LYSTEN ER ABSOLUTT DER

Endelig. Endelig skjedde det. Lysten til å skrive og dele er endelig tilbake! Ja, måtte ha med utropstegn der fordi for meg er det stort. Jeg har ikke hatt det på utrolig lenge, husker ikke sist jeg blogget men det er ihvertfall mange måneder siden. Jeg tror det kan ha noe med en kommentar jeg plutselig fikk på ett gammelt innlegg. En utrolig hyggelig kommentar som påminte meg på hvorfor jeg deler og skriver. Åpenhet. Kampen for at det som er så tabu skal bli mindre tabu. Kan ha litt med at klokken har for lengst slått tolv også da for jeg blir nemlig mye mer kreativ på natten. Men jeg har lenge nå kjent på en trang og lyst til å utfolde kreativiteten min, og for meg er det skriving. Det er også en form for terapi for meg, og tro meg det trenger jeg for tiden. Jeg har nylig kommet hjem fra nok en tur på psykiatrisk avdeling. Der får man mye tid til tenking, og jeg tok meg i å mange ganger tenke på bloggen og generelt skriving. Jeg leker også litt med tanken på å starte med YouTube igjen, men det får være litt lenger i tenkeboksen enn så lenge. 

Jeg forventer absolutt ikke å ha noen lesere igjen her inne, etter sååå mye frem og tilbake fra min side. Men jeg gjør så godt jeg kan, men med en bipolar diagnose så går det opp og ned – for meg ganske konstant og ofte. Det er absolutt ikke en unnskyldning, men heller en grunn. Men OM jeg skulle hatt noen enda som titter innom, så vil jeg gjerne ha svar på ett spørsmål. Hva vil du lese mer om? Kom mer enn gjerne med masse forslag til innlegg, temaer jeg kan skrive om, jeg er jo som sagt veldig åpen for det meste. Denne gangen tror jeg ikke at jeg skal legge noen grenser på meg selv, jeg tror jeg bare skal skrive ned det som faller meg inn uansett om det er om hverdagen, antrekk, hva jeg spiste til middag, mental helse, stomi, ryggmargsbrokk, bryllup (!! under ett år igjen) eller hva det nå enn skulle være. Jeg skal begynne å se det som en dagbok igjen, ikke være redd for å dele og bare skrive skrive skrive. Det er så godt å ha en plass å kunne dele det meste, få ting ut og ikke minst ha noe å se tilbake på i fremtiden. 

Det har skjedd en god del den siste tiden faktisk, så jeg kan komme mer tilbake til det i ett senere innlegg, eller flere blir det kanskje. Men ett innlegg som jeg tenker på å skrive snart er om denne innleggelsen jeg nå er kommet hjem fra. Den var ganske annerledes enn sist gang, selv om jeg var på akkurat samme plassen. Nei men gurimalla dere, jeg tror jaggu meg jeg er tilbake på bloggen jeg. Det trodde jeg ikke at jeg skulle skrive for en liten tid tilbake, da trodde jeg at jeg kom til å skrive ett innlegg om at jeg slutter for godt. Men neida, blir ikke kvitt meg så lett likevel. Jeg har sett at jeg har hatt noen få som jevnlig har vært innom bloggen selv om jeg ikke har skrevet ett eneste ord, så tusen takk for det. Det gjør det litt enklere for meg å komme tilbake etter så lang tid også. 

Vi blogges <3 Husk å kom med tips da! 

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg