikke. Det var skummelt, jeg var livredd fordi jeg visste at søsteren min ville at jeg skulle dra dit for å få ett innblikk i hvordan det var å få pose på magen. Alle rundt meg ville jeg skulle operere, jeg nektet. Jeg trodde livet mitt var ferdig den dagen jeg la meg på det operasjonsbordet. Den største faktoren var at jeg trodde jeg aldri skulle få en kjæreste igjen. Jeg trodde at ingen ville ta på meg eller være i nærheten av meg om de visste hva som skjulte seg under klærne. Jeg trodde jeg aldri kunne være aktiv igjen, jeg trodde at det lille ''normale'' jeg hadde i livet mitt skulle bli borte. Men jeg dro og det er den beste avgjørelsen jeg har tatt i hele mitt liv fordi det gjorde at jeg møtte deg. 

  Der satt jeg på flyet til Danmark med storesøster ved min side og var grinete. Jeg var sikker på at det vi skulle møte var en haug med rare mennesker som levde merkelige liv. Vi gikk til bussen og jeg husker jeg gruet meg til hva jeg kom til å se når jeg satt foten inn. Jeg gjorde det, jeg satt foten inn ved den bakerste døra. Jeg gikk opp trappen og beveget meg bakover. Jeg husker jeg ble overrasket over at alle menneskene så ut som helt vanlige folk, man kunne ikke se at bussen var full av mennesker med forskjellige sykdommer, handikap og at flesteparten hadde pose på magen. Det endte med at jeg satt meg på ett av de bakerste setene og når jeg endelig turte å snu meg for å kikke rundt så la jeg merke til deg. Du satt på den bakerste raden helt alene i ett hjørne, du satt med joggebukse og hettegenser med hetten trekt langt nedover ansiktet. Jeg så du hørte på musikk og iløpet av det første sekundet fikk vi øyekontakt. Jeg smatt tilbake i setet og satt på høy musikk. Det kilte i magen og for første gang iløpet av turen smilte jeg for meg selv.

  Etter mange timer var vi fremme. Jeg husker jeg ventet med å gå ut til du gikk ut, jeg ville snakke med deg men jeg turte ikke. Jeg sneik meg ut og la merke til at du stod sammen med en annen. Jeg mannet meg opp og gikk bort. Jeg tror jeg stammet ''Hei. Vet dere hvor vi skal gå?''. Dere så bare litt rart på meg og sa noe jeg ikke husker så gikk dere. Skuffelsen var stor og jeg gikk bort til de andre jeg kjente. Jeg tror venninnen min som også var der hadde lagt merke til det for hun så på meg og smilte. Vi gikk inn og hadde en liten samling med ett minutt stillhet for de som gikk bort 22.Juli. Så ble vi spredd til alle våre kanter igjen og jeg satt alene i ett hjørne litt for meg selv, litt malplassert og sjenert. Helt til venninnen min kom og hentet meg, hun tok meg med ut og da så jeg det. Du satt der ute og jeg ville bare gå inn igjen. Hva skulle vi her? Venninnen min gikk rett bort til dere og spurte om å få låne pc'en deres og jeg ble lettet når dere sa ja for da kunne vi gå inn igjen. Lite visste jeg at hun skulle la meg sitte igjen alene med dere, med deg. Lite visste hun tror jeg, om at dette var starten på oss. 


  Fra den stunden hang vi sammen som erteris. Vi sa ikke så mye, men det trengte vi ikke. Det var den deilige stillheten som så mange prater om. Vi hadde vårt første kyss ifølge deg på den store tjukkasen i rommet med ping pong bordet. Ifølge meg var det på den store trappen utenfor under alle stjerneskuddene. Men det kan godt være den lille jenta i meg som drømmer, men samme kan det være for begge deler skjedde og begge deler var like magiske. Jeg hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke skulle møte noen, jeg skulle være singel en stund nå fordi jeg hadde kommet ut av ett forhold som ikke var noe bra. Jeg hadde mistet troen på kjærlighet, på at jeg kunne møte noen som var genuint snill og som genuint likte meg for akkurat den jeg var. Jeg trodde jeg klarte meg bra, jeg trodde jeg klarte å holde følelsene tilbake. Helt til vi var på flyplassen, helt til du ble borte fra meg og jeg fikk totalt panikk. Jeg som har ekstremt flyskrekk, som hater flyplasser og ikke kan fordra sikkerhetskontrollen - Jeg løp som hakka møkk gjennom hele Danmark sin flyplass kun for å rekke å si hade til deg, til denne gutten jeg hadde så tilfeldig møtt bare noen dager tidligere. Jeg løp så fort at jeg ikke så deg, jeg bare falt på deg i taxfreen og fra akkurat det øyeblikket så visste jeg det. Jeg hadde falt for deg.

  Jeg skulle til Spania bare noen dager senere og den uken hadde jeg noe teit planlagt. Jeg hadde planlagt å ikke ha noe kontakt med deg for å virkelig finne ut av hva det her var. Jeg tenkte at om jeg klarte å ikke ha kontakt med deg så var det bare en flørt. Til familien min sin store irritasjon så satt jeg på skype med deg hele tiden. Jeg klarte ikke holde meg unna. Det var deg og meg, det skulle bli oss. Jeg kjente det helt innerst inne i kroppen, jeg bare visste det. Togbilettene dine ble bestilt rimelig kjapt etter det, og vipps så var du hos meg igjen og jeg var der jeg hørte hjemme - i armene dine. 

  For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt. Vi fikk egentlig ikke lov til å sove på samme rom men jeg hadde sneket meg inn til deg. Du skulle hjem igjen denne påfølgende dagen og jeg måtte bare snakke med deg. Vi visste det vel egentlig begge to. Vi visste vel at vi skulle bli sammen. Vi snakket nesten i munnen på hverandre ''betyr dette at vi er sammen nå?''. Jeg stammet skjelvende og på gråten frem at jeg måtte fortelle deg noe først. Jeg måtte bare få det unnagjort. Du sa jeg kunne fortelle deg hva som helst. Så jeg fortalte alt. Ryggmargsbrokk. Bleier. Kateter. Arr. Bæsj. Tiss. Alt jeg ikke kan gjøre. Alt du må være forberedt på hvis jeg skal være en så stor del av ditt liv. Jeg gråt og var livredd. Jeg visste at sjansen for avvisning var stor, jeg hadde jo vært der så mange ganger før. ''Det forandrer ingenting.'' Sa du og kysset meg. Aldri har jeg vært mer lettet og lykkelig.


  For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt og vår reise startet sammen. Vi har vært gjennom mye du og jeg, mye som ingen noen gang kan sette seg inn i. Nitti prosent av vårt eventyr har tatt plass på ett sykehus. For første gang i mitt liv er det jeg som har sittet som pårørende og følt på alle følelsene det fører med seg. Men hundre prosent av vårt eventyr har vært fylt av ekte kjærlighet. Ingen av oss visste hva vi bega oss inn på, ingen av oss visste at vi må kjempe hver eneste dag for livet, for kjærligheten, for oss. Men er det en kamp jeg hadde tatt på strak arm igjen så hadde det vært denne. Fordi vi hadde allerede vunnet fra dag en, vi har kjærligheten og det er det ingenting i hele verden som kan ta fra oss. Ingen sykdom, ingen smerte, ikke livet. 

  Sverre, du har lært meg så utrolig mye på disse årene og du lærer meg fortsatt mye hver eneste dag. Du har lært meg å kjempe for hva jeg tror på, du har lært meg at kjærlighet overvinner alt uansett hva. Du har lært meg at uansett hvor mye livet kjemper imot og drar deg ned så er smil og latter en god medisin. Du har lært meg at det alltid finnes noe positivt uansett hva, man må bare se etter litt ekstra. Du har lært meg hvordan en mann skal behandle en kvinne, hvordan ekte kjærlighet skal se og føles ut. 

  Jeg klarer ikke å beskrive hvor glad jeg er for at jeg dro til Danmark for fem år siden og hvor takknemlig jeg er for at foreldrene mine forandret mening, og for at søsteren min presset meg med. På grunn av denne fem dagers turen møtte jeg min store kjærlighet i livet, fikk en fantastisk svigerfamilie, jeg lå på operasjonsbordet bare noen få måneder etterpå og fikk endelig stomi - som er det beste jeg noen gang har gjort for meg selv. Jeg hadde ikke turt å operert om jeg ikke møtte deg. På grunn av deg så jeg hvordan livet med stomi var, at det ikke var noe skummelt, vondt eller ekkelt. Du sa til meg en gang at jeg reddet livet ditt, det du ikke visste den gangen var at du reddet mitt liv. For fem år siden i dag satt vi på det store rommet i det gamle huset mitt og vi vant kjærligheten. ​  To be continued <3 

 • Publisert: 28.08.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • JENTEKVELD & METEORSVERM - TIPS?

 • Publisert: 12.08.2016, 19:33
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I går natt hadde vi planlagt å dra ut for å kikke på den enorme meteorsvermen som foregår nå, men så rutinerte som vi er rakk vi ikke det før det ble lyst igjen.. Så i natt prøver vi på nytt! Håper vi ser noe og får tatt noen fine bilder, det må være helt fantastisk å se på. De anbefalte alle sammen å ta med seg stoler eller pledd og finne seg en fin plass å slå seg ned på og bare nyte synet - og det er akkurat det vi skal. Skal du ut å se? Jeg gleder meg veldig ihvertfall! Mer romantisk kan det vel faktisk ikke bli?

  Men før det skal jeg endelig på en etterlengted jentekveld med ei venninne av meg som endelig kommer tilbake til Trondheim etter ferien i dag! Hun er på vei hjem nå og jeg er så glaaaad. Vi skal kose oss med litt mat og se film, akkurat sånn som det skal være. Kjenner jeg virkelig trenger det nå :-) Ellers så herjer skrivesperren fortsatt i meg, og det holder virkelig på å gjøre meg gal. Jeg satt tilogmed å skrev en lang liste med ideer i går - i tillegg til den jeg allerede har men fortsatt klarer jeg ikke å skrive noe særlig. Har du noen tips til å få det til å løsne? Isåfall er jeg desperat - hit me! 

  Forresten så er jeg super usikker på dette nye designet jeg lagde i går, men jeg får la det stå litt og se om jeg blir vant til det. Haha - hva syntes du? Tror det er litt rart på mobil og det irriterer meg veldig! 


   

 • Publisert: 12.08.2016, 19:33
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 32 kommentarer
 • DE FØRSTE FLYTTEESKENE ER KJØPT!

 • Publisert: 11.08.2016, 23:03
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Funfact: Jeg måtte faktisk google ordet ''flytteeskene'' som står i overskriften fordi jeg ikke ante hvordan man skrev det. Hahaha, ja....


  Hvor sterk er merethe? Sååååå sterk er Merethe!!!
   

  Jeg tror det tar litt tid for meg å komme inn i den her bloggingen for fult igjen jeg, fordi jeg har så mange ideer skrevet ned til blogginnlegg men jeg klarer aldri å fullføre noen av de før skrivesperra tar meg. Det er faktisk jækla irriterende fordi jeg vil jo oppdatere her hver dag, helst flere ganger hver dag også. Skjerpings! Nå står jeg faktisk med en hånd i gryta og en hånd på tastaturet - kunne ønske jeg mente det bokstavelig for det hadde vært ganske kult ;-) Men nei, jeg lager middag nå og imens jeg venter på at risen skal bli ferdig skriver jeg her da. Vi har nemlig vært ute på farten i dag, svidd av noen spenn som vi ikke har. Som noen av dere kanskje vet så flytter vi om ikke så alt for lenge, nærmere bestemt i desember. Vi har kjøpt vår første leilighet sammen og den holder på å bli bygget nå, og den er akkurat der hvor vi har drømt å bo de siste årene så det er bare helt perfekt. Så nå klør det virkelig i fingrene våre, vi vil flytte nååå. Det kan vi jo ikke for vi kan jo ikke trylle uheldigvis, så for å få følelsen av at tiden kanskje går litt fortere til desember så har vi i dag kjøpt inn mange flytteesker som vi skal så smått begynne å pakke ned i nå. Wiiii! La det bli desember NÅ. Men vi vet vel alle at når man gleder seg til noe så går tiden fryktelig sakte.. Heldigvis skjer det mye fremover så kanskje tiden går litt fort! 
  Ja jeg vet at det er ræva kvalitet på bildene men vi har verdens dårligste belysning i denne leiligheten, ihvertfall på kveldstid så det er min unnskyldning for nå ;-) I kveld skal jeg skrive ferdig noen allerede påbegynte innlegg så fra i morgen av skal jeg virkelig komme back on track! Mye spennende som skjer fremover som jeg/vi virkelig gleder meg til, og ikke minst som jeg gleder meg til å fortelle dere. Kanskje det blir allerede i morgen? Vi får se ;-) Vi blogges mer i morgen - god natt fine folk <3 

 • Publisert: 11.08.2016, 23:03
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 26 kommentarer
 • DENNE MÅ SEES

 • Publisert: 08.08.2016, 22:18
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hei dere <3 Jeg må bare tipse dere om denne serien, som dere sikkert har hørt om før siden jeg helt garantert er sent ute med å se den! Den blir kalt den svenske versjonen av SKAM og heter Portkode 1321. Jeg var utrolig skeptisk i starten faktisk, for jeg er ikke så fan av svenske serier og filmer men herligheten så hektet jeg ble. Så hektet at jeg nektet å legge meg før jeg hadde sett ferdig alt - så det endte med serietitting hele natta og jeg la meg ikke til å sove før på morrakvisten, haha. Jeg er den type person som begynner å se en serie men blir fort lei så jeg ser typ ti serier samtidig og det er sjeldent jeg blir helt hektet at jeg må se det hele tiden, men denne tok meg med storm ;-) 

  Du kan se serien HER.    Har du noen serier eller filmer som bare må sees? Siden jeg ble ferdig med denne serien så fort er jeg på utkikk etter noe annet å se, haha!

 • Publisert: 08.08.2016, 22:18
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 8 kommentarer
 • DATENIGHT

 • Publisert: 03.08.2016, 21:50
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I dag har jeg hatt en ganske dårlig dag, har allerede gjort mye denne uken og det er mange nye forandringer som skjer som gjør at jeg blir ganske psykisk sliten. Men jeg kom meg endelig ut av sengen og vi tok en tur ut for å spise middag. Det er ikke noe vi gjør ofte, har vel kanskje gjort det ett par ganger bare siden jeg flyttet til Trondheim for to år siden, haha. Men da blir det ekstra koselig når vi først gjør det <3 Nå er vi stappmette og slitne men det stopper ikke oss fra å komme oss ut for å fange pokemón ;-) Jeg vil bare igjen si tusen takk for all den gode responsen jeg har fått de siste dagene, det betyr så fryktelig mye for meg! Åpenhet er ikke like skummelt når man får så utrolig mye støtte så tusen millioner takk.

  Fine kjæresten min som modig stilte opp for kameraet som han egentlig hater, bare for at jeg skulle ha noe å legge ut på bloggen! Haha :D

  Hva har dere gjort i dag? <3

 • Publisert: 03.08.2016, 21:50
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 8 kommentarer
 • FOR ETT ÅR SIDEN...

 • Publisert: 02.08.2016, 16:05
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Så hadde jeg fått panikk. Så hadde jeg begynt å gråte. Så hadde jeg blitt rød fra tuppen av tærne til toppen av hodet. Så hadde jeg skammet meg. Så hadde jeg gitt opp kampen. Så hadde jeg ikke funnet noe løsning. Så hadde jeg ødelagt meg selv med mitt eget hode. Så hadde jeg hatet den. Så hadde jeg druknet meg i selvhat. Så hadde jeg funnet enda ên ting negativt med min skjebne. 


  Nå fikk jeg litt panikk, men roet meg fort ned. Nå begynte jeg å gråte, men av latter. Nå ga jeg faen. Nå ble jeg stolt over hvordan jeg taklet situasjonen. Nå ga jeg meg ikke, jeg vant kampen før den hadde begynt. Nå fant jeg en løsning, med god hjelp. Nå fikk ikke de vonde tankene noe plass i hodet mitt. Nå ble jeg irritert på den men ble fort glad i den igjen fordi jeg husket at den faktisk har reddet livet mitt. Nå druknet jeg meg i mestringsfølelse. Nå fant jeg enda en ting positivt med min skjebne. 


  Det er bare ett handikap, det er bare en bæsjepose, det er bare en bleie, det er bare arr, det er bare en sykdom, det er bare litt ekstra bagasje. Det definerer ikke deg, det definerer ikke hvor mye du er verdt. Det definerer ikke ditt liv.  Du har makten over ditt eget liv og hvordan du skal takle alle utfordringene som kommer. Gir du deg eller tar du opp kampen? Jeg har kommet langt på ett år. Ærlighet, åpenhet, positivitetkjærlighet og aksept er nøkkelordene. 

  Tusen millioner takk for den enorme responsen på mitt forrige innlegg. Jeg har ikke ord, det er så fantastisk, så utrolig gøy. Over to tusen har lest det på under ett døgn, det er helt sykt. Jeg gruet meg til å publisere det for det sitter fortsatt langt inne for meg å være så åpen om noe så personlig. Men om det kan hjelpe èn annen person så er det så verdt det. Nå skal jeg ihvertfall feire litt (kjøpe meg en ny parfyme og dra på pokemon jakt, HEHE). Dette er en stor seier for meg - mye mer enn dere aner. Tusen takk. 

 • Publisert: 02.08.2016, 16:05
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • SLOTTSFJELLFESTIVALEN #1

 • Publisert: 15.07.2016, 01:23
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Sommer. Venner. Festival. Kjærlighet. Livet <3

 • Publisert: 15.07.2016, 01:23
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 9 kommentarer
 • LATELY

 • Publisert: 12.07.2016, 22:24
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • OSLO

  Jeg var i Oslo hvor bestevenninnen min Rebecca bor! Vi koste oss med god lunsj på Frogner, og satt å skravlet til langt på kveld hjemme hos hun. Elsker slike dager!

   

  SVERIGE M/ REBZAMI 

  Rebecca og jeg dro til Sverige en tur bare for å gjøre noe egentlig. Hun har nemlig operert kneet og tilbringer derfor mye tid i sofaen for tiden, så da måtte vi jo bare få luftet hun litt :-) Vi var jo såpass smarte at vi var veldig sene med å bestille billetter til båten så vi måtte ta den som gikk kl 0700 om morgenen, som betydde at disse frøknene måtte stå opp 04.15! Men det gikk fint det ;-) Vi vlogget tilogmed litt denne dagen, så den kommer ut senere! 


  BABYSHOWER

  Jeg og hun ene søsteren min var i overraskelses babyshower (som ikke ble så mye til overraskelse siden hun hadde fått en stor mistanke, hahaha) til kusinen vår som ble en utrolig koselig kveld! Vi storkoste oss :-) 

   

  MIDDAG PÅ HVASSER 

  I helgen som var kom Synne på helgebesøk til bestevenninnen min Amelia og da måtte jeg selvsagt ta turen ut på Tjøme! Vi spiste middag på Hvasser gjestehus og skravlet til langt ut på kvelden. Her er absolutt ingen hindring altså, for her kom vi opp på ett ''tak'' med rullestol å greier. Man klarer alt hvis mennesker bare er villige til å hjelpe til. Vi har alle ryggmargsbrokk så det er sånn vi har blitt kjent med hverandre, og disse jentene har virkelig en spesiell plass i hjertet mitt. Det er godt å kunne være helt seg selv blant andre mennesker, og virkelig kjenne på følelsen av at de forstår deg på alle mulige måter. Jeg gleder meg virkelig til i morgen for da begynner slottsfjellfestivalen og dit skal både Amelia og Synne! Det gledes <3 

  DYREPASSER

  Var dyrepasser for dyrene til søsteren min og familien uken som var når de var på ferie. Bare se på han herre søtmomsen daaa!   BURSDAGEN MIN

  På bursdagen min stod jeg opp til nydelig frokost som papsen hadde laget til oss! Etter det dro vi ut en tur med båten fordi jeg måtte lære meg å kjøre den, ettersom min gamle er solgt og denne er pittelitt mer avansert kan man si. Så dro jeg å handlet med bestemoren min før vi hentet Sverre på flyplassen <3 Vi dro hjem å laget biff, så kom bestevenninnen min Elin på besøk og vi koste oss gløgg med film og kos. Fikk også sååå utrolig fin gave av hun, alt jeg ønsket meg! Hadde en veldig koselig bursdag, og dagen etter - altså på søndagen feiret jeg den sammen med hele familien og det var så hyggelig. Kunne ikke vært bedre <3 


   

  Dette er altså litt av det jeg har gjort i det siste oppsummert i ett litt kjedelig innlegg kanskje, men jeg måtte bare få dette av hjertet før jeg skriver noen andre innlegg. Litt kontrollfreak shø! I kveld sitter jeg virkelig med sommerfugler fordi i morgen begynner Slottsfjellfestivalen, og allerede i morgen spiller Wiz Khalifa!!! Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye, det kommer til å ta helt aaaav. Kan ikke bli en bedre start på festivalen ihvertfall! I dag har vi vært å handlet ''litt'' inn til festivalen men det kommer i eget innlegg senere. Har slitt veldig med skrivesperre i det siste som dere kanskje har merket, men det kommer seg nå. Tenkte å vlogge litt fra festivalen også, fått litt dilla på det i det siste. Rebecca skal også dit så da blir det ihvertfall litt vlogging kan jeg tenke meg ;-) Nei, vi blogges senere folkens! Skal starte på neste innlegg allerede nu. God natt <3 

  Hva har du gjort i det siste? 

 • Publisert: 12.07.2016, 22:24
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • IT'S MY BIRTHDAY!!

 • Publisert: 09.07.2016, 09:30
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hei <3 Skal vi bare skippe de dårlige unnskyldningene for hvorfor jeg har vært så fraværende her på en liten stund eller? Jeg har faktisk noe å gjøre så og si hele tiden, jeg nyter ferien min sammen med alle jeg er glad i og har det veldig bra. Når man bor så langt unna venner og familie så blir alt så annerledes når man først tilbringer tid sammen. Det er ikke så fristende å dra frem kameraet for hver minste lille ting man gjør for å dokumentere alt, man vil heller nyte den tiden man har sammen og faktisk bare være sammen. Jeg har virkelig trengt denne tiden hjemme i byen min og bare latt hverdagen bli hjemme i Trondheim enn så lenge. Men helt la vær har jeg selvfølgelig ikke klart da, så utover de neste dagene kommer det litt forskjellige innlegg om hva jeg har gjort den siste tiden. Neste uke er det også slottsfjellfestivalen (jeg fikk faktisk pass for hele festivalen av besteveninnen min i bursdagsgave - som er helt sykt snilt, egentlig alt for snilt. Jeg har ikke kommet over sjokket enda!!!) og jeg kommer til å legge ut innlegg derfra hver dag, ei litta festivalkategori altså ;-) #handikapstyle 

  Men hallooooo, over til overskriften. JEG HAR BURSDAG I DAG!!! :D Nå er altså denne lille frøkna blitt 22 år gammel. På slaget tolv fikk jeg en telefon fra kjæresten med gratulasjon og mamma & pappa poppet champisen. I dag skal jeg først ut å kjøre litt båt med pappa, etter det skal jeg ut å handle litt med bestemor og så skal jeg hente kjæresten min på flyplassen fordi han kommer faktisk tilbake til Tønsberg igjen i dag - på bursdagen min å greier. Wiii, for en bra gave! Har ikke så mange andre planer enn det så får se hva kvelden bringer, men jeg er sikker på at det blir bra <3  Alt er så bra for tiden, det er godt å leve nå.   Happy birthday to MEEE.
   

 • Publisert: 09.07.2016, 09:30
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 14 kommentarer
 • LOVE IS ALL AROUND

 • Publisert: 28.06.2016, 20:37
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • ''A BESTFRIEND IS SOMEONE WITH WHOM YOU DARE TO BE YOURSELF'' - FRANK CRANE

  Skrivesperren herjer fortsatt her altså. Har sikkert sitter her i to timer nå å stirret på en blank skjerm. Men det er jo ikke så rart fordi akkurat nå har jeg det bra, jeg er mye sosial og jeg nyter sommeren hjemme. Jeg bestemte meg for det før jeg dro at jeg skal virkelig jobbe med meg selv denne sommeren, forberede meg på den mørke årstiden som jeg vet altfor godt kommer snikende. Positive tanker - positive tanker - positive tanker. Det er ikke så vanskelig som jeg skulle trodd når man er i disse omgivelsene med alle menneskene som er her! I går kveld nøt jeg og bestevenninnen min den grå kvelden i jacuzzien til mamsen og papsen. Plutselig var ikke kvelden så grå likevel. Ett vennskap som ikke kan beskrives, er ett vennskap som kommer til å vare livet ut. 

  I dag har jeg hatt enda en utrolig fin dag! Jeg hentet niesen min og vi dro ut å kjøpte is. Det herligste jeg vet om er ordet ''tanteeeeeee!''. Har kost meg så mye i dag sammen med familien, og i dag fikk jeg streng beskjed om å ligge i underkøya på køyesenga i natt. Slumberparty! Så det er det jeg skal nå, og snart er det leggetid. Godt er det, for i morgen tidlig skal jeg til en av mine aller beste venninner som bor i Oslo. Hun har operert stakars og må tilbringe sommeren på en fot. Da er det bare å sette seg i bilen å dure innover dit så vi endelig får tilbragt litt tid sammen. Jeg gleder meg sånn, gjensynsglede er virkelig noe for seg selv! 


  Verdens beste <3 
   

 • Publisert: 28.06.2016, 20:37
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 14 kommentarer
 • ENDELIG VAR DET MIN TUR!

 • Publisert: 27.06.2016, 15:52
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hei <3

  I går ble det ikke blogging på denne frøkna på grunn av en god blanding av dårlig nett, dårlig form og dårlig fantasi. Sånn er det bare noen ganger! Gjorde absolutt ingenting i går faktisk. Men dere, gjett hva jeg blogger fra nå? Min splitter nye IPhone 6s plus! Endelig var det min tur til å få meg ny mobil. Jeg er overlykkelig, føler meg som ett lite barn på julaften. Don't we all? Den gamle mobilen min sang på siste verset, den begynte tilogmed å legge på i samtaler og DET er ikke greit for frøken Merethe! Så i dag dro jeg inn å ordnet meg ny mobil, jeg tok selvfølgelig rosegull. Hva ellers? Det var den aller siste i butikken så var heldig med den ;-)

  Jeg valgte plus fordi jeg bruker mobilen til å ta bilder til bloggen, og bruker generelt mobilen mye til "jobb" så da følte jeg den passet best. Har tatt ett par bilder med den allerede og fy fasan så bra kamera, ihvertfall en god oppgradering fra min gamle mobil. Så jo plutselig alle kviser og porer i trynet på Snapchat, herregud det skremte jo livskiten ut av meg! Tenkte å prøve å vlogge en dag med den også men det tenkte jeg å gjøre en dag hvor jeg faktisk gjør noe spennende. Bursdagen min kanskje? Det er ikke lenge til, så får se! Tenkte også å skrive litt om erfaringen min med denne nye mobilen om en liten stund, når jeg har blitt godt kjent med min nye baby. Men nå skal jeg bare ta ei litta powernap siden jeg kun fikk to timer dårlig søvn i natt. I kveld kommer bestevenninnen min på besøk og vi skal kose oss i den nye jacuzzien til mamsen og papsen. Kommer garantert bilder i morgen ;-)

  Hvilken mobil har du? :-)

 • Publisert: 27.06.2016, 15:52
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 24 kommentarer
 • DET MÅ VÆRE FLERE ENN BARE MEG?

 • Publisert: 25.06.2016, 09:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hei og god morgen peeps! 

  I dag er jeg oppe tidlig fordi jeg skal på en åpning av en ny butikk her i Tønsberg sammen med bestevenninnen min, også skal vi bare henge litt sammen etter det. Elsker venninne kos! Må utnytte hvert eneste sekund jeg bare kan nå imens jeg er her hjemme :-) Gleder meg til resten av vennene mine kommer hjem til Tønsberg også, elsker når alle er samlet på en plass. Sommerferien og julen har virkelig blitt de store høydepunktene etter at alle flyttet til alle sine kanter! Har dere forresten noen ønsker om hva jeg skal skrive om fremover? Bare rop ut isåfall, setter pris på alle forslag! Ser jo sånn ca hva som er mest populært men kan jo være hyggelig å høre fra dere direkte også om det er noen ønsker ute å går :-) 

  Ser dere nå hva jeg mener med at det er krise at fotografen min AKA Sverre har dratt fra meg eller? Dere får holde ut med meg en liten stund med bilder som har kvalitet som er lik søppel. 

  Musikk dere. Hva er livet uten? Jeg tuller ikke når denne går på repeat hele tiden. Jeg hører kanskje på en annen sang innimellom, men siden jeg hørte denne for noen dager siden for første gang klarer jeg ikke slutte! Tror aldri jeg har vært så utrolig hektet på en sang før, haha. Det må vel være flere enn bare meg som har falt for denne? 

  SING ME TO SLEEP - ALAN WALKER

  2i2khp_npdE
   
  Har dere en sang dere har blitt ordentlig hektet på i det siste? Fortell meg hvilken så kanskje jeg kan bli hektet på en ny en, haha! 
   
  Ha en fin dag, vi blogges mer senere i dag <3
 • Publisert: 25.06.2016, 09:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • FØLG MEG

 • Publisert: 24.06.2016, 18:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg har vel ikke sagt så mye før om hvor man kan følge meg på sosiale medier bortsett fra her på bloggen! Selv om jeg har disse små knappene i blogg designet mitt så vet jeg av egen erfaring at det ikke er så mange som trykker der, haha. Så jeg tenkte bare å lage ett kjapt innlegg om hvor du kan følge meg andre plasser også om du vil få ett lite innblikk i andre deler av hverdagen min som ikke kommer ut her på bloggen.   Facebook - Dette er facebook siden til bloggen min hvor jeg legger ut alt av innlegg, informasjon og man kan sende meg melding o.l. 

  Instagram - For en noen uker siden slettet jeg den gamle instagrammen min og lagde ny, mest fordi jeg var så lei av å rydde opp i alt rotet på den gamle så jeg bare slettet hele greia for å få en fresh start. Men også for å få en litt mer bloggrettet instagram og for å få en slags ''stil'' gjennom hele profilen, haha. Ja jeg er rar, det vet vi alle. Vinglepetter nummer èn! Men her legger jeg også ut en del annet enn det som kommer på bloggen, tenkte å begynne litt med ''behind the scenes'' der etterhvert, om det gir mening. Skjer mye rart både foran og bak kameraet når vi tar bilder til bloggen, haha. 

  Snapchat - merethejoha heter jeg der og den er åpen så det er bare å legge meg til! Det er vel her jeg er aller mest aktiv, kanskje litt over gjennomsnittet gira kan man si. Gotta love the snap ;-)   Følg meg a' plizzz klemz #despjente1994

 • Publisert: 24.06.2016, 18:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • HAN HAR DRATT FRA MEG

 • Publisert: 24.06.2016, 11:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Ja, i går kjørte jeg Sverre til flyplassen. Han kommer heldigvis tilbake om ett par uker, men for at jeg skal få være hjemme med familie og venner en god stund i sommer må han hjem til pusen vår. Han har jo også noen ting i Trondheim å ordne i tillegg til at han selvfølgelig vil være med sin familie og sine venner i sommer også, så det var best å gjøre det sånn. Det er rart å være fra hverandre når man er vandt til å være med hverandre hele tiden men det er også godt å føle på savnet, og kjenne at sommerfuglene fortsatt lever. Blir spennende å finne ut av hvordan jeg gjør det med bildene til bloggen fremover da fordi han er jo alltid fotografen min. Må vel begynne å mase på mamma og pappa ;-) Det årn'ær sæ! Det gjør jo alltid det. 

  Kjente når jeg kom hjem alene i går kveld at tankene begynte å surre litt igjen. Har hatt det ganske bra de siste ukene og som regel faller jeg litt ned i dypet igjen når det har gått bra en stund. Men jeg håper og krysser fingrene for at siden jeg er hjemme i Tønsberg og har mange å være med at det går bra i sommer, har ikke lyst til å tilbringe sommeren i ett mørkt hull. Har også så smått å lære meg noen teknikker for å forebygge disse dype nedoverbakkene så jeg får prøve ut de om jeg merker at det kommer snikende på meg. Psyken er rar, er den ikke? Kunne ha sittet å skrevet om det i timesvis, det foregår så utrolig mye rart i hodet. Merkelig greier. Er igrunn deilig å bare sitte sånn her å skrive uten å tenke, kanskje jeg skal begynne med det oftere? Ikke planlegge alt mulig. Noen ganger er faktisk det enkle det beste. 

  I går var det jo St. Hansaften dere! Det glemte jeg faktisk helt. Jeg har hvert år siden jeg var liten feiret det hjemme på gården vår, med ett stort bål nede på stranden sammen med alle familievenner og naboer som har kommet å kost seg til langt ut på natt. Derfor var det veldig rart i år når vi ikke har gården vår lenger. Første året uten den vanlige St. Hans feiringen. Det er på sånne dager savnet er størst egentlig. Men kvelden endte koselig uansett, jeg dro til bestevenninnen min etter jeg hadde kjørt Sverre til flyplassen. Der satt vi å skravlet lenge, og tok igjen alt det tapte før vi plutselig bestemte oss for å dra på en strand litt utenfor byen å se på bålet der borte. Der var vi i en times tid å så på bålet, drakk litt brus og hørte på mange småunger som stod å sang på en scene. Mye latter som alltid, og akkurat det jeg trengte etter å ha sendt kjæresten av gårde tilbake til Trondheim. Gjensynsgleden med familie og venner er ubeskrivelig.   Sommeren er i gang, jeg gleder meg til fortsettelsen. 

 • Publisert: 24.06.2016, 11:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 12 kommentarer
 • HIPP HURRA FOR MIN BROKKER BESTEVENN!

 • Publisert: 22.06.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I dag har en av mine aller beste venninner bursdag og hun fortjener litt oppmerksomhet!

  Amelia, du er og kommer alltid til å være en av de menneskene som står mitt hjerte aller nærmest. Vi har faktisk kjent hverandre hele livet (pluss minus to år), hvor sykt er ikke det? En av de største grunnene til at jeg er glad for at jeg har ryggmargsbrokk er at vi møttes på grunn av det. Hadde det ikke vært for dette rare greiene vi er født med på ryggen hadde ikke vi vært venner i dag og det er faktisk noe jeg ikke ville vært foruten. Vi har vært gjennom så utrolig mye sammen. Vi har vært på Frambu å hatt the time of our lives, hatt opphold på Berg Gård sammen og lekt i vannsengen, vært i syden sammen, slottsfjell har blitt en tradisjon, vi har hatt sikkert hundrevis av overnattinger hvor vi har holdt foreldrene våres våkne til deres store frustrasjon, og vi har ledd og grått mye om hverandre gjennom disse årene sammen. Alt dette har gjort oss til de vi er i dag, alt dette har gjort at vi har ett utrolig sterkt vennskap som ingen kan forstå bortsett fra oss to. 

  Vi kan sitte å diskutere i timesvis om hvilken film vi skal se på fordi du vil se på komedie eller drama og jeg vil alltid se skrekk, men det ender alltid med at vi skravler til langt på natt uansett så filmen blir aldri sett og diskusjonen er poengløs. Med mindre det er Divergent eller Hunger games da ;-) Du er den eneste av mine venner som virkelig forstår alle sider av meg fordi vi er født med det samme og det setter jeg så utrolig stor pris på. Jeg vet jeg alltid har deg, jeg kan alltid komme til deg uansett hva og jeg håper du vet etter alle disse årene at det samme gjelder for deg. Det at du slipper alt du har i hendene for å komme til Trondheim når du bare hører på stemmen min at jeg trenger deg, er noe jeg aldri kan takke deg nok for. Du holder ut med min bitching og stressa hjerne, og jeg holder ut med din utrolige stahet for det er sånn vennskap er. Jeg vet at vi alltid kommer til å være venner, for vi har holdt ut i to tiår allerede så hva er vel noe tiår til, hæh? ;) Tusen takk for alt du har lært meg, og som du fortsatt lærer meg. Tusen takk for at du vet akkurat hva du skal gjøre når, og tusen takk for at du bryr deg så utrolig mye om både meg og Sverre.Tusen takk for at du er du, for alt du gjør for meg og for at du alltid viser hvor glad du er i de rundt deg inkludert meg. Jeg kommer alltid til å stå ved din side og jeg kommer aldri til å slutte å være irriterende overbeskyttende ovenfor deg. Det må du nok holde ut i mange år til :-) Nå må jeg avslutte før jeg begynner å grine igjen her, sippekjerringa sjæl som skriver vettu. 


  Jeg er så utrolig glad i deg Amelia, du kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt og du kommer alltid til å være min brokker bestevenn.

  Gratulerer så mye med dagen, hipp hipp hurra!! 

 • Publisert: 22.06.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 12 kommentarer
 • DRØMMEBRYLLUPET

 • Publisert: 21.06.2016, 22:35
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Long time no see, huh? 

  Her har tiden virkelig flydd fra meg siden vi kom hjem til Tønsberg! Bloggen har dessverre kommet litt i andre rekke men nå har ting roet seg så da er det tilbake til normalen igjen :-) Vi kom frem sent på kvelden på torsdag og på fredag kjørte jeg byen rundt å fikset alle mulige slags småting før bryllupet til en av mine beste venninner som skulle være på lørdagen. Fikk kjøpt meg en kjole ti minutter før kjøpesenteret stengte, da var jeg stressa for å si det sånn! Men alt ordnet seg og på lørdag var det tid for bryllup. For en fantastisk dag det var, jeg har grått min kvote tårer i år tror jeg! Bruden var nydelig, brudgommen var en ordentlig kjekkas, vielsen var nydelig og bryllupsfesten tok virkelig kaka! Det er en dag jeg aldri kommer til å glemme, og jeg må jo innrømme at jeg begynte å drømme meg bort litt selv, haha. Det var virkelig ett drømmebryllup! Det er det eneste ordet jeg kan bruke til å beskrive det faktisk.


  Jeg var så heldig å få dele denne fantastiske dagen med kjæresten min, foreldrene mine og søstrene mine siden dette var barndomsvenninnen min som vi har vokst opp sammen med! Det gjorde virkelig dagen komplett :-) Nå har vi brukt noen dager på å komme oss etter lørdagen, vært litt med familie og bare slappet av. Mamma og pappa har bygget nytt hus og vi har en helt egen etasje for oss selv så kan virkelig ikke klage på det ;-) Nå skal jeg skrive ferdig ett blogg innlegg som kommer i morgen imens vi ser på serie, så skal jeg ta kvelden tror jeg! Veldig sliten om dagen, men ferie er jo til å slappe av er det ikke det da? :-) Vi blogges mer i morgen <3 

 • Publisert: 21.06.2016, 22:35
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 22 kommentarer
 • TIPS TIL BILTUREN!

 • Publisert: 16.06.2016, 10:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • HA EN BIL OG SE KUL UT


  JEG VET DET SER UT SOM JEG HAR BOLLEMUS HER MEN JEG HAR IKKE DET, JEG LOVER!!

  ❤ HA PÅ AIRCONDITION HELE VEIEN FORDI DET KJØLER VISST NED HUET DITT SÅ MAN IKKE BLIR KOKKO, OM IKKE DU HAR DET (AIRCONDITION ALTSÅ, IKKE HODE) SÅ KAN DU BARE STIKKE HUET UT AV VINDUET 

  TVING EN DU HVERTFALL TÅLER TRYNET PÅ I FLERE TIMER OM GANGEN TIL Å BLI MED DEG


  LAG DEN SÆRESTE KLASSIKEREN AV EN BILTUR SPILLELISTE PÅ SPOTIFY - HER ER MIN

  HELST STRESS DEG IHJEL NATTEN FØR DU SKAL KJØRE I FLERE TIMER MED Å PAKKE DEG FERDIG 


  GJERNE HANDLE INN ALL DRITTEN AV DET MAN KAN KALLE FOR BILTUR MAT (AKA SUKKER I HAUGEVIS) DAGEN FØR

  SI ETT TÅREVÅTT HADE TIL KATTA, BUHU

  HØR PÅ PAPPA'N DIN Å SJEKK DEKK OG PEIL OLJE FØR DU DRAR SÅ BÅDE DU OG BILEN KOMMER FREM I SAMME STAND SOM NÅR DU DRO HJEMMEFRA

  TA DEG FEM MINUTTER FOR Å GRINE I ETT HJØRNE OVER ALT HUSARBEIDET DU IKKE REKKER Å GJØRE FØR DU DRAR 

  TA ANSVAR OG VÆR DEN SOM DRAR I GANG MORSOMME BILLEKER SÅ DE ANDRE IKKE KJEDER SEG ETT ENESTE SEKUND. F.EKS KAN DU SLÅ NOEN HVER GANG DU SER EN GUL BIL OG LEKEN ''GJETT HVA JEG SER'' ER JO VIRKELIG EN MORSOM KLASSIKER SOM PASSER FOR ALLE UANSETT ALDER! (HELST SKAL DET JO IKKE VÆRE ETT STILLE MINUTT PÅ TUREN)

  ØV DEG PÅ Å SOVE I VÅKEN TILSTAND SÅ DE ANDRE I BILEN IKKE FØLER SEG SÅ ALENE

  SIST MEN SÅ ABSOLUTT IKKE MINST:

  HA DET SINNSSYKT GØY PÅ BILTUREN OG NYT DEN!! OG BRUK VANLIG VANLIG VETT, INGEN GRUNN TIL Å RISIKERE LIV! BRUK BELTE, HOLD FARTSGRENSEN OG TIL DAGENS UNGDOM: IKKE SNAP Å KJØR ;-)   PEACE OUT, VI BLOGGAST FRA TBG TOWN!

 • Publisert: 16.06.2016, 10:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • IKKE LENGE IGJEN NÅ - STRESSA

 • Publisert: 14.06.2016, 17:59
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Herligheten dere, døgnet skulle hatt flere timer!! Vi reiser om bare få dager nedover til Tønsberg og vi har virkelig tusen ting som må gjøres og som skjer før det. Det hjelper vel ikke akkurat at vi kanskje er verdens treigeste mennesker heller, vi utsetter alltid ting til siste liten så nå må alt skje ASAP. Ville ikke la bloggen så urørt disse dagene så jeg titter vel egentlig innom for å si hei og si at jeg kommer mye sterkere tilbake når vi har kommet oss av gårde og bryllup er vel overstått i helgen. Skal få forhåndsskrevet noen innlegg så det ikke blir som de andre gangene at jeg ikke blogger på flere dager, det går itj! Jeg har helt angst for å glemme noe så jeg har skrevet lister om ting som må gjøres, pakkes, handles og ja..mange lister om alt mulig rart! Jeg er verdens verste person når jeg er stresset og skal på tur, stakkars Sverre..haha. Gleder meg til å komme meg av gårde og virkelig nyte en rolig sommer på favoritt øya mi Nøtterøy <3 I August blir det oppstart med behandling og forhåpentligvis skal jeg begynne å jobbe, i tillegg til at vi flytter inn i den nye leiligheten ganske fort etter sommeren mest sannsynlig så denne sommeren skal virkelig nytes til det fulle for å si det sånn. En spennende og morsom ting jeg kan fortelle da er at i går var vi på årsmøte med lokallaget til Norilco's ungdom Sør-Trøndelag og jeg har blitt med i styret der! Så jeg gleder meg til tiden fremover og jeg tror at dette blir ordentlig bra. Nei nå må jeg logge av å rydde litt før jeg skal i ett lite møte etterpå også blir vel hele kvelden brukt til pakking tenker jeg. STRESSA...


  Har ikke rukket eller orket å ta noen nye bilder i dag så slenger med ett bilde fra sist gang jeg skulle hjem, woho!
   

  Har dere noen spesielle planer for sommerferien? :-) 

  Mange klemmer ❤ Merethe 

 • Publisert: 14.06.2016, 17:59
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • HATERE, HATERE

 • Publisert: 13.06.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • ''Så hatere hold munn, ti still, drit og dra. Jeg håper alle haterne har hørt det jeg sa du gjør meg bare sterkere, så takk skal du ha!''
   

  Venninneprat. Engangsgrill. Pledd. Sjokolade. Brus. Kveldssol. Ender. Innsjø. Latter. Sommerstart. Lykke.

  Stikkord for en perfekt kveld hvor alle bekymringer ble lagt igjen under puta mi hjemme. Puta mi som er kledd i gammel mascara og tårer. Puta som jeg ikke skal ta med meg hjem til øya mi på sommerferie. Følelsen av kjærlighet for alle menneskene jeg har i ryggen, følelsen av at det du skriver ikke går innpå meg. Følelsen av lykke for at jeg har det bedre med meg selv enn det du har, følelsen av at selvtilliten og selvfølelsen min er på vei tilbake. Følelsen av at jeg er sterkere enn det. Det kalles Håp. 

 • Publisert: 13.06.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 18 kommentarer
 • ANTI BUCKET LIST

 • Publisert: 31.05.2016, 21:20
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg har så forferdelig skrivesperre for tiden,det er faktisk nummeret før jeg skriker av full hals for det er virkelig en jævlig følelse, haha. Men det har vel også noe å gjøre med at jeg har hatt en veldig dårlig periode, mye dumt har skjedd og jeg har valgt å holde meg litt unna bloggen når ting stormer som verst som sagt før. Men jeg har faktisk ett innlegg på lager som jeg klør i fingrene etter å få ut men jeg må bare få tatt bilder til det, og det er lettere sagt enn gjort! Men det kommer ut i morgen tenker jeg. Nå har jeg jo sagt det så ;-) 

  Nå ligger jeg på terrassen, det er sol og utrolig varmt. Så jeg valgte å ta med meg pcn ut isteden for å stenge meg inne som jeg som regel gjør. Tenkte det kanskje ga meg litt inspirasjon, men i all barneskrik, vannkrig og vepsesurring førte det vel heller mer til irritasjon.. men jeg ligger her enda. Må få all sol jeg bare kan på den hvite kroppen min. Jeg ga vel egentlig litt opp igjen, men plutselig sitter jeg her da å skriver. Ja, jeg googlet ''tips til hva man kan blogge om''. Blant alle ''dagens antrekk, DIY's og beauty hacks'' så fant jeg faktisk noe som fanget interessen min. Nemlig en anti bucket liste. Selv om jeg vel egentlig forstod hva det var så måtte jeg google det også, hahaha. Men ja, det er jo rett å slett en liste med ting man IKKE vil gjøre før man dør. Får se hva jeg finner på da.. Slet litt når jeg skrev den vanlige bucket listen min sist så dette blir spennende! Here we go:

  HOLDE EN TARANTELLA

  Insekter er noe av det verste jeg vet faktisk. Kjæresten sier jeg er helt forferdelig å ha med å gjøre om det er noen av disse ekle greiene i nærheten og jeg må vel bare si meg enig..fordi jeg begynner å grine og nekter å legge meg om jeg ser en edderkopp inne på soverommet om kvelden for eksempel. Så en tarantella skal jeg ikke holde iløpet av mitt liv for å si det sånn! UGH.

  HOPPE I FALLSKJERM

  Jeg har en god blanding av flyskrekk og høydeskrekk, pluss at jeg ikke vil dø på en så utrolig teit og unødvendig måte. Så bare.. NEI.

  ❤ BADE PÅ HAWAII

  Dette er faktisk noe jeg alltid har vært livredd for. Ikke at det noen gang har vært ett tema å dra på Hawaii heller.......men Hawaii er en plass jeg virkelig har lyst til å besøke men også en plass jeg virkelig ikke vil bade. Dette er fordi jeg er helt overbevist om at det bare kryr av hai der, selv om jeg vet at det ikke er sant. Men jeg har ikke noe behov for å teste ut som det stemmer heller! Holder meg til basseng jeg :-) 

  ❤ SVØMME MED DELFINER

  Fangenskap, dyreplageri, forferdelig. Need i say more? Bare.. IKKE støtt det :( 

  ❤ DRA TIL KINA

  Er det en plass jeg aldri kommer til å besøke er det Kina, rett å slett på grunn av hundefestivalen. Det bestemte jeg meg for så fort jeg hørte noe om det, jeg kommer aldri i mitt liv til å støtte noe jævlig. Jeg vet at det finnes så sinnssykt mye forferdelig i verden og om man skulle ''tenkt sånn om alt'' så kunne man ikke reist noen plasser, men dette er ett valg jeg har tatt basert på hva jeg har hørt og sett, sånn er det bare. FYSJ, Kina har mistet en turist i meg for å si det sånn!

  LÆRE MEG Å DYKKE

  Jeg klarer ikke å utligne ørene mine på fly engang... hvordan skal jeg da klare å gjøre det når jeg dykker? Nei takk. Hadde ikke klart å kost meg på grunn av det, og jeg hadde fått helt panikk der nede på det mørke dypet. Nevnte jeg at jeg er mørkredd å? Hehe ja, ingen god kombo der nei.. Sikkert fantastisk om man klarer det, men det er så absolutt ingenting for meg. 

  ❤ SVØMME MED HAIER

  Mye av samme grunnen til delfinene over her, men også fordi.. ehm.. DE SPISER MENNESKER OG DE HAR JÆVLA SVÆRE SKUMLE TENNER!! De skremmer dritten ut av meg, holder meg til animal planet jeg. 

  ❤ DELTA I EN PØLSESPISE KONKURRANSE 

  Jeg liker pølser altså, det gjør jeg. Men jeg blir kvalm om jeg spiser mer enn to-tre stykker så om jeg skulle spise en SHITLOAD av pølser på kortest mulig tid hadde jeg spydd opp innvollene mine så no thank yooooou. 

  ❤ TATOVERE INNSIDEN AV LEPPA

  Jeg elsker tatoveringer, og jeg kommer nok til å ha kroppen full til slutt. MEN det er en plass jeg aldri kommer til å ta det og det er innsiden av leppa. Sorry ass, men det syntes jeg er sykt harry... En ting er å gjøre det i fylla, men å gjøre det bare fordi.. det, nei er ikke min stil! Haha. Godt man har forskjellige meninger! :-)

  DRA PÅ NUDISTSTRAND

  Respekt til de som gjør det, for all del - dritkult!! Men tror ikke jeg som har null kontroll på min egen blære har noe på en nudiststrand å gjøre altså ;-) Det hadde jo tatt seg ut.. :-) Kanskje jeg bare skal prøve for moroskyld en gang for å se hvordan det går? hahaha. Nei, tror jeg holder meg til vanlige strender jeg, jeg liker jo ikke det engang! 

  Q - Har du en skrevet en anti bucket list før? Da vil jeg lese din! Eller har du kanskje noen ideer på toppen av hodet om hva du absolutt ikke skal gjøre i løpet av livet? Tell me!

  Mange klemmer ❤ Merethe 

 • Publisert: 31.05.2016, 21:20
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 23 kommentarer
 • JEG OG ALLE GUTTA

 • Publisert: 27.05.2016, 23:11
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I dag har det vært en rar dag. Litt sånn ubeskrivelig. Eller.. jo jeg går for det jeg, ubeskrivelig. Rart når ting skjer og man føler tiden stopper litt opp men man ser at livet går videre for de fleste uansett, men samtidig vil man bare skrike ''STOPP!''. Sov ikke særlig mye i natt, til ingen sin store forundring. Men jeg sov ett par timer på dagen i dag og våknet til smerte. Det er vel ikke rart etter å ha fått 30+ sprøyter i blæren, woho. Hurra for ærlighet! Vi har også rukket en tur til svigermor hvor vi som vanlig ble servert god mat, jeg har verdens beste familie altså <3 Forresten så har det vært så utrolig varmt i Trondheim i dag, varmen bare slo mot meg når jeg gikk ut døra i dag. Føles ut som syden.. så i morgen skal jeg virkelig utnytte det godt om bare det holder seg! Også ser dere kanskje at jeg har byttet design på bloggen, igjen. Vel, jeg klarer aldri å bestemme meg men jeg fant fort ut at det forrige designet ikke var helt meg så jeg fant ett annet. Nå mangler jeg bare header, som jeg knoter med som alltid. Det er så vanskelig! 

  I kveld har jeg vært på kino. Jeg og alle gutta.. vi var nemlig på Warcraft filmen, haha. Tror jeg så typ en eller to andre jenter i salen, følte meg ganske malplassert, men hey hva gjør man ikke for kjæresten? Eller.. det var vel heller jeg som trengte meg på en guttekveld, haha ;-) Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til, så jeg hadde absolutt null forventninger. Kjøpte meg to kjærlighet på pinne så jeg hadde noe å gjøre de timene vi satt der tilfelle det var helt gørr. Men vet dere hva, den var faktisk utrolig bra! Tror jeg er minst like sjokkert som gubben over at jeg syntes det. Gleder meg faktisk veldig til neste film kommer, så bra var den faktisk.. Jeg både lo, gråt og skvatt og det for meg er en veldig god kombinasjon. Så ja, den anbefales altså! Nå har jeg poppet en bacardi breezer og sett på SKAM, det er for meg alltid ukens høydepunkt. Ingenting slår den serien, fy søren. SE DEN. Skal lage litt mat nå også prøve å ta en tidlig kveld faktisk, krysser fingrene for litt søvn i natt. Vi blogges i morgen <3 

  Tusen takk for alle tilbakemeldinger på gårsdagens innlegg forresten, setter så utrolig stor pris på det. Dere viser meg at det virkelig alltid lønner seg å være ærlig :-)   Har du sett eller skal du se Warcraft filmen? 

  Mange klemmer ❤ Merethe 

 • Publisert: 27.05.2016, 23:11
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 16 kommentarer
 • TRONDHEIM PÅ SITT BESTE

 • Publisert: 21.05.2016, 20:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Har nesten ikke ord i dag. Dette har vært en perfekt dag. Trondheim har vist seg på sitt beste i dag og jeg har tilbragt dagen med den fine familien min. Rukket bursdag med alt det gode som følger med, en tur på stranden og nå skal vi ut å spise taco med fine mennesker. Smilet har vært klistret på i hele dag, og på ekte denne gangen. Denne dagen skal jeg huske å trekke frem når jeg har en dårlig periode. Noen ganger forklarer bilder mer enn ord .. 


  ENJOY THE LITTLE THINGS

  REMEMBER TO SMILE 

  ASPIRE TO INSPIRE BEFORE WE EXPIRE 

 • Publisert: 21.05.2016, 20:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 24 kommentarer
 • GRUNNEN TIL AT JEG HAR VÆRT BORTE

 • Publisert: 19.05.2016, 07:43
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Veeel..Heihei! Plutselig så var det gått nesten en uke siden jeg oppdaterte her.. 17 mai har vært i mellomtiden å greier! Hadde dere en fin feiring? :-) Jeg koste meg med kjæresten for første gang i Trondheim, ble en rolig dag men var veldig koselig. Skjer litt mer her enn på lille Nøtterøy da for å si det sånn! 

  Planen var langt ifra å ta en så lang ''pause'' fra bloggen, og jeg skal så absolutt ikke slutte å blogge. Blir ikke kvitt meg så lett ;-) Jeg har vært ganske nede i det siste, og jeg fant ut at jeg rett å slett trengte å trekke meg litt tilbake å vente til det verste var over. Jeg er veldig klar på det at jeg vil ha en veldig åpen, ærlig, og veldig personlig blogg. Nettopp fordi jeg vil vise andre at man aldri er alene, som jeg har sagt nå noen få hundre ganger men også fordi jeg har forstått at det er viktig å tørre å være seg selv foran alle mennesker. Men når jeg er så langt nede som jeg har vært den siste uken så blir det ikke så veldig hyggelig heller for noen, i disse periodene har jeg så godt som ingen livsgnist og smilet er langt unna. Jeg klarer ikke nyte noe, heller ikke ta inn over meg alle de gode tingene som skjer rundt meg. Som det faktisk har vært mye av i det siste, gode ting altså. Jeg syntes nettopp det er så vanskelig, så utrolig sårt å ikke være i stand til å være glad. Jeg klarer ikke glede meg over noe, det er fælt å ha det sånn. Det er hardt å klistre på ett smil som absolutt ikke vil være der. Jeg klarer så vidt å stå opp i disse periodene, og det har jeg skrevet litt om her før også. Jeg syntes det er bedre at jeg skriver om disse periodene etter det har skjedd, når jeg har kjempet meg gjennom det og faktisk kommet ut på den andre siden igjen. Som det de fleste ganger ikke føles ut som jeg kommer til å klare.


  Har ikke tatt bilder i det siste, så slenger med ett bilde mamma sendte meg her om dagen for å muntre opp dette innlegget litt - var jo litt søt når jeg var liten da <3 Har fortsatt dette blikket når jeg vil ha noe.. :):)

  Jeg tror jeg vet hva som er ''galt'' med meg nå. Galt i gåsetegn fordi jeg bare ikke liker å si det på den måten..  Legen var ganske sikker. Men ingenting er helt klinkende klart enda. Utredning må selvfølgelig til for å få vite noe er helt sikkert. Må smøre meg med tålmodighet. Helsevesenet i ett nøtteskall det ja. Jeg fikk ganske sjokk når hun fortalte hva hun mistenkte, samtidig som jeg ble utrolig lettet og bakerst i hodet hadde vel tanken streifet meg også. Der og da klarte jeg ikke ta det helt innover meg. Resten av dagen gikk jeg i en slags zombie modus. Når kvelden kom og jeg hadde fått snakket litt om det så begynte jeg å google. Det burde man jo aldri gjøre. Jeg gråt meg i søvn den natten, livredd for at jeg hadde blitt gal. Livredd for å bli gal. Livredd for det stempelet jeg kommer til å få trykket i pannen. Jeg er faktisk syk. Mye mer syk enn jeg noen gang hadde trodd og det er så forferdelig vanskelig å takle. Heldigvis skal jeg få hjelp. Heldigvis slipper jeg å leve sånn her så mye lenger. Heldigvis får jeg en mulighet til å si klart ifra til de rundt meg at det faktisk er noe som er galt med meg på ekte, jeg er ikke bare lat og lei av livet. Jeg skal fortelle mer når tiden er inne for det. Frem til da skal jeg kjempe. 


  I takt med dette ''comebacket'' (hahaha, så teit - i know) så har jeg også sittet i hele natt å ordnet med nytt design. VAD TYCKS? Jeg glemte nemlig å ta sovepillen min før det ble for sent så det vil si at jeg ikke har fått sove noe i natt. Derfor har jeg isteden bannet meg gjennom hele natten, og det var rett før laptopen gikk i bakken. Men jeg klarte til slutt å fikse det som den geeken jeg er. Som jeg liker å tro at jeg er ihvertfall. Anywho, jeg klarte det og det er ingenting som blåser liv i blogg gnisten som ett nytt design skal jeg si deg! Og selv om jeg har hatt en liten pause fra bloggingen den siste uken så har jeg fortsatt skrevet, for det klarer jeg ikke la være uansett hvor dårlig jeg føler meg. Tør bare ikke dele alt når det står på som verst fordi jeg tenker ikke akkurat før jeg skriver. Så skal ikke se bort ifra at det blir oppdatert titt og ofte fremover ;-) Tenkte å prøve å sove noen timer nå, og jeg håper jeg våkner til sol fordi jeg har planlagt å dra med meg kjæresten ut for å ta noen nye blogg bilder i dag! Ha en fin dag <3 


  Mange klemmer ❤ Merethe

 • Publisert: 19.05.2016, 07:43
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 14 kommentarer
 • SPONTAN TUR TIL TATOVØREN

 • Publisert: 13.05.2016, 21:41
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Noen ganger får jeg veldig spontane innfall, haha. Mesteparten av gangene blir det med tankene, men ikke denne gangen! I går fikk jeg for meg at jeg ville ha en ny tatovering og når jeg først begynner å tenke på det så blir jeg mer enn overgiret kan man trygt si.. Plutselig befant jeg meg i tatovør stolen og nå noen timer etterpå har jeg en ny bit i samlingen min. Veldig merkelig og jeg høres vel helt rar ut men jeg føler dette var veldig ''meant to be''. Tilfeldigheter gjorde at jeg fant ut dette sent i går, og tilfeldigheter gjorde at det ble dette motivet. Rart det der, hvordan man noen ganger føler at alt har en mening og at livet allerede er tråkket opp for deg, du må bare trå riktig.. 


  Denne tatoveringen betyr allerede veldig mye for meg, da meningen bak er helt spesiell. Den er veldig passende meg og vårt liv sammen. Men nå må jeg faktisk avslutte for dette er definitivt den vondeste tatoveringen jeg har tatt hittil, så jeg er ganske utslitt og det er ganske vanskelig å skrive med kun en brukbar hånd! Haha. Men det var virkelig verdt det og nå har jeg mettet tatovering lysten min for en liten stund fremover. Eller kanskje ikke ;-) Vi blogges mer i morgen - love you guys <3 Tusen takk til Frederik på Freaks Tattoo Parlour i Trondheim -  for en helt fantastisk fin ny tatovering til samlingen min som har en helt spesiell betydning for meg, og for en super service!! 


  ''THE BLUE ROSE REPRESENTS A HOPE FOR A MIRACLE AND THAT NEW POSSIBILITIES ARE YET TO COME. A ROSE TATTOO MEANS EVERLASTING LOVE AND IS A REPRESENTATION OF BOTH INNER AND OUTER BEAUTY.''  

   

   

   

 • Publisert: 13.05.2016, 21:41
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 36 kommentarer
 • JEG VISSTE IKKE AT DET VAR MULIG

 • Publisert: 13.05.2016, 11:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Det er torsdag kveld. Mørket har for lengst kommet. Snart begynner fuglene å kvitre. Jeg sitter her i en slags rus. Kanskje det er lykkerus. Nei, det er jo så klart de to glassene med vin jeg har konsumert. Jeg har så mye på hjertet men jeg begrenser meg. Lar ikke prosentene ta overhånd. Bare litt. Jeg har feiret litt smått i dag. Følte det var på sin plass. Det er en blanding av mange forskjellige følelser på en gang som bobler på overflaten. En blanding av lykke, forvirring, redsel, angst, forståelse og utvikling. Jeg sitter helt alene i sofaen med musikken som runger i ørene, som jeg har gjort mange ganger før. Det er ingenting nytt. Samtidig er det så mye nytt. I dag snakket jeg med han jeg er så glad i. Vi snakket om hvor mye som kan forandre seg på så kort tid. Jeg snakket også med en av mine beste venninner om det samme samtidig som jeg fortalte en hemmelighet, jeg måtte lette på trykket. Jeg måtte fortelle noen, jeg måtte ha noen trøstende ord. Støtte. En venn. En hånd. Det fikk jeg. Hun sa alt kom til å gå bra, og jeg trodde på hun. Jeg kjente for første gang virkelig på den følelsen. Det kommer til å gå bra. Kanskje ikke nå, men en gang. Hva hvis alle hadde sagt det til seg selv hver dag? Det kommer til å gå bra. Jeg skal begynne å gjøre det. Det kommer til å gå bra. 


  Jeg har vært i avisen. Det er mye mer enn jeg noen gang kunne drømt om. Jeg prøver for harde livet å si til meg selv at jeg burde være stolt av meg selv. Jeg prøver å nyte det. Jeg har hatt en bra dag. I går kom jeg meg ikke opp av sengen. Ting forandrer seg fort. Jeg er så takknemlig. Tenk det, lille meg. Jeg som hadde null selvtillit, jeg som tenkte at ingen likte meg. Jeg som hatet meg selv. Jeg som var så sinnssykt forbannet på denne verdenen som var så fryktelig urettferdig. Jeg som alltid satt opp ett smil foran andre, jeg som har beskyttet andre fra mine følelser hele livet. Jeg begynner å åpne meg sakte men sikkert. Jeg har noe å lære bort. Den følelsen jeg så lenge har leitet etter kjenner jeg så smått begynne å komme frem. Jeg visste ikke at det var mulig. Jeg visste ikke at det var en mening med livet, før nå. Kanskje det stemmer det de sier? Det ordner seg alltid. For er det noe jeg aldri har mistet så er det håpet. Det er det viktigste vi har. Håp. 


  Ikke gi opp. Det kommer til å gå bra. Det ordner seg alltid. 

 • Publisert: 13.05.2016, 11:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 12 kommentarer
 • SPENNENDE DAG!

 • Publisert: 09.05.2016, 14:03
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Heisann <3

  Nå sitter jeg i bilen og oppdaterer fra mobilen faktisk! Fordi jeg har nettopp vært i ett veldig spennende møte og nå er det straks tid for møte nummer to! En veldig morsom dag med andre ord :-) Her i Trondheim så skinner solen, så jeg kan ikke gjøre noe annet enn å være glad i dag. Ville bare stikke innom å gi ett livstegn fra meg før jeg løper videre.

  Etterpå skal jeg dra i butikken å handle for denne nye uken som har startet så bra! Også tenkte jeg å dra med meg mannen ut på en tur i finværet :-) Kommer ett innlegg til iløpet av dagen eller kvelden fordi jeg har jo det som ett av målene mine denne uken, å legge ut minst to innlegg hver dag - og det skal jeg jaggu meg klare! Nyt sola a' dere og husk solkrem :-)

  I dag er jeg lykkelig.

 • Publisert: 09.05.2016, 14:03
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • ENSOM - MANGE ER DET, FÅ SNAKKER OM DET

 • Publisert: 08.05.2016, 20:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg er ensom. Der, jeg sa det. Kanskje det ikke var så skummelt som jeg trodde? Jo.Tårene som renner og skjelvingen i kroppen forteller meg at det var det. Det er utrolig skummelt å si høyt fordi frykten for å bli dømt er alltid der, men jeg kan vel ikke være alene om det. Kanskje du føler deg mindre ensom om jeg sier ifra om at jeg også er det. Kanskje du sitter blant mange mennesker nå, men føler deg helt alene. Kanskje du sitter bak en pc skjerm nå å leser dette og alt du har er menneskene du kommuniserer med via sosiale medier. Kanskje du har mange venner, kanskje du ikke har noen. Kanskje du har en stor familie, eller kanskje du ikke har noen familie. Kanskje du har kjæreste, kanskje du ikke har det. Men kanskje vi har en ting til felles uansett, vi føler oss ensomme. Jeg vet ikke når det begynte, men det er heller ikke sånn at jeg plutselig en dag våknet å følte meg ensom. Jeg har venner, jeg har noen få jeg kan kalle mine beste venner. Jeg snakker med mennesker hver dag, men det er sjeldent jeg er med noen. Det er meg og kjæresten min. Kanskje er det på grunn av at vårt liv er litt annerledes enn mange andre sitt, kanskje de blir skremt vekk. Kanskje de ikke vet hvordan de skal oppføre seg med oss. Kanskje de ikke vet hva de skal si. Men vi er helt vanlige mennesker som trenger å ha mennesker å omgåes, akkurat som deg. Vi trenger å være med andre mennesker enn bare hverandre. 


  Jeg har kjent mye mer på ensomheten etter jeg flyttet. Ikke fordi jeg ikke trives her fordi det gjør jeg, jeg stortrives i byen. Men det er vanskelig å flytte fra alle jeg er vant til å omgåes hver dag. Jeg har vanskelig for å få nye venner, det er skummelt. Jeg skal ikke lyve for det å flytte, det er det vanskeligste jeg har gjort. Men det var på tide. De få vennene jeg har her er veldig opptatte selv, det blir sånn når man blir ''voksen''. Jeg er heller ikke en person som oppsøker sosiale sammenkomster for å møte andre mennesker. Jeg sliter med angst og jeg er ekstremt sjenert. Jeg trives også alene men til en viss grad. Jeg trives ikke med å ikke treffe andre mennesker på en måned. Jeg trives ikke i sofakroken en uke i strekk. Jeg trives ikke med å være ensom. Jeg har sett noen få kontaktannonser som er skrevet av mennesker som er ensomme, men det er ikke mange. Det er ikke mye snakket om at man er ensom, hvorfor er det ikke det? Mye kan forandres på om man bare sier det høyt.


  Jeg tror mange sitter rundt om i hele verden å er ensom, mye på grunn av sosiale medier. Det er for lett å ha kontakt med andre mennesker. Det er for lett å møtes via sofakroken gjennom en pc. Det er for lett å ikke gå ut døra. Men det er mye som foregår bak skjermen, som man ikke får med seg om man ikke møtes ansikt til ansikt. Jeg sier hele tiden at det går bra når andre spør meg hvordan det går. Det er 99 prosent av tiden en stor løgn, men det er for lett for meg å lyve gjennom en skjerm. Du ser ikke at tårene drypper over tastaturet når jeg skriver ett smilefjes. Jeg trenger ikke ta på meg en maske engang, jeg kan bare skrive en setning så tror du på meg. For du ser meg ikke. Du ser ikke hvor ensom jeg er. 


  Kanskje dette er en av disse kontaktannonsene, eller kanskje det bare er en liten advarsel. En advarsel om at det er ikke alltid som det høres ut som, mange lyver om hvordan de føler seg hver eneste dag. Mange sitter rundt om i Norge og er fryktelig ensomme. Det kan være han du kjenner som har mange venner men som går hjem og føler seg helt alene i verden, eller hun som sitter i ett hjørne på skolen hver eneste dag. Det kan være søsteren din, lillebroren din, moren din, eller bestevenninnen din. Men du vet det ikke fordi du ikke spør, dere møtes kun gjennom ett tastatur, gjennom en simpel skjerm. Hva hvis du kan gjøre så en annen person ikke føler seg like ensom lenger? Da ville jeg gjort noe med det. For jeg vet selv hvor vondt det er å føle seg helt ensom blant mange mennesker. Og det er virkelig ikke så mye som skal til for å hjelpe ett annet menneske, kanskje en invitasjon er alt. 

  Jeg vil også at du som leser skal vite dette; om du føler deg ensom så er du så absolutt ikke ensom alene - jeg er også det. Det hjelper kanskje litt?

 • Publisert: 08.05.2016, 20:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 28 kommentarer
 • NESTE UKES MÅL

 • Publisert: 06.05.2016, 20:05
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I dag våknet jeg opp til noe veldig spennende og morsomt, jeg har akkurat så vidt sluttet å skjelve! Men jeg vil ikke si så mye enda, så jeg lover å fortelle mer til uken. Jeg kan nesten ikke vente! I dag har jeg har sittet foran pc skjermen i flere timer og prøvd å skrive innlegg etter innlegg men uansett hva jeg begynner på så klarer jeg kun å skrive noen linjer før det stopper helt opp. Det er virkelig irriterende for jeg har så mye jeg vil skrive, men det går bare ikke. Tror kanskje det har noe med at jeg ikke har helt ro i kroppen i dag, jeg er så utrolig glad samtidig som jeg ikke helt tør å ta alt inn fordi jeg er redd det skal bli like fort borte. Merkelig forklart kanskje, og vanskelig å forstå når man ikke vet alt men ja. Bestemte meg for å legge vekk pcn helt, tenke på noe annet. Så nå har jeg sittet å sett på tv en stund, og jeg må bare si at jeg er så utrolig lett rørt. Nesten flaut! Jeg griner av absolutt alt, haha. Mens jeg satt her så fant jeg ut at jeg ville skrive en liste med mål jeg har for uken som kommer, så jeg tenkte å dele den med dere. Da blir det litt mer press på at jeg må gjennomføre alt også :-) 


  NESTE UKES MÅL:
  ★ Skrive minst to innlegg på bloggen hver dag - helst tre

  ★ Gå en tur hver dag

  ★ Legge meg og stå opp til faste tider hver dag

  ★ Ta noen viktige telefoner jeg har utsatt en stund

  ★ Rydde og sortere alle klærne mine - gi bort og kaste mye

  ★ Rydde og ordne på verandaen

  ★ Ordne en ordentlig koselig kjærestedag, tihi klissss


  Dette er de målene jeg har satt meg for uken som kommer, og jeg tror nok jeg skal få til det hvis jeg bare får ræva litt i gir! Jeg er veldig glad i lister, men jeg sliter like mye hver gang med å følge de. Alt sitter i hodet, og denne gangen skal jeg følge denne listen. Jeg tror det er viktig for de aller fleste å sette seg noen små mål hver uke eller måned for å kjenne litt på mestringsfølelsen og for å få litt rutiner i hverdagen. Nå skal jeg lage litt middag, også skal jeg se en film tenkte jeg! Har du noen filmtips kanskje? :-) 

  Pleier du å lage deg mål for uken eller måneden?

  Mange klemmer ❤ Merethe

 • Publisert: 06.05.2016, 20:05
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 24 kommentarer
 • GAVEN SOM FIKK MEG TIL Å SMILE

 • Publisert: 02.05.2016, 21:08
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • For en stund siden dumpet det en pakke ned i postkassen min, det var imens jeg var på besøk hos familien i Tønsberg så jeg glemte helt ærlig å skrive om det og det har jeg så utrolig dårlig samvittighet for! Men nå er det dags for å vise frem hva jeg vant i en konkurranse hos fantastiske Waoa.blogg.no <3 Det var så mye fint, og det var i tillegg ett nydelig håndskrevet brev med mange herlige ord som bare igjen viser hvor gode mennesker de er. Jeg er så fryktelig glad for å ha blitt kjent med de gjennom bloggen, og jeg er også utrolig glad for en så fin gave! Her er hva jeg fikk :D  ARMBÅND - BROSJE - LAVENDEL SÅPE - LYPSYL - LEPPESTIFT 


  Jeg er så glad i sånne lyse rosafarger på leppene - nydelig leppestift og brosje! 

  Se på det nydelige armbåndet - min nye favoritt <3 

  Sist men ikke minst - det nydelige håndskrevne brevet <3 Finnes det noe bedre å få i posten? Don't think so! 

   


  Jeg er så takknemlig for alle gavene jeg fikk, og setter så utrolig stor pris på de to som mennesker! Jeg pleier aldri å vinne noe som helst, så at jeg i det hele tatt vant en konkurranse var utrolig gøy :D Men det som virkelig er noe av det jeg liker aller best og setter så pris på, er at bloggen har skapt så mange nye og fantastiske bekjentskaper som jeg ikke hadde fått om jeg ikke starten den! Det er virkelig en god følelse <3 Dette er bare nok ett bevis på det!

  Hva syntes dere? Har dere vunnet en konkurranse før? 

  Mange klemmer ❤ Merethe

 • Publisert: 02.05.2016, 21:08
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 48 kommentarer
 • DEN STØRSTE FRUSTRASJONEN

 • Publisert: 19.04.2016, 18:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg kom meg endelig opp av sengen for en drøy time siden, og formen hadde jo bare blitt enda verre. Noen ganger må det bare være lov å klage altså for dette er bare så utrolig slitsomt! I tillegg til dette så tok routeren vår kvelden istad, foran øynene til S. Det må jo være den største frustrasjonen til oss bloggere? Kjente en ganske stor skuffelse der ja for jeg hadde noen innlegg på lager i dag. Men noen dager har man bare ikke lykken på sin side og i dag var det visst min tur.

  Etter ett minutt stillhet så kom vi oss endelig ut, fordi vi skulle innom sykehusapoteket for å ta ut noen medisiner. Til min store glede er det jo gratis wifi der, små gleder dere ;-) Nå sitter jeg hos svigermor å har spist deilig middag, fått i meg en allergipille og snylter på nettet så jeg får hivd ut nok ett meningsløst innlegg via mobilen. Tanken som teller da <3 Vi skal ut igjen nå for å prøve å få tak i en ny router så forhåpentligvis er det ordnet til i morgen, for nå må denne bloggingen komme tilbake på rett spor igjen!

 • Publisert: 19.04.2016, 18:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 34 kommentarer
 • DET ER VIKTIGERE Å VÆRE DEN MAN ER

 • Publisert: 15.04.2016, 21:05
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg leste en artikkel på side2 nå om Rihanna som hadde hjulpet en gutt å stå frem som homofil. Hun sa ''Jeg forstår at du er redd, men det er viktigere å være den du er.'' Det traff meg rett i hjertet. Jeg har helt siden jeg var liten gått rundt å vært redd. Redd for hva andre mener om meg, om hvordan jeg ser ut, hvordan jeg går, hvordan jeg er født. Redd for hvem jeg er. Alle disse tingene er ting jeg aldri kan få gjort noe med, jeg kan jo ikke noe for at jeg er født med ett handikap. Så hvorfor skal man bruke så mye unødvendig tid på å være redd for å vise hvem man virkelig er? 

  Jeg har alltid begrenset meg selv. Jeg har rett å slett satt meg i en bås, lukket døren, låst og kastet nøkkelen. Jeg har ikke turt å prøve å låse opp før nå. Jeg var redd for å bli dømt, for å ikke lykkes hvis mennesker visste hvem jeg egentlig var. Men hvorfor skal man sette andre sin egoisme og lykke foran sin egen? Hva er det egentlig man er så redd for? Uansett hva man gjør så er det alltid noen som skal mene noe om det. Du kommer nok aldri unna det, men er det ikke det som gjør at man lærer? Er det ikke det som gir en motivasjon til å fortsette? Jeg hadde en periode i starten når jeg begynte å blogge hvor jeg vurderte å gi opp, slette bloggen, late som ingenting hadde skjedd. Jeg gjorde det ikke, fordi jeg har aldri før i hele mitt liv gjort noe som har betydd mer for meg selv. Og vet du hva? Jeg er så sinnssykt stolt, fordi jeg har faktisk nådd ett par av de målene jeg satt meg allerede. Før første gang i hele mitt liv er jeg stolt av meg selv og jeg er ikke redd for å si det høyt. Det er så godt å tenke på at dette kun er begynnelsen. 

  Fy søren så glad jeg er for at jeg ikke hørte på noen andre enn meg selv den gangen. Jeg er så glad for at jeg skjønte man skal legge redselen vekk, følge hjertet sitt og ikke høre på alle andre. Jeg har i så mange år følt meg alene, at jeg er den eneste i verden som har det sånn jeg har det. Etter jeg startet å blogge så får jeg påminnelser hver eneste dag at det slett ikke er tilfelle. Vi er så mange, og vi kan hjelpe hverandre. Vi må bare tørre å bruke stemmen vår og legge redselen for å være oss selv til side. 

  Det er viktigere å være den man virkelig er enn å gå rundt å være redd.Vi har alle rett til å være lykkelige.     

   

   

 • Publisert: 15.04.2016, 21:05
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 24 kommentarer
 • TILBAKE!!

 • Publisert: 11.04.2016, 22:53
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Heeei - er det lov å si at jeg har savnet dere? For jeg vet jo egentlig ikke hvem dere er.. haha. Men jeg har virkelig savnet å bare kunne sitte å skrive i flere timer, planlegge innlegg og ha det hyggelig i mitt eget selskap rett å slett. Men fy fasan dere, jeg har kost meg gløgg ihjel hjemme i Tønsberg!! Det har vært så deilig vær, og jeg har vært med alle favorittmenneskene mine bortsett fra ett par stykker som jeg dessverre ikke rakk å møte denne gangen, men det er heldigvis ikke så alt for lenge til neste gang jeg skal hjem en tur, og da skal jeg få tatt med meg gubben i huset også. 

  Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal starte, jeg har bare savnet å skrive på tastaturet så mye og jeg har veldig mye på hjertet så denne uken blir forhåpentligvis en bra blogg uke! Jeg kjente den dårlige samvittigheten i starten over at jeg ikke blogget noe mer enn jeg gjorde mens jeg var borte, men når jeg ikke har sett familien og vennene mine på tre måneder så er det de jeg prioriterer altså. Man må velge iblant og de kommer alltid først! De to første dagene så sov jeg hjemme hos søsteren min og familien hennes. Vi lekte i flere timer med tantebarnet mitt og vi avsluttet kvelden med en koselig lesestund. Der ble jeg også vekt på verdens beste måte på torsdagen ved at hun kom løpende inn på rommet mens hun ropte ''GOD MORGEN TANTEEE!''. Var med de på onsdag og torsdag, og det var så utrolig koselig. Merket jeg savner det litt ekstra å bo i nærheten når jeg er med tantebarnet mitt! Men det blir jo ekstra stas de gangene jeg er hjemme igjen da :-) 

  På torsdagen så var jeg med bestevenninnen min, og det var sååå godt å se hun igjen. Det er så vanskelig når man bort langt unna hverandre men det er også godt å vite at man ''overlever'' alt! Da er det ekte vennskap, tenker nå jeg. Fredagskvelden var jeg hjemme hos mamma og pappa hvor vi spiste biff, og drakk hvitvin. Mamma og jeg hadde tilogmed litt jentetid med ansiktmaske! På lørdag var jeg i utdrikningslaget til en av mine beste venninner, det var så morsomt - gleder meg så sykt til bryllupet! Skal kjøpe inn vannfast sminke for å si det sånn. Er ikke hun den vakreste brura i byn' så veit ikke jeg altså. Vi var på øl smaking på mikrobryggeriet og jeg som ikke liker øl en gang likte faktisk ett par stykker! Der hygget vi oss i flere timer, og vi fikk også en omvisning i bryggeriet. Utover kvelden spiste vi tapas, og vi endte selvfølgelig på byen hvor vi ristet litt på rumpa ;-) På søndag var jeg ganske sliten kan man si, som igjen tyder på en bra kveld. Men jeg kom meg ut for å kikke på det nye huset til mamsen og papsen, som forresten blir AMAZING. Gleder meg til å tilbringe sommerferien der for å si det sånn. Fikk også gått innom bestemor og bestefar å sagt hei siden de er naboene der ute, det var så koselig å sitte på verandaen der i solsteiken å se utover havet mens vi pratet litt om alt og ingenting med en iskald cola i hånden! Det er vel alltid godt dagen derpå ;-)


  Tok siste flyet hjem i går kveld sammen med briden to be, så var ikke hjemme før veldig sent på kvelden. Når jeg kom hjem ble jeg møtt av verdens fineste smil, og mannen jeg har savnet veldig! Det er veldig godt å ta litt tid fra hverandre å kjenne på det savnet, jeg tror det er veldig viktig i en ellers travel og litt kjedelig hverdag. Sovnet fort i armkroken der ja ;-) Som dere sikkert skjønner så rakk jeg ikke å velge noen vinnere i månedens blogg og leser i går, så jeg skal sette meg ned nå å finne de og annonsere de i morgen tidlig. Nå har vi vært ute å handlet litt, og kikket litt på ute møbler som vi kan ha på verandaen. Det er jo så fint vær her også, så vi er optimistiske på at det holder seg nå!! Dette ble ett veldig langt og sikkert kjedelig oppsummerings innlegg haha, men ville bare fortelle dere litt hva jeg har gjort disse dagene. Nå blir det blogging som normalt fremover, skal bruke kvelden til å lande litt som jeg alltid trenger etter å ha vært så sosial :-) 

  Godt å være tilbake <3 Håper dere har hatt en kjempe fin helg og at dere får en super uke!! 

  Hva har dere gjort i helgen? 

  ❤ Merethe

  #blogg #hverdag #mandag #helse #familie #mat #kjærlighet #venner #vennskap #bryllup #utdrikningslag #sosial #Tønsberg #mikrobryggeri #vår #foto 

 • Publisert: 11.04.2016, 22:53
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 22 kommentarer
 • ORKET EGENTLIG IKKE

 • Publisert: 08.04.2016, 00:57
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • God...natt? Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe her i dag fordi jeg orket rett å slett ikke. Fikk kun tre timer søvn i natt så sengen roper på meg. Men samvittigheten tok meg selvfølgelig og skrivekløen da, så jeg skrev ett ganske langt innlegg likevel. Hvor ble det av? Jo det ble borte. Mobilen døde mens jeg skrev og jeg ba på mine knær og krysset alt jeg hadde for at teksten fortsatt var der når mobilen skrudde seg på. Med min flaks som vanlig var den ikke det.. så nå har jeg bannet ett par runder for meg selv mens jeg har skrevet dette fjaset her i stedenfor.

  Skrivingen blir som regel best når man gjør det uten å tenke seg om, altså også når man ikke husker på det man skriver. Jeg skrev vel et eller annet om at jeg ligger å lytter på ugla som uler utenfor, at jeg har hatt noen veldig bra dager her foreløpig og en del annen natt filosofering som egentlig var deilig å få ut. Kanskje like greit det ble borte ;-) Faderullan, livet dere.

  Nei nå skal jeg ringe min guttebass å si natta, så skal jeg legge meg. Eller, det blir vel en stund med lytting til den uglen utenfor før ole lukkøye kommer til meg tenker jeg, for det var faktisk veldig behagelig og fasinerende å høre på. Tror jeg runder av her før jeg driter meg lodrett ut. For ett rot av ett innlegg, sorry ass. Men hey, bedre enn ingenting eller? Kanskje ikke, kunne vel ha spart meg for dette skriveriet.

  Jaja, nå er det gjort. Jeg har det helt fantastisk her hjemme på besøk så er nok derfor det blir så halvveis også. For skrivingen blir vel best når man har det dårlig?

  Neida.

  For å understreke hvor dårlig dette ble slenger jeg med ett ræva snapchat bilde med en tekst som forklarer seg selv. Jajaaa, ordentlige innlegg blir det nok av når jeg er hjemme igjen, nå har jeg god samvittighet for at jeg prioriterer familie og venner! Natta'a - dere er fabulous.

 • Publisert: 08.04.2016, 00:57
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 4 kommentarer
 • ENDELIG ER DAGEN HER

 • Publisert: 06.04.2016, 12:26
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Sommerfuglene sitter langt oppe i magen. Ja, og den nattesøvnen kunne jeg se langt etter. Timene og minuttene gikk alt for sakte. Men nå er det endelig på tide!

  På tide å putte i ørepluggene og lene seg tilbake. Om ett par timer er jeg endelig hjemme i Tønsberg hos familien og vennene mine! Jeg har ikke vært hjemme siden jul og det er for lenge. Det blir en kort tur siden neste uke er det både skole og sykehus som venter, men alt er virkelig bedre enn ingenting. Disse
  dagene skal jeg utnytte til det fulle, ja ett utdrikningslag for ei av mine beste veninner er en del av miksen også! Jeg føler faktisk det er jul og bursdag på samme tid, mye gleder jeg meg.

  Jeg har hørt noen rykter om at det er ei litta jente som venter spent på at tante skal komme på besøk, og det er ingenting som slår det. Kjenner klumpen i halsen kommer bare jeg skriver om det. Noe av det verste med å flytte helt til Trondheim var å flytte langt vekk fra hun, jeg var redd jeg skulle bli glemt. Men det tror jeg at jeg har fått bekreftet nå at jeg ikke kommer til å bli.

  Nå sitter jeg snart på flyet, men ville bare innom å oppdatere først. Blitt så glad i denna bloggingen da veitdu <3 Det blir nok litt halvveis med det de neste dagene siden jeg ikke har med meg noe pc så får bare blogget fra mobilen, men jeg har med meg kamera så jeg skal få tatt det igjen neste uke ;-) Dere får ha en fin onsdag videre, hang in there - halvveis til helg!!

  Jeg vil også si unnskyld for at jeg ikke har rukket å svare alle sammen som har lagt igjen så fine kommentarer de siste dagene men det har rett å slett vært noen utrolig rare og hektiske døgn!! Skal få gjort det så fort som mulig. Men vit at jeg setter ubeskrivelig stor pris på alle og enhver <3 

 • Publisert: 06.04.2016, 12:26
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 24 kommentarer
 • UREDIGERTE MEG

 • Publisert: 31.03.2016, 18:03
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Dette er noe jeg har funnet ut at jeg skal gjøre. Ha en dag i uka hvor jeg bare skriver eller videoblogger uten å redigere vekk noe som helst. Bare fortelle hva jeg føler uten å tenke over noe. Skrivefeil her å der, men ikke bry meg om det. Jeg trenger det. Jeg går ikke til noen psykolog så bloggen er min, bare min. Her kan jeg være ærlig. Her kan jeg la være å bry meg. Her kan jeg fortelle hva som egentlig foregår i det merkelige hodet mitt. Kanskje det blir annenhver gang med skriving og videoblogg, hvem vet. Jeg gjør som jeg selv vil for en gang skyld.

  Disse bildene beskriver akkurat hvordan jeg føler meg og har følt meg den siste uka. Jeg mobilblogger nå og grunnen til det er ikke noen annen enn at jeg selvfølgelig ligger i sengen enda.. Har ikke hatt det så greit i det siste, har hatt en veldig dårlig periode psykisk og da blir jeg dessverre sånn her. Deprimert og helt tom. Jeg føler ikke at noe jeg gjør blir bra nok. I mine bittesmå oppturer så  lager jeg nye planer som ender opp med å aldri bli gjort. Dette er fordi jeg verken har energi eller mot til å gjøre det jeg bestemmer meg for. Hvorfor skal livet være så vanskelig noen ganger? Jo, det er vel for å lære. Men noen ganger er det så tøft og man blir så lei.

  Jeg er en person med mange drømmer, ikke nødvendigvis de største men jeg har ett par nye drømmer hver eneste dag som er fullt mulig å oppnå men som aldri blir det. Det føles så utrolig kjipt og kjelleren er nærmere enn man tror. Man blir nærmest dyttet ned trappene. I går fikk jeg ett innfall om at jeg skulle søke om å bli støttekontakt, selv om dette er noe jeg har hatt lyst til i flere år så har jeg aldri gjort det før. Hvorfor ikke? Jo fordi jeg ikke føler jeg er bra nok. Selv om jeg tenker bakerst i hodet vet at jeg hadde gjort en veldig bra jobb som det nettopp fordi jeg har erfaring. Jeg har jo hatt støttekontakt frem til jeg ble atten selv.. Hva er vel bedre erfaring enn det?

  Jeg begynte å fylle ut skjemaet men så kom jeg frem til referanser og da kom jeg jo på at jeg har ingen, hva skjedde da? Jo, kjelleren kom. Jeg skulle ha vært på posten utrolig lenge nå, har jeg gjort det? Nei. Jeg har ligget i sengen. Skulle ha ryddet, gjort ditt og datt. Har ikke gjort en dritt. Sengen har fått ett varig avtrykk av meg. Snart får jeg vel liggesår å. Har hatt en avtale med en venninne i flere dager som jeg ikke har fått til, får dårlig samvittighet.

  Jeg vil begynne med mer veldedighet, tør ikke. Begynne å trene, orker ikke. Begynne å ri igjen, tør ikke. Reise mer, orker ikke. Tør ikke, orker ikke. Disse ordene gjentar seg. Men en ting jeg er stolt over og som har gitt meg mye er bloggen, jeg har ikke gitt meg enda. Dette er min greie. Én ting i livet jeg føler jeg mestrer og som jeg trives med. Men er det nok? Det burde være det. Men jeg føler jeg bryr meg for mye, jeg får dårlig samvittighet om jeg gjør det dårlig. Gjør jeg det dårlig? Hvordan kan jeg gjøre det dårlig når det er min blogg og jeg som bestemmer? 

  Jeg får dårlig samvittighet for alt og det er jeg så lei av, men det kommer nok alltid til å være sånn. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg bruker flere dager på å skrive tilbake til dere som skriver til meg her på bloggen. Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg ikke har vært flink til å kommentere på bloggene til alle de fantastiske menneskene jeg følger her inne. For andre utenfor så virker kanskje ikke det så viktig. Men for deg som blogger så er igrunn det noe av det viktigste. Vi har jo vårt eget lille miljø her inne, og det høres vel sikkert sykt merkelig ut for andre folk. Det stikker litt ekstra når dere fortsetter å kommentere på min blogg uansett hvor dårlig jeg er.

  Akkurat nå tenker jeg at jeg har skrevet alt for mye, tenker at ingen i verden kommer til å gidde å lese alt dette. Men samma det, dette er kun for meg. For at jeg selv skal få det litt lettere, men også for at mennesker rundt meg kanskje skal forstå meg litt bedre. Gjør du ikke det? Det er greit det å, for dette er igrunn kun for meg selv. Nå skal jeg komme meg på posten og jeg skal dra til venninnen min. Det er kun hodet mitt som stopper meg og det er jeg så lei av. Har du klart å lese helt ned hit så takk, haha. Men har du ikke det så er det greit det å, jeg føler meg litt bedre nå og det er det viktigste.

 • Publisert: 31.03.2016, 18:03
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 6 kommentarer
 • MEN HVA ER EGENTLIG LIVET DA?

 • Publisert: 30.03.2016, 22:11
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg innså i dag at søkefristen til studier er farlig nærme. Jeg er så forbanna vinglepetter at jeg faktisk kjenner at jeg blir lei av meg selv. Herregud, stakkars de rundt meg for de prater jeg høl i huet på om det her. For ett år siden så tok jeg ett valg som jeg var fast bestemt på å klare, jeg skulle motbevise alle som mente jeg ikke kom til å klare det. Jeg skulle ikke skuffe noen. Men så har det endt med at den eneste jeg har skuffet er meg selv. Jeg vil jo ikke dette, jeg vet jo innerst inne hva jeg egentlig vil. Eller vet jeg det? Jeg kjenner jeg stresser med å bli ferdig, men hvorfor gjør jeg det? Jeg er tjueto år UNG. Jeg har faktisk hele livet foran meg til å gå på skole, til å få en utdanning, til å gjøre de normale tingene. Men så har jeg ikke de samme forutsetningene i livet som mange andre, som igjen gjør at jeg vil bli fort ferdig.

  Jeg vil komme i gang med livet. Men hva er egentlig livet da? Er det å gå på skole og få en bachelor. Ja kanskje en master for så å komme seg ut i jobb. Tjene penger til livets opphold, få seg hus. Gifte seg og få barn. For så å havne i den samme rutinen hver eneste dag? Eller er det å reise, oppleve verden, bli kjent med forskjellige mennesker og kulturer. Drite i andre menneskers meninger, ta litt sjanser. Strekke grensene sine litt, ikke følge strømmen? Tenke på seg selv, ja rett å slett være litt egoistisk? Vi har faenmeg lov til å leve litt for oss selv også, det er oss selv som skal være lykkelige, ikke alle andre. 

  Hadde jeg gjort det jeg vil aller mest nå så hadde jeg nok reist, sett verden, opplevd livet. Hvorfor gjør jeg ikke det? Fordi jeg har kjæreste? Fordi vi har kjøpt leilighet? Fordi jeg ikke har penger? Fordi jeg føler jeg må gjøre det samfunnet forventer, som er å gå på skole? Nok en gang har jeg helt tilfeldig søkt på ti forskjellige studier, og jeg gruer meg til sommeren fordi jeg vet jeg kommer inn på en av de. Jeg vet jeg kommer til å dilte etter alle andre, gjøre det alle andre og det samfunnet forventer av meg. Jeg vet jeg kommer til å drite meg ut igjen, jeg vet jeg nok en gang kommer til å skuffe meg selv. Faen.   Hva er livet for deg? Hva vil du oppleve? 

  ❤ Merethe

  #blogg #hverdag #helse #onsdag #vår #sol #mote #livet #hva #jente #sminke #skjønnhet #psykiskhelse #opplevelser #reise #spørsmål #skuffelse #ung #skole #studie #valg #fremtid 

 • Publisert: 30.03.2016, 22:11
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 17 kommentarer
 • DET BLE IKKE BARE DET VET DU

 • Publisert: 28.03.2016, 01:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Nei.. Det ble ikke bare ei litta vinkveld serru, ett ble til to og to ble til ti! Det er vel som regel sånn? Men gurimalla for en morsom kveld vi hadde. Vi lo til vi ble støle, danset til vi falt og var ikke hjemme før sola stod opp - akkurat slik en jentekveld skal være! Det sier seg vel kanskje selv hvorfor dette innlegget kom så sent? Nok om det, haha.

  Ikke gjort noen ting som helst i dag, ingenting spennende å komme med. Men i morgen kommer ett innlegg jeg har skrevet på en stund faktisk, gleder meg faktisk litt til å publisere det. Selv om det er blandet med litt frykt, men med alle dere fantastiske lesere så er det jo igrunn virkelig ingenting å grue seg til. Det har jeg fått bevist gang på gang! Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg skal legge meg igjen. Håper dere har hatt en like fin påskeaften som meg og kanskje en litt bedre første påskedag enn jeg har hatt i dag ;-) Har ganske få bilder fra i går, og det syntes jeg er ett godt tegn på at man har hatt det gøy! 


  Man kan ikke ta seg selv så høytidelig ass ;-) Dobbelthaka er godt plassert akkurat der den skal være!

   

  Hvordan har din første påskedag vært? 

  ❤ Merethe
   

 • Publisert: 28.03.2016, 01:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • ELSKER DAGER SOM DETTE

 • Publisert: 26.03.2016, 19:12
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Heihei <3 I dag har jeg kost meg gløgg ihjel med familien min. Jeg må virkelig ha verdens beste svigerfamilie! Nå skal jeg kose meg enda mer sammen med en god veninne, ei litta vinkveld! Elsker dager som dette hvor jeg ikke har tid til å sette med ned å tenke. Jeg går rundt med ett smil hele tiden, jeg er lykkelig. 

  Jeg fikk litt dårlig tid til morgen i dag siden jeg er litt for glad i godteri og tv kos, så måtte sminke meg i bilen i dag. Hva en kvinne får til altså! Det er ett lite stykke til der vi skulle i bursdag så jeg fikk såklart lekt meg litt med kameraet, HEHE. Fikk også tvunget kjæresten til å ta noen outfit bilder istad som jeg skal kikke på i morgen, har jeg blitt en rosablogger? Nei ass. Men det er lov å prøve seg, vi hadde det i det minste morsomt og jeg fikk meg en ny header faktisk! Men dere, kos dere masse resten av kvelden. HAPPY PÅSK! <3    

  Hva skal du i kveld? 

  ❤ Merethe

 • Publisert: 26.03.2016, 19:12
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 18 kommentarer
 • FOR ET SLIT...

 • Publisert: 26.03.2016, 03:30
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • GUUURIMALLA...

  Nå har jeg sittet i mange timer å surret med nytt design til bloggen, og det er slitsomt for ei frøken med null antenner for slike ting. Stakkars Rebz blir spammet av spørsmål og snaps mens hun er flink å jobber nattevakt. HEHE. Sånn er det altså å være venn med meg ;-) Men, det ordnet seg til slutt! Vad tycks? Syntes det ble mer ryddig og pent selv, men headeren er kun midlertidig da. Til jeg får noen til å ta noen ordentlige bilder av meg med et bra kamera og ikke ett sånt som jeg har som egentlig skulle ha vært kastet på dynga for lenge siden. Jeg burde kanskje invistere i ett nytt kamera siden jeg er en blogger nå? Veeel, det funker dårlig med vår økonomi. Men jeg sparer for harde livet! Panter noen flasker her å der hvertfall..   

  Så det er vel igrunn det min kveld og natt har gått til. Herregud for noen kjedelige innlegg jeg kommer med for tiden eller hva? Blir nesten flau jeg, æh. Men nå skal det sies at jeg sitter å jobber med ett par innlegg som jeg bruker litt ekstra lang tid på fordi jeg vil gjøre de så bra som mulig, og da blir det litt sånn hverdagslig og halvveis i mellomtiden. Må virkelig finne min ''mojo'' snart, haha. Neida men såå.. Noen flere som er våkne nå da? Jeg skriver egentlig bare dette innlegget fordi jeg ville teste ut det nye designet, og jeg klarte ikke vente til i morgen - hahaha. Så må jo smalltalke litt ;-)


  HEHE, fant ut at jeg hadde en kvise midt på haken...

   

  Men jeg får vel avslutte her fordi jeg er nødt til å legge meg. I morgen (eller i dag da) er det jo påskeaften, og vi skal stå opp tidlig for å rekke å se litt på TV før vi skal i en bursdag! Vi har også bestemt oss for å gjemme påskeeggene til hverandre i år, så det blir en liten jakt - hihi. Er viktig å være barnslig iblant. Søsteren min pleier å si at man er ikke voksen før man kan være barnslig, og det tror jeg virkelig på! Gubben min har lagt seg så nå skal jeg finne ett lurt sted å gjemme påskeegget hans, og så skal jeg finne drømmeland sånn at morgendagen kommer litt fortere. Er det en ting jeg elsker så er det høytider og tradisjoner, blir som ett lite barn da. Neimen, sov godt'a dere <3    

  Er du like noob som meg på design og hva syntes du om det nye designet mitt?

  Hvordan pleier din påskemorgen å være? 

  ❤ Merethe

 • Publisert: 26.03.2016, 03:30
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • GOING HOME

 • Publisert: 25.03.2016, 19:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Helluen <3

  Haha nå skal dere høre heeer, grunnen til at dagen første innlegg kommer så sent er fordi... wait for it. Jeg stod opp kl 17, JAAA. Her tar vi virkelig ferie til nye høyder. Flaut. Jeg er på dag to med stumpen min limt til sofaen, og jeg nyter det så fælt. Kanskje litt for mye? Det går jo film etter film så jeg får aldri gjort noe produktivt, haha. Det eneste jeg har gjort i dag er å ha spist masse mat og tatt noen bilder, jauda. Sånn går no dagan! I morgen skal vi faktisk ut av huset til en forandring, så det tror vi bare har godt av ;-) Man har lett for å gro fast i hjemmet når det ikke er noe særlig godt vær og det i tillegg er fri merker jeg. Men det er vel sånn det skal være? Man må jo bare nyte det, slutte å få dårlig samvittighet for å kose seg! Gurimallaaaa.


  HELT avhengig..

  Noe jeg faktisk har fått gjort i det siste da er å bestille flybiletter! JEG SKAL ENDELIG HJEM <3 Fy fader, som jeg gleder meg. Skal hjem til Nøtterøy om to uker, og jeg har seriøst ikke vært hjemme siden jul.. Så lenge tror jeg det aldri har gått før, og det er faktisk ganske forferdelig- haha. Kan dere tro jeg savner familien og vennene mine eller? Nå fikk jeg heldigvis sett søsteren min nå, og det trengte jeg virkelig. Så jeg gleder meg bare enda mer nå til jeg får sett resten. Kjenner det kribler i magen bare av å skrive om det faktisk, hihi.

  Jeg får ikke vært hjemme mer enn noen dager siden det faktisk er skole igjen da og litt annet som skjer her hjemme som jeg må være hjemme til, men det er hvertfall bedre enn ingenting. Men tvil ikke - jeg skal ta det igjen i sommer, for da skal jeg definitivt være hjemme LENGE. Det finnes faktisk ikke noe bedre enn sommer i Tønsberg og på Nøtterøy. Har du ikke vært der enda? DRA DIT. I år har jeg jo båtlappen også så da blir det ut å tøffe på vannet med verdens beste mennesker vet jeg <3 Nei uff, nå må jeg faktisk avslutte her fordi jeg kjente en klump i halsen fordi jeg savner både menneskene, byen og øyen min veldig mye. Trondheim er fantastisk men Tønsberg og Nøtterøy kommer alltid til å være nummer én i mitt hjerte!    

  Hva har dere gjort i dag og bor du i en annen by enn familien? Tell me about it. Trenger å vite at jeg ikke er alene, haha ;-)  

  ❤ Merethe

 • Publisert: 25.03.2016, 19:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 14 kommentarer
 • ER DET LETT Å MISLIKE EN JENTE?

 • Publisert: 20.03.2016, 23:10
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Vi lever i 2016, å lese blogger er vel blitt en vanesak for de aller fleste? I kveld satt jeg å leste de få faste, og jeg gjorde noe jeg ikke vanligvis gjør. Jeg leste kommentarene, og der ble jeg fort påmint på hvorfor jeg ikke pleier å gjøre det. Det var skryting opp i skyene, smisking, kjærlighet og mye hat. Mye av det negative er pakket inn som en liten gave i positivitet. Men la meg si dette; du lurer ingen, ikke deg selv heller. Men værsågod, du kan bare late som så mye du vil. ''Du er så pen! Men du er så mye finere uten restylane ;) blir litt mye vet du, likner litt på en and.'' ''Så fint du viser en ny side av deg selv, men pass på så det ikke blir for mye da, hehe lol.'' ''SÅ fint at du deler noe så viktig, men du burde gjøre om på dette...'' 

  Det var spesielt en som skilte seg ut i mine øyne. ''Det har fått meg til å mislike deg. Det er desverre veldig lett å mislike en jente!'' Både før og etter denne lille setningen var det skrevet skryt, men det husker jeg ikke for var kun dette som festet seg. Er det ikke noe som skurrer her? Hvorfor er det så lett å mislike andre jenter, har det virkelig gått så langt? Misliker du en annen jente som du aldri har møtt før, kun pga noen bilder eller fordi du har vært innom facebook profilen hennes? Hvorfor kan ikke vi jenter heise hverandre opp isteden før å trykke hverandre så jævlig ned? 

  Fy faen, jeg blir så lei av jenter noen ganger. Eller la meg si det på nytt, ofte. Vi kan være noen skikkelig beist, mange av oss tror vi er på toppen av verden og at alle andre er mindreverdige. Du kjenner absolutt ingen mennesker 100%. Du kjenner ikke meg, jeg kjenner ikke deg. Du kjenner ikke bloggeren på topplista som går til psykolog hver uke, eller hun som var med i det tv programmet som har en skjult sykdom. Du kjenner ikke hun freaken på skolen med regnbue hår som egentlig går med parykk på grunn av kreft, eller han gutten med kviser og rødt hår som bor i fosterhjem. Du kjenner ikke hun som alle sier er hore i åttende klasse, som har blitt voldtatt annenhver helg. Alle har en historie som ikke er fortalt. Du vet ikke hva som får det til å tippe over. Så hold kjeft. 

  Hvorfor er vi så slemme? Du har ingen rett til å slenge rundt deg kvalme kommentarer, uansett om du ''skjuler'' deg bak anonymitet eller ikke. Er du for feig til å skrive navnet ditt, da er det vel ikke en kommentar som burde se dagens lys heller? Men tro du meg, du er ikke anonym bare fordi det står det. Så fort du slenger ut noe på det store nettet, så kan du spores. Mange hadde aldri i livet turt å gå bort til en person å si alt det som skrives i kommentarer på nettet, det er du  nemlig for feig til. Hva oppnår du med det uansett? Creds hos andre mobbere? At hun jenta gråter seg i søvn? At hun til slutt ikke orker mer? Er det en byrde du er villig til å bære resten av livet? Nei? Så holdt kjeft. 

  Vi jenter, vi er fantastiske mennesker skal jeg si deg. Alt vi går gjennom står det så mye respekt av. Kan vi ikke heller gi hverandre en klapp på skuldra for alt vi gjør hver eneste dag? Og du? Hun jenta du vanligvis går rett forbi uten å ense, gi ett smil til hun og se ordentlig etter hva det gjør med hun. Du kommer til å få ett smil tilbake, og det kommer til å føles fantastisk. Kanskje du får en venn for livet? Vær så snill å ikke følg strømmen, ikke sleng en spydig kommentar fordi alle andre gjør det. Tør å stå imot, tør å strekk ut en hånd. Du kan ikke mislike en annen som du ikke har møtt, du kjenner ikke personen. Så hold kjeft, og husk at en handling betyr mer enn ord. 


  OPPGITT. 

   

  Det var dagens utblåsning. God natt'a dere!

 • Publisert: 20.03.2016, 23:10
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • VÆR TAKKNEMLIG

 • Publisert: 20.03.2016, 13:21
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Bare en liten påminnelse.

   


  Just sayin'

 • Publisert: 20.03.2016, 13:21
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • WAKE UP HAPPY

 • Publisert: 19.03.2016, 23:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER

 •  ❤ Søvn er den beste medisin noen ganger, vi blogges mer i morgen. Dere er best, husk på det a'.  

 • Publisert: 19.03.2016, 23:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 3 kommentarer
 • ETT EKTE SMIL

 • Publisert: 15.03.2016, 23:33
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • God kveld <3 

  Ahh, hvor skal jeg begynne? Neida. Har egentlig ikke så mye å si akkurat nå, men jeg føler meg bare ordentlig bra nå. Det er en etterlengted følelse. Har fått gjort mye i dag som lenge har ligget på skuldrene mine som sandsekker, og det er alltid godt å bli kvitt. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen, har tent masse stearinlys, spist god mat, sett en film og nå har jeg funnet frem penn og papir. Jeg skal planlegge resten av uken min og kanskje litt lenger, har funnet ut at jeg er nødt til å gjøre det. Både for min egen skyld, og for bloggen sin skyld. Må ha faste rammer og rutiner, komme meg opp om morgenen, vite hva jeg skal gjøre. Lister er jeg egentlig en veldig stor fan av, men sjeldent jeg gjennomfører. Nå derimot, skal jeg det! Jeg er nødt til å ta tak i livet mitt, det er kun meg det står på - man lager sin egen lykke, det tror jeg virkelig.     

  Jeg prøvde å ta en powernap i stad, men som dere kanskje også opplever så er det da alle ideene kommer. Jeg fikk rett å slett ikke sove, fordi jeg plutselig fikk massevis av ideer til bloggen, og igrunn til livet, haha. Hvis jeg klarer å sortere ut alt, og planlegge nøye så tror jeg at dette blir bra, gøy og spennende! Jeg vil virkelig gå ''all inn'' for denne bloggen, har sagt det før men denne bloggen har virkelig blitt mitt hjertebarn - og man behandler vel ikke hjertebarnet sitt dårlig? Nei man gjør ikke det. Har virkelig bestemt meg for at livet mitt skal bli bedre, jeg skal bli den beste versjonen av meg selv og denne gangen skal jeg ikke gi meg før jeg klarer det. Og dere skal få bli med på reisen! Eller, bloggen hvertfall. Jajaja, nå bare babler jeg, men sånn blir jeg når jeg er glad. Håper dere har hatt en bra dag, skjønne mennesker. Husk at du er fantastisk.   Ett ekte smil, for første gang på lenge. 

  Nå håper jeg dere alle sammen får en god natts søvn, og så blogges vi mye mer i morgen! Jeg gleder meg til hva tiden fremover bringer, uansett hva som skjer så blir det bra, for det er det nemlig meg selv som bestemmer og det har jeg endelig skjønt. Nattinatt <3 

  ❤ Merethe

 • Publisert: 15.03.2016, 23:33
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 6 kommentarer
 • SAVNET

 • Publisert: 15.03.2016, 09:46
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg har ingen god grunn til at jeg ikke blogget i går, jeg lå i sengen hele dagen igjen og hadde ingen energi. Uansett hvor mye jeg prøvde å skrive, kom det ingenting fornuftig ut. Sånn er det vel noen ganger? Men nå er jeg kommet dit at jeg får dårlig samvittighet om jeg ikke poster noe en dag, men hvorfor får jeg det? Jeg gjør jo dette bare for meg selv. Våknet tidlig i dag da, det er jo bra. Men det tenkte jeg i går også, og det hjalp ikke, lå fortsatt som ett slakt i sengen hele dagen. Er jeg lykkelig? Nei. Er jeg ulykkelig? Nei. Jeg bare er. 

  Jeg sitter med en følelse av at jeg vil noe, jeg vil mer. Men hva? Jeg aner ikke, skjønner ikke hva som er meningen. Det er så vanskelig å beskrive når jeg ikke har peiling selv. Hva er alle disse følelsene som kommer veltende over meg. Jeg savner familien og vennene mine hjemmefra, har ikke sett de siden jul. Det er for lenge. Snakket med bestevenninnen min i tre timer på telefon i går, det var godt. Men jeg kjenner sånn på savnet, jeg har det veldig bra her men noen ganger slår savnet litt ekstra inn. Heldigvis skal jeg hjem om tre uker, også får jeg besøk om en uke så tiden kommer til å gå fort! 

  Det her ble bare surr, men sånn er det når det er sånn i hodet mitt. Nå skal jeg faktisk stå opp, spise god frokost og gjøre noe fornuftig ut av dagen min. Jeg skal ta litt kontroll igjen for man lager sin egen lykke, er det ikke det de sier? 

  Vi blogges mer senere <3 


  Han her gjør meg lykkelig. 

  ❤ Merethe 

 • Publisert: 15.03.2016, 09:46
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 8 kommentarer
 • KLARSYNT

 • Publisert: 13.03.2016, 21:58
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • I dag våknet jeg opp med ett smil om munnen, faktisk skikkelig gira for dagen. Effektiv skulle den hvertfall bli! Vel, tilfeldighetene ville ikke det samme.. Rart det der.

  Etter jeg postet forrige innlegget hadde jeg tenkt å stå opp å begynne dagen. Men plutselig befant jeg meg på google, i søkefeltet stod det Brittany Murphy. Hun som spilte sammen med Eminem i filmen 8 mile vet dere? Jeg aner ikke hva som plutselig fikk meg til å søke på hennes navn, men tror det kanskje var fordi jeg ikke husket hvordan hun døde og når nysgjerrigheten min virkelig tar av så kommer stalkeren i meg frem. Øynene mine ble trukket mot en artikkel, og der stod det noe om at det var en klarsynt gutt som hadde fått en beskjed av hun, altså fra den andre siden. Jeg elsker sånt, syntes det er et utrolig spennende tema og jeg er vel litt alternativ av meg så jeg måtte jo inn å lese. Før jeg visste ordet av det så ble jeg sittende å se på Hollywood medium  Bildet er tatt herfra  

  Altså, det er jo helt vilt. Han her er bare 19 år gammel, han er klarsynt, og han har fått sitt eget tv show hvor han drar rundt til kjendiser i USA og leser dem - gir dem en såkalt ''reading''. For å si det sånn så skjønner jeg godt at han er så suksessfull allerede i en så ung alder, for fy søren så flink han er!! Jeg vet det er tv og man skal ta alt med en klype salt, men jeg velger å tro på det. Jeg ble så fasinert av det her programmet at jeg kom meg faktisk aldri ut av sengen i dag, haha! Så neida, her har det absolutt ikke blitt noe vårrengjøring i dag, ingen effektiv dag i det hele tatt med andre ord. Men det er helt greit for om bare noen timer er det en ny uke, og nye muligheter som man sier ;-) 

  Dette temaet, det paranormale er jo så risky å begi seg ut på. De fleste jeg prater med er ordentlig skeptiske, det er ikke veldig mange som er så åpne for det, ikke som jeg opplever hvertfall. Noen sier bare at de ikke tror før de har opplevd noe selv og det er jo greit, mens noen stenger den døren med en gang uten å tenke utenfor boksen i det hele tatt. Jeg personlig har opplevd såpass mye at jeg kan ikke la være å tro, jeg vet - og så enkelt er det. Men dere, ta en titt på denne serien da! Det er i det minste en utrolig søt fyr og masse kule kjendiser, så god underholdning uansett mening eller tro er det hvertfall ;-) 

  Hva tenker dere om klarsynte/det paranormale temaet? Har dere opplevd noe selv? 

  ❤ Merethe

   

   

 • Publisert: 13.03.2016, 21:58
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 14 kommentarer
 • TAKKET VÆRE DERE

 • Publisert: 12.03.2016, 23:16
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Gardinene er trukket for, lyset er slukket, stearinlysene er tent. Sminken er tatt av, koseklærna er tatt på. Facebook er byttet ut med netflix. Det dufter en deilig blanding av grønnsåpe og vanilje, det er virkelig lørdag. 

  Slik som dette har jeg tilbringt kvelden, og det skal jeg fortsette med ett par timer til før drømmeland venter. En kveld som dette er akkurat det jeg trengte, det er perfekt. Men dere, jeg ville bare stikke innom å si at jeg er så utrolig takknemlig for alle kommentarer og tilbakemeldinger det siste døgnet, det betyr så mye mer for meg enn dere aner. Jeg må innrømme at det har vært ett tøft døgn med mye tanker og følelser, men i dag kan jeg legge meg med en god følelse og ett smil om munnen med håp og tro om en bra tid fremover, og det er takket være alle dere.    

  Sov godt og drøm søtt når den tid kommer <3 Vi blogges mer i morgen!

  Hva har dere gjort i dag? 

  ❤ Merethe

 • Publisert: 12.03.2016, 23:16
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • MITT STØRSTE ØNSKE

 • Publisert: 12.03.2016, 17:42
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg sitter i sengen med mobilen i hånden, scroller fort gjennom facebook. Følger egentlig ikke med, men må bare gjøre det. Smiler og ler litt for meg selv av en morsom status, scroller videre. Sola skinner inn gjennom vinduet, men det tenker jeg ikke over. Vinduet er oppe, rommet er kaldt. Ved siden av meg ligger det kjæreste jeg har, mannen jeg ser for meg en fremtid med. Han har sovnet, snorker litt. Vrir meg litt ekstra tungt så han skal stoppe, han vrir seg, stopper heldigvis å snorke og jeg blir sittende å betrakte han. Tenker at han ikke er klar over hvor høyt han er elsket, det er ikke ord som kan beskrive. Øynene mine blir igjen dratt tilbake til skjermen, fingeren fortsetter å scrolle nedover. 

  Plutselig hører jeg det, og øynene mine skifter fokus. Barnelatter. Det er så vakkert, at jeg blir sittende å stirre. Tankene begynner å fly. Solen lyser opp snøen hvor de er. De ser ut som engler, de roper og ler. De er lykkelige. Det er en mann med to små barn, ser ut som de føler at de er de eneste i verden. Han har fullt fokus på at de skal ha det morsomt, men jeg ser han har det minst like gøy. Tenker at det står en vakker dame i ett vindu å ser på den lille, perfekte familien sin. Det er så vakkert. En tåre begynner å trille, jeg tørker den vekk i det jeg tenker på hva i all verden som skjedde nå. Så skjønte jeg det. Det er mitt største ønske her i verden. Å få være den som står i vinduet å betrakte med et stort smil med en liten lykkelig tåre i øyekroken. Familie. Pappa med barna sine. Jeg vil han skal få oppleve det, han hadde blitt en superhelt. 

  Øynene mine blir igjen dratt tilbake til han, mannen i mitt liv. Han jeg skal dele fremtiden med. Jeg betraker han med ett smil men en tåre drypper ned på hånden min. Får jeg noen gang ønsket mitt oppfylt? 

  ❤ Merethe

 • Publisert: 12.03.2016, 17:42
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • CRAZY CAT LADY?

 • Publisert: 10.03.2016, 08:25
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Jeg blir stadig vekk tagget i både bilder og videoer på facebook, instagram o.l av nære og kjære som da inneholder .. wait for it. KATTER! Så jeg begynte å tenke på hvorfor? Jeg har hele livet vokst opp med disse pelsdottene, ikke frivillig vel å merke. Jeg er vokst opp på gård, og der er det jo obligatorisk med disse firbeinte skapningene. Jeg har alltid sagt at jeg ønsker meg hund, så da fikk jeg to katter... Tror det må ha vært fordi jeg skulle holde kjeft om å få hund? Vel, det funket så creds til mamma og pappa! Det var da alt begynte....

  Når jeg flyttet ut så gikk det ikke lang tid før jeg savnet å ha noe levende sammen med meg, begynte å tenke på å skaffe meg en gullfisk eller ett marsvin. Bare ha noen å prate med! Kjæresten var mye borte på sykehus og da ble jeg sittende mye alene, og jeg kunne ikke fortsette å ha lange samtaler med meg selv heller... begynte å bli litt langdrøyt. Så når vi flyttet til en ny leilighet, og naboen hadde katt så brukte jeg min mulighet godt til å argumentere for hvorfor vi også skulle få oss det . Funket det? Ja, selvfølgelig. Er jo kvinne! Give me some credit. Sekundet etter heiv jeg meg rundt og fant ei som ga bort noen små ulldotter. Jeg og en venninne tøffet ut,  og der fant jeg fort en søt liten pusekatt jeg ville ha! Så en stund etterpå hentet vi med oss en annen som gubben ville ha isteden :):) Må jo la disse mannfolka vinne innimellom? Det skulle hvertfall vise seg å være ett godt valg, for nå har vi verdens søteste pusekatt. Om hun er hundre prosent katt vet jeg ikke, det tviler jeg på. For hun leker som en hund, maser som ei kjerring, og driter som ett mannfolk. 

  Jeg snakker med katten min hele tiden, kan ikke legge meg før jeg vet hun er trygt inne og kommer hun ikke hjem på en stund begynner jeg å hylgrine å ser for meg veigrøften. Hvor mange hysteriske telefoner har jeg ikke tatt når hun ikke har kommet hjem liksom? Snapchat spammes med bilder & videoer av min lille (feite) pusekatt, hun er jo min baby og jeg vil vise hele verden denne skatten - alle fortjener det å få oppleve hun. Jeg tenker jo at alle kommer til å elske hun, akkurat som meg. Når jeg er hjemme på besøk hos familien, så er savnet stort. Ja etter mannen tenker du, nei selvfølgelig er det pusen min jeg savner! KATTEN. Altså, hva har jeg blitt? Veggen på facebook er full av kattevideoer, instagram er full av kattebilder. Som andre tagger meg i, og jeg elsker det. Kan sitte flere timer å se på disse filmene og bildene, så fortsetter jeg gjerne etter det med å ta hundre bilder av min egen lille pusebaby. Når man har barn og er borte på besøk så pleier man å si at man må komme seg hjem på grunn av ungene, ikke sant? Altså, jeg pleier å si at jeg må komme meg hjem på grunn av katten.. Er jeg blitt en av de jeg gjorde narr av som yngre? Har jeg virkelig blitt en crazy cat lady? 

  Men søren da, er det så rart? Bare se her da, er ikke dette det søteste i verden så vet ikke jeg.. du har unge, jeg har katt. Same shit sier nå jeg ;-) 

   


  Nå klarte jeg jaggu meg å dedikere ett helt innlegg til katten å, ikke verst! Og ikke fortvil, jeg kommer til å fortsette å spamme alle sosiale medier med pusebabyen min. Jeg er visst en crazy cat lady after all, shit au! 

  Men, ha en super dag da - du er flott <3

  SPØRSMÅL! Har du dyr? - Tell me about it. 

  ❤ Merethe 

   

   

 • Publisert: 10.03.2016, 08:25
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 14 kommentarer
 • HVOR FAEN GIKK DET GALT?

 • Publisert: 09.03.2016, 08:18
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Det slo meg da det første jeg gjorde når jeg våknet var å sjekke mobil og pc. Må man få likes for å kunne være lykkelig? Jeg merker jeg sjekker mobilen hvert femte minutt. Har jeg fått noen likes på bildet jeg la ut på instagram? Ikke? Da må jeg slenge på et par hashtags til. Eller kanskje jeg skal slette og legge ut et nytt bilde? Så sjekker jeg om siste statusen på facebook har fått flere likes iløpet av de 30 sekundene jeg tok øynene vekk. Går på do, har selvfølgelig med meg mobilen for jeg kan jo ikke gå én meter uten at den er med meg. Det har jo blitt det viktigste tilbehøret til alt. Man sier kanskje til seg selv at likes ikke er så viktig, men det er ikke sant er det vel? ''Åja, bare to likes på det bildet ja, det er greit.'' Nei, det er ikke greit for hvis det hadde vært det så hadde du ikke tenkt over det en gang. Hvorfor er det ikke greit? Hvorfor må man ha bekreftelse på den måten?

  Jeg merker etter jeg startet å blogge så har presset på meg selv bare blitt enda større. Inn å sjekke statistikken hele tiden, oppdatere profilsiden for å se om noen leser siste innlegget jeg la ut. Ikke? Nei okei, det er greit. Eller er det virkelig greit? Nei det er ikke greit, for jeg tenker på det i flere timer etterpå. Om statistikken ikke bikket 100 iløpet av første timen, da tenker jeg at det var et dårlig innlegg. Må gjøre det bedre neste gang, droppe å se den filmen jeg ville se og heller bruke en time lenger for å gjøre det bedre. Når sluttet vi å gjøre ting for oss selv, bare fordi vi selv ville? Hva har det egentlig å si om du fikk 1 eller 100 likes på det du la ut?

  Har profilbildet på facebook fått få likes så blir det slettet fort. Det samme gjelder den bildestatusen du la ut mens du egentlig burde rettet oppmerksomheten mot de du var med. Generasjon prestasjon? Heller generasjon likes. Det er flott at vi har fått flere plattformer hvor mange kan utrykke seg på, hvor vanlige mennesker kan komme seg opp og frem her i verden uten å bli født inn i velstand. Men når du ser barn begynner å se ut som de er 18+ år fordi de er ute etter å få likes, så er det noe som skurrer. Jeg har sett uttalige jenter som blogger som ved første øyekast ser ut som de er minst 18 år, så er de 13. Tidene forandrer seg ja, men barn skal fortsatt være barn. Ikke bli voksen bare for å få likes. Ikke føl deg mindre verdt fordi venninna di la ut et bilde som fikk noen flere likes enn deg, det har ingenting å si. Når du er 80 år og sitter på gamlehjem så kommer du ikke til å huske det bilde du la ut for 70 år siden uansett. Det er menneskene du omgåes med i virkeligheten som skal gjøre deg lykkelig, ikke de 800 menneskene du tilfeldigvis har på facebook eller instagram. 

  Hvorfor kan vi ikke gi noen ''likes'' i det virkelige liv isteden? Det betyr vel mye mer for en person om du bruker ord til å forklare hvor mye du likte det, enn en simpel tommelopp på facebook eller ett hjerte på instagram gjør. Har vi glemt virkeligheten? Hvor faen gikk det galt? Gi ett komplimet til en person i dag, istedenfor en like. La oss ta litt vare på verdien av virkeligheten. 

  Dette ble et veldig rotete innlegg, men sånn blir det når man skriver ned masse tanker tidlig på morgenen. 


  ❤ Merethe

 • Publisert: 09.03.2016, 08:18
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • HVA VIL DERE?

 • Publisert: 06.03.2016, 19:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • God søndag alle sammen <3 Håper dere har en fin dag?

  Jeg er i en litt merkelig periode, som dere kanskje har merket i det siste.. Jeg har så mye på hjertet, mye jeg vil og trenger å få ut men så fort jeg starter på ett nytt innlegg nå som er ganske personlig så stopper det opp etter bare noen få setninger. Jeg tror jeg sliter litt med å finne balansen, hvis dere skjønner? Har skrevet et par ordentlig personlige innlegg som har fått mye god respons, så jeg ser jo hva folk vil lese om og det er jo sånt jeg vil skrive om også. Men jeg merker at etter ett sånt innlegg så trenger jeg litt tid til å hente meg inn igjen fordi jeg er ikke vant til å være så åpen som jeg har valgt å være her inne. Det tar veldig på å blottlegge seg sånn som jeg har gjort her inne, selv om jeg kun har fått positive tilbakemeldinger. Noe jeg er så takknemlig for <3

  Jeg har alltid levd for å skjule meg selv, og nå som jeg sakte men sikkert prøver å komme ut av ''skallet'' mitt så går jeg gjennom veldig mange forskjellige følelser og forandringer selv også. Jeg bestemte meg fra starten av at jeg ikke ville være en som blogger om hva jeg har gjort hver eneste dag, men jeg orker ikke å skrive personlige innlegg hver dag heller så jeg må finne en god balanse, en gylden middelvei. Men hvordan? 

  For de fleste ideene mine for innlegg er ganske personlige, jeg har så mye på lager men føler meg kanskje ikke helt klar for å dele enda. Men samtidig så gjør jeg det. Kanskje jeg bare har en skrivesperre? Jeg vet ikke, men det jeg vet vet er at jeg vil skrive.  Så derfor spør jeg dere, hva vil dere lese om? Har dere noen ideer for når man står fast, noen blogg tips? Hvordan finner dere balansen? Jeg kommer til dere for hjelp fordi jeg tror kanskje at jeg rett å slett bare trenger ett spark i ræva. Personlig eller ikke personlig, hva vil du lese? 


   

  ❤ Merethe

 • Publisert: 06.03.2016, 19:04
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 28 kommentarer
 • THE BEAUTY OF LIFE

 • Publisert: 27.02.2016, 20:09
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Måtte bare dele denne - det er så viktig å huske på!

  Livet kan være fantastisk dere, man må bare begynne å se de små detaljene og sette pris på de. 

  Ha en fantastisk fin lørdagskveld videre, husk å si at dere er glad i noen i dag  <3

   

  ❤ Merethe 

   

 • Publisert: 27.02.2016, 20:09
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 10 kommentarer
 • ET SPEKTER AV FØLELSER OG DESIGNHJELP?

 • Publisert: 27.02.2016, 17:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hei!

  Den siste uka har vært hektisk, og med et bredt spekter av følelser involvert. Jeg har sliti med en infeksjon og et sår i hælen min nå i 6 år, som jeg ser ut til å aldri bli kvitt. Har alltid trodd det er på grunn av funksjonshemningen, men nå har jeg fått vite at det mest sannsynlig er på grunn av en tidligere operasjon som ble gjort på en annen måte enn de egentlig skulle og det var en ganske kjip tanke, igrunn. Jeg trodde etter den tredje og siste operasjon at det skulle bli bedre men det ble det altså ikke. Siste måneden har jeg gått med store smerter og denne uken var jeg da altså hos en ortoped og jeg fikk mye verre nyheter enn jeg var forberedt på når jeg troppet opp der. Det endte med sinne, tårer, skuffelse og totaltforbud mot belastning. Så min nye hverdag er å ligge på sofaen 20 timer i døgnet, og hjelp til absolutt alt. Mest sannsynlig blir det operasjon i foten igjen, om de klarer å få orden på det her. Hvis ikke de får det må jeg forberede meg på at noe enda verre kan skje, dessverre. Men jeg gir meg ikke så lett, så dette skal gå bra! Klamrer meg fast i det lille håpet de ga meg med absolutt alt jeg har. 

  Så! Det var min lille utblåsning. Men dette er da grunnen til at jeg har vært så altfor dårlig på bloggen den siste tiden, jeg har en fæl tendens til å gå rett i kjelleren ved dårlige nyheter. Men det tar meg omtrent en liten uke hver gang, før jeg finner frem fighteren i meg og gir meg ny energi, så det er det som har skjedd nå. Dette skal ikke stoppe meg, og dette gir meg igrunn bare en enda bedre grunn til å gjøre det bra med bloggen siden jeg likevel er hjemme hele tiden! haha. Bloggen er blitt mitt lille hjertebarn igrunn, og jeg skal virkelig legge 100% i den :-) 

  Videobloggen med svar på spørsmålene har blitt nedprioritert men NÅ skal jeg komme meg opp fra sofaen, fikse meg litt og sette i gang så får vi se om den blir klar i kveld eller i morgen. Den kommer hvertfall ut før helgen er over, det lover jeg! 

  Så har jeg et spørsmål! Er du den jeg søker etter? Jeg har veldig lyst på nytt design til bloggen, fordi jeg blir fort lei og jeg vil ha noe som er litt mer laget for meg. Kommer vel ikke som noe stort sjokk at jeg absolutt ikke har noen evner for sånt, så jeg trenger definitivt hjelp. Kan du eller kjenner du noen som lager design, som kunne tenkt seg å hjelpe meg? Gjerne send meg en mail med info på merethejoha@hotmail.com eller legg igjen en kommentar på dette innlegget - jeg blir overlykkelig for hjelp og jeg betaler selvfølgelig for arbeidet :-) 

  PS! Til uken kommer det noe veldig morsomt og spennende på bloggen så stay tuned, jeg gleder meg veldig! 


  Siden jeg fortsatt ligger i sofaen med pysjen godt plantet på kroppen, gikk jeg gjennom gamle bilder og fant dette. Min kjære pusekatt som jeg savner forferdelig mye.. Hvil i fred <3 

  Bildet er tatt av min gode venninne Viktoria, som er ordentlig flink bak kameraet :-)

   

  -   Hvordan har du det i dag? <3 

  ❤ Merethe

   

   

 • Publisert: 27.02.2016, 17:02
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 2 kommentarer
 • TA OPP FAG? HJELP

 • Publisert: 25.02.2016, 15:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • God formiddag <3 Håper dere har en super start på dagen! 

  I dag trenger jeg deres hjelp.. Jeg fullførte videregående for et par år siden. Etter en del slit, svette og tårer fikk jeg endelig fullført men jeg endte med karakterer som jeg innser nå ikke var så gode som jeg først tenkte. Snittet på alt her i Trondheim er jo så høyt! Jeg var jo super fornøyd når jeg endelig var ferdig, og tenkte at jeg skal ALDRI ta noe som helst som likner på videregående fag igjen fordi jeg var så lei. Jeg gikk rett fra påbygg til høgskole, men fant fort ut at jeg ikke hadde truffet riktig. Kjente litt på nederlaget, men prøvde på nytt i fjor og jeg går nå et studie som jeg føler er helt OK men kjenner på magefølelsen innerst inne at jeg ikke virkelig vil dette. Så hvorfor fortsette? Jeg er fortsatt ung og kan forandre veien jeg er på. 

  Jeg vil ikke ende opp med en utdanning og jobb som jeg ikke er virkelig engasjert i og lidenskapelig for, og jeg kjenner nervene for nettopp det begynner så smått å huke litt tak i meg. Jeg vil virkelig ikke kaste bort enda ett år på noe jeg egentlig vet jeg ikke vil. Nå har jeg begynt å gå til en fantastisk karriere rådgiver her i Trondheim som virkelig åpner øynene mine for mulighetene jeg har. Så det jeg sitter å vurderer nå er å jobbe til høsten samtidig som jeg tar opp fag for å få karaktersnittet mitt høyt nok til å komme inn på et studie jeg virkelig vil gå. For meg er det ikke ett alternativ å flytte til en annen plass pga snittet kanskje er lavere der heller. Så jeg tenker at hvis jeg virkelig skal gå for det må jeg gjøre det nå, mens motivasjonen fortsatt er der. 

  Men jeg syntes alt dette med skole er ganske skummelt, og jeg finner ikke mye på nett av erfaringer osv.. jeg vil virkelig ikke gjøre enda en feil og jeg har ikke noe erfaring med det rett å slett. Så hvis DU (eller eventuelt noen du kjenner) har erfaring med å ta opp fag her i Trondheim eller andre steder så hadde jeg satt så stor pris på om du enten legger igjen en kommentar eller sender meg en mail på merethejoha@hotmail.com med erfaringer og tips! Jeg er virkelig så forvirret, og aner egentlig ikke hva jeg skal gjøre men jeg kjenner jeg lener meg litt mer mot å ta opp fag, enn å fortsette det studiet jeg går nå eller hoppe på ett nytt studie. Men jeg trenger deres erfaringer og tips for å bli enda mer sikker! 

  Setter pris på all hjelp :-) 
  Ⓠ Har du noen tips/erfaringer? Og er du fornøyd med utdanning/yrkesvalget ditt - hvorfor/hvorfor ikke?

  Gjerne lik facebooksiden min HER!

  ❤ Merethe

   

  #hverdag #torsdag #blogg #helse #motivasjon #skole #utdanning #fremtiden #livet #spørsmål #forvirret #jobb #redd

 • Publisert: 25.02.2016, 15:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 6 kommentarer
 • TAKK TIL...

 • Publisert: 24.02.2016, 20:53
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Takk til mamma og pappa som fikk meg til denne verdenen, som alltid har kjempet mine kamper for rettferdighet når jeg bare vil gi opp, og som har lært meg å leve livet til det fulle til tross for alle mine utfordringer. Ingen problemer er for store, det har jeg lært av dere og det er noe av det viktigste jeg tar med meg videre i livet.  

  Takk til storesøstrene mine som har tråkket opp veien før meg, som uansett hvor irriterende jeg kan være som lillesøster aldri har holdt meg utenfor, som alltid får meg til å føle meg beskyttet, som gjør at jeg aldri føler meg alene, som får meg til å føle at jeg kan klare alt bare jeg vil, og som gjør at jeg får ha verdens beste forbilder. 

  Takk til besteforeldre som alltid har hatt åpne armer, som har lært meg å vise omsorg for andre, som med glede har fortalt den samme historien om og om igjen fordi jeg aldri ble lei, som aldri gjorde en stor greie ut av at jeg var litt annerledes enn deres andre barnebarn, takk for at jeg fikk komme til dere og ha litt fri fra en ellers vanskelig hverdag.

  Takk til hele min fantastiske familie som jeg er så uendelig glad i, dere er alle sammen uerstattelige og jeg er så ufattelig heldig som har nettopp dere. Dere har alle vært med på å forme mitt liv på en positiv måte, takk. 

  Takk til barneskolelæreren som brettet opp ermene og tok utfordringene som fulgte med meg på strak arm. Som alltid møtte oss med det lange fine lyset håret og et stort smil når vi kom, som fikk meg til å føle meg inkludert og lik som de andre barna for du visste at ingenting var viktigere akkurat da. For at du fikk meg til å glede meg til å komme på skolen hver dag, takk for at du gjorde så jeg fikk en super start i skolen og for at jeg enda husker deg.

  Takk til barndomskjæresten som kom akkurat i rett tid, som fikk meg til å føle på min første forelskelse og kjærlighetssorg, som fikk meg til å føle at jeg var bra nok akkurat som jeg var, som fikk meg til å skjønne at det ikke var så farlig å være annerledes. Du fikk meg til å bli mer trygg på meg selv og begynne å tenke mer ''hva så?'', du fikk meg til å bli bedre rustet for fremtiden, og det forstår jeg nå. 

  Takk til gutter som har kommet og som har gått, dere har vist meg fantastiske oppturer og jævlige nedturer, men at det likevel alltid går bra. Hva er vel livet uten? 

  Takk til deg som dolket meg i ryggen, du har lært meg at karma faktisk finnes.

  Takk til deg som gjorde at jeg fikk frem en styrke og en beskyttelsesfølelse for de jeg elsker som jeg ikke visste jeg hadde.

  Takk til alle dere som har fått meg til å føle meg utenfor, dere har lært meg at det ikke er så farlig å stå på egne bein. 

  Takk til dere som tok meg inn i varmen når dere så jeg var alene, dere fikk meg til å skjønne at det ikke er meningen å stå på egne bein selvom man kan. 

  Takk til deg som tok meg med på avslutningsballet og fikk meg til å føle meg som en prinsesse og ikke minst normal for en kveld, selvom du visste innerst inne at jeg ikke var som alle andre. Du gjorde mer for meg enn du tror, du gjorde så jeg husker den kvelden resten av mitt liv med et smil istedenfor tårer. 

  Takk til alle dere som jeg møtte på videregående, dere gjorde så jeg aldri ga opp og at det ble noen av mine beste år hittil. 

  Takk til dere som er mine beste venner fortsatt, dere er alle unike og jeg er så ufattelig glad i dere alle sammen. Dere har lært meg at det varer livet ut med de som er ekte.

  Takk til deg som alltid står opp for meg når du ser jeg blir behandlet urettferdig, og jeg verken har krefter eller vilje til å stå opp for meg selv. Det betyr mye mer enn du tror.

  Takk til deg som kun hører på stemmen min når jeg trenger en klem, og som slipper alt du har i hendene for å komme. Du har lært meg hva ekte vennskap er. 

  Takk til deg i helsevesenet som sa at jeg aldri kom til å klare å ta vanlig førekort, du ga meg ekstra motivasjon til å klare det - og det gjorde jeg. Det igjen lærte meg at jeg kan klare det meste uansett hva andre sier.

  Takk til alle dere som har fått meg til å føle meg til bry, og som har fått meg til å føle meg annerledes, dere har lært meg hvordan jeg ikke skal være mot andre.

  Takk til alle dere som jobber i helsevesenet som egentlig absolutt ikke burde det, dere har fått meg til å ville gjøre en mye bedre jobb selv. 

  Takk til alle dere som jobber i helsevesenet og som elsker jobben deres, dere har gjort dagene på sykehuset tusen ganger bedre og lært meg at det går bra, og at dere har en av verdens viktigste jobber, dere som viser at dere bærer de hvite klærne med stolthet, takk. 

  Takk til deg som dro meg med til Danmark selvom jeg egentlig absolutt ikke ville, du gjorde så jeg møtte mannen i mitt liv og for det kommer jeg til å være evig takknemlig. 

  Takk til svigerfamilien min som tok meg imot med åpne armer inn i familien, som fra dag ên fikk meg til å føle meg satt pris på, og som har vist meg fantastiske familieverdier som jeg vil føre videre med stolthet. 

  Takk til deg min kjæreste, min bedre halvdel, du som kom så uforventet inn i livet mitt men som tok meg med storm. Du beviste for meg at kjærlighet ved første blikk virkelig finnes, at forelskelsen alltid består, du har lært meg at uansett hva livet kaster mot deg så gir man aldri opp håpet. Du har gitt sitatet ''love qoncuers all'' en helt ny betydning for meg. Du har gjort at jeg gleder meg til en lang og lykkelig fremtid med deg, og uansett hva som skjer så har vi hverandre og det er det eneste som betyr noe. Du har virkelig vist meg hva ekte kjærlighet virkelig er. 

  Takk til absolutt alle dere som har kommet og blitt, og til dere som har gått i livet mitt. Dere har alle påvirket meg på godt og vondt, dere har formet hvem jeg er i dag og dere har lært meg livet. Jeg er takknemlig for alle smil og alle tårer, jeg er takknemlig for mitt liv. 

  Det er viktig å være takknemlig for alt i livet uansett godt eller vondt, det gjør deg til den du er. Det som gjør vondt gjør deg sterkere, det som gjør godt gjør deg lykkeligere. Livet er fantastisk med alle sine oppturer og nedturer, vær takknemlig for alt og alle. 

  
  Ⓠ Hva er du takknemlig for? 
  

  Gjerne lik & del - og/eller lik facebook siden min HER!

  ❤ Merethe 

   

  #hverdag #blogg #onsdag #foto #bilder #vinter #helse #takk #takknemlig #kjærlighet #vennskap #familie #smerte #lykke #latter #smil #tårer #sølelser #livet 

   

   

   

 • Publisert: 24.02.2016, 20:53
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 21 kommentarer
 • JEG TRENGER DIN HJELP

 • Publisert: 21.02.2016, 19:48
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Først vil jeg bare si tusen takk for alle spørsmålene jeg har fått til spørsmålsrunden! Setter pris på alle og enhver :-) Det er også fortsatt mulig å stille spørsmål HER.

  I dag er en sånn søndag hvor jeg merker søndagsfølelsen ordentlig godt. Sov altfor lenge, og når jeg først våknet var øynene mine tunge som bly. Men jeg fikk til slutt dratt meg ut av sengen (det vil si kjæresten fikk dratt meg ut nærmest etter beina etter en time med drøying..) og vi har fått vært å spist oss altfor gode og mette på søndagsmiddag hos svigermor, det var deilig på en dag som dette. Jeg har gått og gjespet som et ordentlig dovendyr i hele dag, så nå tenkte jeg å ha en ganske rolig kveld i armkroken til min kjære på sofaen (kliss<3), og vi tenkte å se en god film eller begynne å se en ny serie. Problemet er at vi er så innmari ubesluttsomme, så vi klarer aldri å bestemme oss for hva vi skal se.. Så her kommer din hjelp inn!

  Har du noen gode filmer eller serier å anbefale? Trenger en som er ganske fengende fra starten av, hvis ikke er det stor sjangse for at vi ikke gidder å se forbi første episode, haha. Hadde blitt superglad for tips! Hvis du har en morsom youtube kanal, enten din eller noen andre du syntes er bra så legg gjerne igjen navnet på den også, har blitt litt glad i youtube den siste tiden! 

  Jeg skal forresten prøve meg på min første videoblogg, hvor jeg svarer på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Denne skal jeg få lagt ut iløpet av uken, jeg har aldri gjort det før så ha litt tålmodighet med meg! (Har du noen nybegynner tips så rop ut!!) Tenkte også at jeg skulle kjøre i gang en liten konkurranse snart, må bare finne på noe morsomt. Gjerne kom med tips hvis du har noe morsomt på lur :-) 

  Bildene er fra http://weheartit.com/dashboard
   

  Hva er din favorittfilm/serie og hva er dine planer denne søndagen? :-)

  ❤ Merethe

   

  #søndag #blogg #hverdag #helg #foto #bilder #livet #netflix #film #serier #tv #tips #motivasjon #youtube 

 • Publisert: 21.02.2016, 19:48
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 20 kommentarer
 • ''JEG SKAL VÆRE DØD UENDELIG LENGE''

 • Publisert: 19.02.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • God morgen <3

  I går fikk jeg faktisk en sinnsykt bra dag, selvom den startet litt sånn halvveis. Dagen gikk i ett, dermed ble det ett lite fravær herfra. Min morgen startet med foredrag av Erik Bertrand Larssen - og er det noen som kan motivere mennesker er det den mannen der altså. Mennesker som han inspirerer meg, og jeg har lenge fulgt med på han. Så selvom jeg har slitt fælt med søvn i det siste så var det en ivrig Merethe som spratt ut av senga så fort vekkerklokka ringte, for femte gang.. Selvfølgelig klarer jeg jo å få hastverk siden jeg kun inbiller meg at jeg klarer å la være å trykke på slumre knappen. Det resulterte i at jeg måtte slenge på meg de første fillene jeg så mens jeg puttet det flerfargede, halvferdige, fæle blekede håret mitt i en tott samtidig som jeg løp ut døra og følte meg som en dass. Ikke hjalp det på selvtilliten min at i det jeg går inn døra så ser jeg medelevene mine i dress, blyantkjørt og skjorter. Da husker jeg at jeg går jus jeg ja, og jeg ville igrunn bare snu i døra. Heldigvis gjorde jeg ikke det, for selveste Erik fikk meg på kun 45 min til å forandre tankegang, kjenne på følelser og sitte igjen med masse tanker i hodet som jeg kommer til å huske ganske så lenge, kanskje for alltid? Håper det. 

  ''Jeg skal være død uendelig lenge.''  Gnag litt på den du. Det var noe han sa som satt seg fast i hodet mitt. Og det er virkelig noe å ta med seg i livet, du lever kun en gang - som vi vet om. Så gjør det beste ut av det, tør å ta sjangser, tør å feile, tør å leve. 
   

  Etter det motiverende foredraget så tenkte jeg at dette skal virkelig bli en GOD DAG! Så jeg fikk rett og slett besøk av min gode, søte, snille veninne som hjalp meg med tredje runde med bleking på mitt stakkars hår. Det gikk bra det gitt, det falt ikke av denne gangen heller! Nærmer meg mål nå altså, blir spennende. Tihi. Kanskje jeg ender med parykk? Shit au, man lever bare en gang. Det skal bli min unnskyldning til alt fremover! 

  Avsluttet den beste dagen jeg har hatt på lenge med en annen god venninne, det ble en spontan tur på en koselig restaurant i byen. Med god vin og masse skravling, hvorfor gjør man ikke sånt oftere? Vi snakket masse om det, og det er noe vi skal bli flinkere på. Bare komme seg ut, om det bare er for en liten time så er det utrolig hvor mye det hjelper på humøret. Det er virkelig rart hvordan tankemåten vår påvirker så mye, jeg skal virkelig prøve å bli mer flink til å bli bevisst mine egne tanker. Et tips han også kom med var å tvinge seg selv til å tenke en positiv tanke med en gang man våkner, for de aller fleste tenker faktisk ''faen'' når vekkerklokka ringer, visste du det? Man kan jo tenke seg hvordan resten av dagen blir om den aller første tanken er det. 


  Jeg er takknemlig for livet. 

   

  Ⓠ Hva er din første tanke når vekkerklokka ringer om morgenen? Er du bevisst på dine egne tanker? 
  ❤ Merethe 

   

   

  #blogg #hverdag #fredag #livet #helse #psykiskhelse #ErikBertrandLarssen #vennskap #venner #vin #restaurant #bleking #hår #sminke #jenter #foredrag 

 • Publisert: 19.02.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 1 kommentarer
 • DU ER STERK DU SOM ...

 • Publisert: 17.02.2016, 21:28
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Du som hadde en drøm og et håp om at fremtiden skulle bli fantastisk. Du som vi alle visste kom til å lykkes stort i livet. Du som kun ønsket et vanlig A4 liv for første gang i ditt liv. Du som hadde en glød og et driv mange bare kan drømme om. Du som holdt hodet kaldt i enhver situasjon og alltid hjalp andre mennesker. Du som har erfart mye gjennom livet som ingen barn skal trenge å erfare, men som likevel aldri klaget. Du som måtte tilpasse deg hver eneste dag, men som forstod og godtok at sånn måtte det være. Du som til tross for alt vokste opp og ble så fantastisk. Du som alltid var så full av liv og latter. Du som trodde du endelig hadde truffet riktig. Du som følte deg fantastisk og uslåelig bare ved hjelp av et par øyne. Du som så lyst på fremtiden. 

  Du som dag etter dag hørte du ikke var bra nok. Du som levde i fangenskap. Du som levde hver dag i frykt om neste. Du som våknet og sovnet med et hjerte som ble mørkere og mørkere. Du som trodde fremtiden var ment å ende sånn. Du som begynte å tro på de vonde ordene. Du som så deg selv i speilet hver dag og gråt men fortsatt ble. Du som følte at all verdi var borte sammen med smilet og latteren du en gang hadde. Du som ble fordi du trodde det var best for alle andre enn deg selv. Du som alltid hadde et håp om en lykkelig slutt. Du som alltid var lykkelig utenpå men fullstendig knust på innsiden. Du som kun levde en liten rolle i ditt eget liv. Du som ble en skygge av den du en gang var. Du som mistet deg selv i håp om å forandre en annen. Du som levde et liv full av vonde hemmeligheter du ikke fikk til å fortelle. Du som fikk alle dine drømmer knust. Du som trodde ingen så at du holdt på å drukne. Du som trodde ingen så hva som var i ferd med å skje.

  Du er sterk du som mistet en del av deg selv hver eneste dag, men som prøvde å plukke opp bit for bit. Du som mistet gnisten litt og litt men som fortsatt holdt fyrstikken i din hånd. Du som ble veltet gang på gang, men fortsatte å reise deg. Du som aldri blir den samme, men som har blitt en sterkere versjon av deg selv. Du som forstod at du var verdig ekte kjærlighet. Du som til slutt fikk en liten gave i armene, som gjorde at du valgte å reise deg og kjempe. Du som valgte å bli helten i ditt eget liv. Du som valgte livet. Du som forstod at du skal se deg i speilet og smile. Du som forstod at det er du selv som former fremtiden. Du som forstod at du var verdig en lykkelig slutt. Du som fikk A4 livet du alltid har drømt om. Du som har fått smilet og latteren tilbake. Du som endelig fikk den lykkelige slutten din. Du som trodde ingen så kampen du kjempet og vant, jeg så. 

  Du er mitt forbilde.


   

  ❤ Merethe


   

  #blogg #hverdag #livet #foto #helse #onsdag #vold #kjærlighet #følelser #psykiskhelse #helt #jenter #sterk #kjempe #kamp #drømmer #håp #fremtid #lykkelig #fforbilde #verdi #rollemodel 

 • Publisert: 17.02.2016, 21:28
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 2 kommentarer
 • HOVEDROLLEN I SITT EGET LIV

 • Publisert: 16.02.2016, 21:35
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Helluen, nå er jeg tilbake.

  Etter jeg skrev dette innlegget så har jeg vært ganske så upersonlig og dårlig på å skrive her inne. Som er helt motsatt av hva jeg egentlig ville.. og hvorfor jeg startet denne bloggen. Jeg vet ikke hva som skjedde, men jeg fikk en real skrivesperre. Jeg ville jo at dette skulle være en personlig blogg hvor jeg bare kunne skrive om akkurat hva jeg ville og følte, det er jo det som er så bra med blogg - man kan skrive hva faen man vil uten at noen har noe med det. Jeg ville jo at dette skulle være en plass jeg kunne føle meg fri, si meningene mine og få bearbeidet ting. Jeg ville at andre skulle forstå og se at ingen liv er like, alt er ikke alltid så rosenrødt - nærere tvert imot og at det er helt greit. Sånn er livet og man må spille med de kortene man har fått utdelt. Jeg hadde for en gang skyld i livet et mål og en drøm som jeg syntes var på tide å kjempe for - jeg var endelig klar for å skinne. 

  Hva skjedde? Hvorfor klarer jeg ikke det? Det er noe som jeg har tenkt mye på den siste uken, jeg føler jeg har så mye på hjertet men det er bare vanskelig å få det ut. Jeg vil virkelig ikke tråkke noen på tærne, men samtidig så handler dette om meg og ingen andre. Dette er mitt liv og jeg skal få leve det akkurat som jeg vil. Jeg hater at jeg bryr meg sånn om hva andre tenker og føler. Tips til å gi mer faen taes hjertelig imot! Hvorfor kan man ikke få lov til å være egoistisk noen ganger uten at det skal påvirke andre mennesker så himla mye. Hvorfor er det så vanskelig å unne andre godt?  For livet er ikke en konkurranse, hvorfor kan man ikke innse det? Hvis man lever hele livet sitt mens man har den tankegangen, ja da kommer man i mål alene. Man skal da kunne støtte hverandre, og være glad på andre sine vegne. Men sånn er det ikke alltid virkeligheten er.. og det er noe jeg har fått føle på. 

  Men jeg føler jeg har ventet lenge nok nå, jeg har gått gjennom hele livet og følt meg usynlig og det er jeg så lei av. Det er på tide å gjøre noe med det. Jeg har alltid følt at livet bare skjer og at jeg står på siden å ser på. Nå har ting fått sunket litt inn, jeg har fått det på avstand. Så nå har jeg fått ordentlig motivasjon og jeg er virkelig klar for å gi alt! Nå vil jeg ikke lenger være en statist i mitt eget liv, jeg vil få hovedrollen. Jeg er klar, er du?

  Go hard or go home.   For å bli enda mer motivert for en forandring så må jeg jo forandre hårfargen min - jeg er tross alt jente!


  Ⓠ Føler du at du er hovedrollen i ditt eget liv? Hvorfor/hvorfor ikke?

  ❤ Merethe 

   

  #blogg #hverdag #motivasjon #helse #følelser #tirsdag #foto #livet #hovedrolle #personlig #påhjertet 

 • Publisert: 16.02.2016, 21:35
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 8 kommentarer
 • BAKTERIER SOM KAN SE? JEG ER REDD FOR FREMTIDEN!

 • Publisert: 11.02.2016, 18:19
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Scary shit is happening

   

  Er det en ting som jeg syntes er ubehagelig kvalmt og ekkelt så er det bakterier, mugg, og ellers sånne..ting man ikke kan se. Jeg er vel ikke alene? Det tviler jeg sterkt på! Du vet det er der, under undertøyhaugen i hjørnet på soverommet eller oppi den 6 måneder gamle mat boksen under senga som du har gjemt for mamma. Jeg kan da vel ikke være den eneste som viet hele barndommen min på å late som det ikke er der, for når man ikke ser det nei da er det ikke der, sant? Ble ganske skuffet når jeg tilfeldigvis kom over en artikkel i morges at det faktisk kan se deg.. er ikke det creepy nok for deg, vit også at det har tentakler. Nei, da smatt jeg under dynen igjen og faktisk håpet det var et mareritt. 

  Det var det altså ikke. Det er kanskje ikke noe nytt for alle, kanskje du ikke tenker så mye på det eller syntes det er så veldig skummelt men.. jeg kom på at vi lever jo i 2016 nå ja, shit is happening. Hva er det neste? HVA ER DET SOM KOMMER TIL Å TA OVER VERDEN? Det er ihvertfall ikke andre mennesker som alle er så jævlig redd for. Eller er det det? Det er jo mennesker som skaper alt dette.. vi kan vel igrunn skylde på oss selv til slutt. Men vi som ikke har årevis med skole og en høyt betalt jobb i et lukket laboratorium har jo ikke noe kontroll. Vi aner jo virkelig ikke hva som finnes der ute og hva som forskes på her og nå, herregud for en skremmende tanke. Tror du jeg tuller? Haha NEI, jeg er faktisk dødsens seriøs. Jeg er livredd for alt som potensielt kan bli avlet frem på laboratorier av litt for ivrige mennesker med en hjerne på størrelse med Asia. 

  Er ikke du? Ta en titt på det her da vel. For eksempel disse kjøttetende edderkoppene - ja det høres kanskje mer dramatisk ut enn det er men likevel. Men disse, og de her eksperimentene fikk meg virkelig til å grøsse (klarer ikke la være å lese heller da..)  - og virkelig tenke på hvor langt ting skal gå før det går ordentlig galt. Noen ganger kunne jeg ønske vi kunne stoppe tiden,  for jeg er redd for fremtiden..

   

   

  Ⓠ Hva tenker du, er du som meg og er litt redd for hva fremtiden bringer?
   

  ❤ Merethe

   

   

   

 • Publisert: 11.02.2016, 18:19
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 3 kommentarer
 • SKREKKOPPLEVELSE!! - MÅ FLERE DØ FØR MAN BEGYNNER Å TA DETTE PÅ ALVOR?

 • Publisert: 10.02.2016, 21:40
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • God kveld! ☆

  Jeg har hatt en stressende dag med masse møter på sykehuset, ja sånn er det å flytte til en ny by. Man må få nye leger, ta nye undersøkelser og ikke minst fortelle alle detaljer fra 21 år om igjen. Innmari slitsomt både fysisk og psykisk igrunn men det må til! Har ikke lenger mamma og pappa som har alle papirer og detaljer i hodet, og som ordner alt sånn for meg - uheldigvis.. ;) Rakk kun en kjapp tur hjemom før det bar videre til skolebenken, og at vi hadde om fast eiendoms rettsforhold hjalp ikke akkurat på den trøtte slabbedasken her kan man si! Men, nå har jeg klaget nok - eller nei det har jeg ikke for nå skal jeg fortelle om det som skjedde på vei hjem fra skolen i kveld.. 

  Dere vet når dere sitter alene i bilen og skrur opp Britney Spears på full guffe, sitter å nyter de minuttene du har alene i bilen samtidig som du tror du er superstjerne? Vel, sånn er hver eneste kjøretur jeg har alene ihvertfall og i kveld var ingen unntak! Jeg var nesten hjemme og satt å tenkte på ... mat. Magen min rumlet men det hørte jeg ikke for stemmen min overdøvet det for å si det sånn. Jeg hadde hatt en slitsom dag og hadde vel ikke akkurat verdens lengste lunte lenger heller.

  Når jeg var i siste svingen før avkjørselen ned til leiligheten vår så hadde jeg heldigvis øynene på rett plass. For det eneste jeg ser svakt nede ved bakken er noen lyse ''klumper''. Vet du hva det var? Det var skoene til en gutt med svart hår, svart, jakke, svarte bukser og UTEN REFLEKS! Jeg brå bremser alt jeg har og klarer akkurat å stoppe i tide rett foran gutten. Så ser jeg i bakspeilet og der brå bremser det en bil for å ikke kjøre rett i meg - han klarte akkurat å stoppe også. Så der satt jeg da helt forfjamset og livredd, jeg skalv av sinne og det tok litt tid før jeg kom til meg selv igjen og skjønte hva som akkurat nesten hadde skjedd. Jeg tenkte for meg selv ''takk gud for at jeg ikke hadde vraket av en bil jeg hadde for bare noen måneder siden''. Da hadde jeg ALDRI klart å stoppe i tide, takket være at jeg har en relativt ny bil med bra bremser og to oppmerksomme øyne drepte jeg akkurat ikke en gutt - rett og slett. Dette KUN fordi han ikke hadde refleks og ikke så seg om før han valset rett over veien.. Jeg sitter fortsatt med skjelvingene i kroppen og tankene om hva som kunne ha vært utfallet - men som heldigvis ikke skjedde. Det tar så lite tid å slenge på seg en refleks, og vet du hva? det er KULT å bruke refleks, ikke omvendt. For det er ikke kult å ødelegge liv fordi du ikke gidder eller ''ikke husker'' å ta på deg refleks.

  Vil også nevne at jeg ikke kjørte fort, fartsgrensen var 30 km/t og det er en ganske ekkel tanke - tenk om jeg hadde kjørt litt fortere.. 

  Så dagens visdomsord fra meg - SE DEG FOR OG  FOR ALL DEL BRUK REFLEKS!!! 

  Ⓠ Bruker du refleks?
  
  
  

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Del gjerne for å spre budskapet!

  (Bildet som er brukt er tatt herfra)

   

  ❤ Merethe

   

   #blogg #hverdag #onsdag #helse #trafikk #refleks #bil #uhell #viktig #budskap 

   

 • Publisert: 10.02.2016, 21:40
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 2 kommentarer
 • DISSE GUTTA GJØR VERDEN TIL ETT BEDRE STED!

 • Publisert: 09.02.2016, 18:17
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • God kveld! Håper dere har hatt en fin dag? ☆

  Jeg vil gjerne vise dere noe som traff meg og fikk meg til å sitte å tenke veldig mye i etterkant.. Vær så snill å bruk noen minutter på å kikke på dette, det er virkelig verdt det!

  Har du noen gang følt deg fullstendig hjelpeløs med tanke på de problemene som finnes over hele verden, som vi vet er der men som kanskje er vanskelig å se i hverdagen og ikke minst gjøre noe med som enkelt person? Vel, det har jeg. Alt for ofte føler jeg at jeg vil gjøre noe for å forandre, eller hjelpe men jeg vet bare ikke hvordan! Men er det mulig for deg å gjøre noe med det, er det mulig å gjøre en forskjell?

  Vel, disse gutta er en stor inspirasjon for nettopp dette. De har gått sammen og laget en YouTube kanal. Denne kanalen har de laget for å fremme gode verdier, avdekke virkeligheten og vise hvordan ting egentlig er. De har laget og kommer til å lage enda flere sosiale eksperiment hvor de blant annet tar opp ekte reaksjoner fra ''mannen i gata''. Deres første film er sett nesten 50 000 ganger på YouTube og det i seg selv er sinnssykt imponerende! Nå har de også laget en todelt serie hvor de viser hva som skjedde da lot som de var en jente på 15 år på Tinder. Og la meg bare få si det, det er helt sykt og ikke minst skummelt at dette skjer alt for ofte bak lukkede dører..

  Vi trenger flere mennesker som dette som setter lys på viktige samfunnssaker og prøver å gjøre en forskjell. Hjelp disse gutta videre ved å like siden deres på Facebook. Følg med på oppdateringene og gjerne del videoene fra YouTube kanalen! Tydeligvis er dette noe som treffer folk, og det er ikke uten grunn. Hjelp til med å gjøre en forskjell, trykk på liker og del disse filmene! 

  Gjerne legg igjen en kommentar om hva du syntes! 
  ''Be the change you want to see in the world.'' - Mahatma Gandhi 

  ❤ Merethe 

   

   #blogg #hverdag #motivasjon #politikk #samfunn #norge #tillit #verdier #helse #sosial

 • Publisert: 09.02.2016, 18:17
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 8 kommentarer
 • EN PUST I BAKKEN.

 • Publisert: 09.02.2016, 09:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Heeei♡

  Mitt ''lille fravær'' skyldes rett og slett at jeg ble ganske overveldet av all oppmerksomheten jeg fikk etter jeg la ut forrige innlegg. Trodde virkelig ikke at jeg kom til å få så mye oppmerksomhet! Er så takknemlig for alle gode ord og jeg er glad for alle som har kommentert, delt og sendt meg meldinger. Jeg setter så stor pris på hver og en av dere. Mitt håp med å dele noe så personlig var at noen skulle kjenne seg igjen og forstå at man er virkelig ikke er alene i verden, fordi jeg kjenner så godt den følelsen av å kjenne seg helt, fullstendig alene i verden.. ''Me against the world'',  er et ordtak jeg alt for lenge har kjent meg igjen i, og noe jeg ikke unner noen. Jeg vil at DU skal vite at du er ikke alene. Det er lov å hate verden, være bitter, forbannet, deprimert, lei seg men du skal aldri føle deg helt alene i stormen og måten man kan forandre det på er å snakke om følelsene sine. Fortell de rundt deg at i dag har du det ikke så bra, de kommer til å forstå selv om det ikke føles sånn akkurat der og da. Jeg har aldri vært flink til å vise mennesker rundt meg hvordan jeg egentlig har det og hvordan kan de hjelpe da? Svaret er at de kan ikke det. Å be om en hånd å holde i er ikke et nederlag, det er en seier. 

  De siste dagene har jeg igrunn vært litt for meg selv, latt alt synke litt inn og prøvd å sette ordentlig pris på alt sammen. Jeg kjenner at jeg virkelig er klar for et nytt kapittel i livet nå, og etter den enormt gode responsen jeg allerede har fått føler jeg at jeg endelig er på riktig vei. Jeg har aldri vært den som er glad i oppmerksomhet, eller at mennesker vet hvem jeg egentlig er. Men når man sitter med håp og drømmer for seg selv og andre så må man tørre å gjøre ting som er helt ute av sin egen komfort sone. 

  Så nå - etter en pust i bakkener jeg klar for reisen videre sammen med dere. Jeg vet ikke hva jeg skal, hvor den tar meg eller hvordan jeg skal komme dit men det jeg vet er at dette er en ny begynnelse. Noen ganger må man bare gå tilbake til start og prøve på nytt, og det er helt greit. 

  Har du noen gang følt at du trenger å begynne helt på nytt? 

   


  '' Pick yourself up, dust yourself off, and start again.''

  ❤ Merethe
  #blogg #hverdag #helse #psykiskhelse #reise #nederlag #seier #håp #funksjonshemning #følelser 
 • Publisert: 09.02.2016, 09:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 4 kommentarer
 • LEV LIVET USENSURERT

 • Publisert: 01.02.2016, 22:36
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Hei igjen!

  Først må jeg bare si.. WOW! Dette gikk virkelig over alle forventninger. Jeg har fått så mange hyggelige ord iløpet av dagen, jeg er faktisk litt overveldet. Jeg setter så utrolig stor pris på alle tilbakemeldinger, det gjør at jeg bare vil fortsette fremover. Dette er noe jeg har gått å tenkt så lenge på å gjøre. Men så har det vært den lille stemmen bak i hodet mitt som har sagt om og om igjen at jeg ikke er bra nok, og jeg har nok aldri turt å ta sjansen fordi jeg har vært så redd for å bli dømt opp og ned, og at både ukjente og mine nærmeste rundt meg ville få vite hvordan hvordan det egentlig er å være nettopp meg. Men nå føles det bare så godt å ha hoppet i det fordi jeg vet jeg har mennesker rundt meg som heier på meg. Ja, for det er nemlig lov å si det høyt.

  I hele dag har jeg gått å skjelvet i hele kroppen, ihvertfall føles det sånn ut. Først trodde jeg det var nerver, frykten for det ukjente. Jeg har alltid følt at jeg har vært en av de feige. Uansett hvor mange ganger jeg har hørt fra mennesker rundt meg at jeg er så sterk, som fortsatt klarer å gå fremover når jeg blir dyttet så mye bakover. Jeg har aldri følt meg sterk, jeg har følt at jeg bare har vært med på livet som om jeg står utenfor og kikker inn. Fordi jeg har jo så absolutt ikke valgt dette livet selv. Jeg er ikke den som snakker høyest, eller kanskje den som snakker i det hele tatt, jeg er heller ikke den som går rett bort til mennesker og får kontakt med en gang. Men det betyr så absolutt ikke at jeg ikke har mange tanker, følelser og meninger. For det kan jeg love deg jeg har, jeg har så mye på innsiden at snart renner det over kanten. Jeg trenger å bruke mine erfaringer til noe godt. 

  Den følelsen jeg først trodde var frykt, vet du hva det egentlig var? Det var glede. Glede over å endelig ha turt å ta et steg fremover, istedenfor bak. Glede over å føle at jeg endelig gjør noe jeg virkelig vil med hele meg. Jeg skjelver fysisk i hele kroppen mens jeg skriver dette, for det er så ufattelig godt å skrive akkurat hva jeg vil uten og tenke over å sensurere noe som helst. Jeg har endelig valgt livet, det er ikke lenger livet som har valgt meg. 

  Jeg har møtt mye motgang i livet, det har lenge føltes ut som jeg har vært på vei til å drukne. Men nå? Nå skal jeg fremover, jeg skal opp på overflaten. Og det skal jeg gjøre med stolthet, jeg skal leve livet mitt usensurert og det skal jeg dele med dere her bare fordi jeg kan og jeg vil. Hva som venter i fremtiden det vet jeg ikke, men en ting jeg vet er at jeg vil skrive min egen historie og det er det jeg har begynt med nå. 

   Slenger med et bilde fra i kveld, dette er meg og jeg er ikke lenger redd for å være nettopp meg. Og det burde ikke du være heller!


  (Etterhvert kommer det så klart flere og bedre bilder. Men denne studenten må snu på hver krone som finnes. Så jeg må pante et par flasker før jeg har råd til et såkalt blogg kamera, så i mellomtiden får middelmådige mobilbilder duge. Men nytt design er på vei fort som fy!!) 

  ❤ Merethe 
  #blogg #hverdag #helse #glede #motgang #frykt #motivasjon #livet 
 • Publisert: 01.02.2016, 22:36
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 4 kommentarer
 • START SMALL, START NOW.

 • Publisert: 01.02.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • Da har jeg bare hoppet på bølgen jeg også, og startet en blogg. (Med et design som en 7 åring kunne laget bedre selvfølgelig, men heldigvis er det bare midlertidig til jeg får noen med litt mer kunnskaper om data enn denne frøkna har til å hjelpe meg.) Jeg vet vel ikke helt hva slags kategori denne bloggen havner i enda, men noe jeg vet er at jeg har alltid likt godt å skrive. Det har vel alltid vært min beste måte å kommunisere på. Så dette er noe jeg har tenkt på kjempe lenge at jeg har hatt lyst til å gjøre. Men jeg har rett og slett vært for feig, og det er noe jeg har vært på overtid nå. Men så er det virkelig ikke en enkel tanke å la ukjente mennesker  komme så nært inn på livet sitt heller, som man gjør på en blogg. Det blir jo som en slags dagbok, bortsett fra at du ikke har hengelås på og gjemmer den under puta i håp om at ingen skal bryte seg inn i den og smug lese. Denne dagboken er åpen for alle, og alle kan si og mene hva de vil og det er rett og slett dritskummelt. Men nå tar jeg for en gang skyld en ordentlig sjanse og hopper i det med hodet først.

  Jeg har opplevd mye i løpet av mitt 21 år korte liv, ting som ikke en såkalt ''normal'' 21 åring har opplevd. Men hva er egentlig normal? Det finnes ingen mal på det, ikke som jeg har hørt om ihvertfall. Nei, jeg har ikke svaret på det, og hvis du har det så må du gjerne fortelle meg det. For det som er unormalt og helt utenkelig for deg, ja det kan være helt normalt for meg. Jeg har stengt mye tanker og følelser inne gjennom livet, kanskje for å skåne andre rundt meg men kanskje aller mest for å skåne meg selv? For hvis jeg lot alle tankene og følelsene mine slippe frem så tror jeg faktisk at jeg hadde gitt opp for lenge siden. Jeg hadde ikke taklet det. For det er utrolig hva man blir vant til å måtte takle, når man møter mye motgang. Det er rart hvor fort man tilpasser seg, hvor fort ting blir normalt. På en rar måte takler man motgangen, men ikke følelsene og tankene rundt det. Men nå har jeg kommet til et punkt i livet hvor ting må endre seg, jeg må endre meg. Jeg vil la andre slippe til, jeg vil vise mitt ekte meg og ikke minst vise frem mitt ??normale?? meg. For ting er ikke alltid som det ser ut til på utsiden. Og er det noe jeg har blitt flink på så er det å fremheve utsiden og skjule innsiden. Det må endres, og det skal jeg gjøre nå. 

  Jeg sittet lenge med en stor, skummel, og gnagende følelse langt inni magen om at jeg er ment for noe større her i livet. Det er skummelt å si høyt altså, man blir jo redd for å bli dømt både opp og ned, jævla jantelov. Men vet du hva? Alle rett til sine egne drømmer og mål, uansett hvor store eller små og uten å være flau over det. Jeg har en stor drøm og et stort mål nå, for meg er de hvert fall store, kanskje ikke for deg. Min drøm og mitt mål er å nå ut til andre mennesker. Lære noe og få lærdom tilbake, spre glede og få glede. Og ikke minst vil jeg at mennesker skal spre litt mer uselvisk glede rundt seg og gjøre noe positivt for andre mennesker, bare fordi man kan og uten å forvente noe tilbake. Det kan faktisk redde liv, eller i det minste lette en ellers grå dag for noen. Det hadde vært noe det, hadde det ikke? Få verden til å bli litt bedre. Men man må jo starte med seg selv, og bare begynne ett sted hvis man vil oppnå noe. 

  Og dermed endte jeg her da, midt på natta siste søndagen i januar 2016. Fordi jeg vil oppnå noe, fordi jeg vil være med på å gjøre en forandring, og fordi jeg har alt for mange følelser og tanker som har vært innestengt alt for lenge som bare venter på å få bryte ut. Hvis du fortsatt henger med i svingene her nå, hvis du har forstått noe av det jeg har skrevet her og det gir deg noen som helst tanker, kanskje du sitter med noen av de samme tankene selv? Ja da er jeg fornøyd! Og med det håper jeg du vil henge på videre sammen med meg på denne forvirrende, uforståelige men utrolig spennende, la oss kalle det reisen. Så ja da tar vi det herfra da, velkommen inn i mitt unormale normale liv og reisen jeg begynner på nå. Let?s do this!

  Lik, del eller legg gjerne igjen en kommentar om du likte innlegget!

   

  ''Making one person smile can change the world. Maybe not the whole world, but their world. Start small. Start now.'' 

   

  ♥ Merethe 


  #blogg #forandring #motivasjon #reise #normal #unormal #dømt #drøm #mål #lærdom #hverdag #helse #psykiskhelse 

 • Publisert: 01.02.2016, 12:00
 • Kategori: TANKER, FØLELSER & MENINGER
 • 21 kommentarer