UREDIGERTE MEG

Dette er noe jeg har funnet ut at jeg skal gjøre. Ha en dag i uka hvor jeg bare skriver eller videoblogger uten å redigere vekk noe som helst. Bare fortelle hva jeg føler uten å tenke over noe. Skrivefeil her å der, men ikke bry meg om det. Jeg trenger det. Jeg går ikke til noen psykolog så bloggen er min, bare min. Her kan jeg være ærlig. Her kan jeg la være å bry meg. Her kan jeg fortelle hva som egentlig foregår i det merkelige hodet mitt. Kanskje det blir annenhver gang med skriving og videoblogg, hvem vet. Jeg gjør som jeg selv vil for en gang skyld.

Disse bildene beskriver akkurat hvordan jeg føler meg og har følt meg den siste uka. Jeg mobilblogger nå og grunnen til det er ikke noen annen enn at jeg selvfølgelig ligger i sengen enda.. Har ikke hatt det så greit i det siste, har hatt en veldig dårlig periode psykisk og da blir jeg dessverre sånn her. Deprimert og helt tom. Jeg føler ikke at noe jeg gjør blir bra nok. I mine bittesmå oppturer så  lager jeg nye planer som ender opp med å aldri bli gjort. Dette er fordi jeg verken har energi eller mot til å gjøre det jeg bestemmer meg for. Hvorfor skal livet være så vanskelig noen ganger? Jo, det er vel for å lære. Men noen ganger er det så tøft og man blir så lei.

Jeg er en person med mange drømmer, ikke nødvendigvis de største men jeg har ett par nye drømmer hver eneste dag som er fullt mulig å oppnå men som aldri blir det. Det føles så utrolig kjipt og kjelleren er nærmere enn man tror. Man blir nærmest dyttet ned trappene. I går fikk jeg ett innfall om at jeg skulle søke om å bli støttekontakt, selv om dette er noe jeg har hatt lyst til i flere år så har jeg aldri gjort det før. Hvorfor ikke? Jo fordi jeg ikke føler jeg er bra nok. Selv om jeg tenker bakerst i hodet vet at jeg hadde gjort en veldig bra jobb som det nettopp fordi jeg har erfaring. Jeg har jo hatt støttekontakt frem til jeg ble atten selv.. Hva er vel bedre erfaring enn det?

Jeg begynte å fylle ut skjemaet men så kom jeg frem til referanser og da kom jeg jo på at jeg har ingen, hva skjedde da? Jo, kjelleren kom. Jeg skulle ha vært på posten utrolig lenge nå, har jeg gjort det? Nei. Jeg har ligget i sengen. Skulle ha ryddet, gjort ditt og datt. Har ikke gjort en dritt. Sengen har fått ett varig avtrykk av meg. Snart får jeg vel liggesår å. Har hatt en avtale med en venninne i flere dager som jeg ikke har fått til, får dårlig samvittighet.

Jeg vil begynne med mer veldedighet, tør ikke. Begynne å trene, orker ikke. Begynne å ri igjen, tør ikke. Reise mer, orker ikke. Tør ikke, orker ikke. Disse ordene gjentar seg. Men en ting jeg er stolt over og som har gitt meg mye er bloggen, jeg har ikke gitt meg enda. Dette er min greie. Én ting i livet jeg føler jeg mestrer og som jeg trives med. Men er det nok? Det burde være det. Men jeg føler jeg bryr meg for mye, jeg får dårlig samvittighet om jeg gjør det dårlig. Gjør jeg det dårlig? Hvordan kan jeg gjøre det dårlig når det er min blogg og jeg som bestemmer? 

Jeg får dårlig samvittighet for alt og det er jeg så lei av, men det kommer nok alltid til å være sånn. Jeg har dårlig samvittighet for at jeg bruker flere dager på å skrive tilbake til dere som skriver til meg her på bloggen. Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg ikke har vært flink til å kommentere på bloggene til alle de fantastiske menneskene jeg følger her inne. For andre utenfor så virker kanskje ikke det så viktig. Men for deg som blogger så er igrunn det noe av det viktigste. Vi har jo vårt eget lille miljø her inne, og det høres vel sikkert sykt merkelig ut for andre folk. Det stikker litt ekstra når dere fortsetter å kommentere på min blogg uansett hvor dårlig jeg er.

Akkurat nå tenker jeg at jeg har skrevet alt for mye, tenker at ingen i verden kommer til å gidde å lese alt dette. Men samma det, dette er kun for meg. For at jeg selv skal få det litt lettere, men også for at mennesker rundt meg kanskje skal forstå meg litt bedre. Gjør du ikke det? Det er greit det å, for dette er igrunn kun for meg selv. Nå skal jeg komme meg på posten og jeg skal dra til venninnen min. Det er kun hodet mitt som stopper meg og det er jeg så lei av. Har du klart å lese helt ned hit så takk, haha. Men har du ikke det så er det greit det å, jeg føler meg litt bedre nå og det er det viktigste.

MEN HVA ER EGENTLIG LIVET DA?

Jeg innså i dag at søkefristen til studier er farlig nærme. Jeg er så forbanna vinglepetter at jeg faktisk kjenner at jeg blir lei av meg selv. Herregud, stakkars de rundt meg for de prater jeg høl i huet på om det her. For ett år siden så tok jeg ett valg som jeg var fast bestemt på å klare, jeg skulle motbevise alle som mente jeg ikke kom til å klare det. Jeg skulle ikke skuffe noen. Men så har det endt med at den eneste jeg har skuffet er meg selv. Jeg vil jo ikke dette, jeg vet jo innerst inne hva jeg egentlig vil. Eller vet jeg det? Jeg kjenner jeg stresser med å bli ferdig, men hvorfor gjør jeg det? Jeg er tjueto år UNG. Jeg har faktisk hele livet foran meg til å gå på skole, til å få en utdanning, til å gjøre de normale tingene. Men så har jeg ikke de samme forutsetningene i livet som mange andre, som igjen gjør at jeg vil bli fort ferdig.

Jeg vil komme i gang med livet. Men hva er egentlig livet da? Er det å gå på skole og få en bachelor. Ja kanskje en master for så å komme seg ut i jobb. Tjene penger til livets opphold, få seg hus. Gifte seg og få barn. For så å havne i den samme rutinen hver eneste dag? Eller er det å reise, oppleve verden, bli kjent med forskjellige mennesker og kulturer. Drite i andre menneskers meninger, ta litt sjanser. Strekke grensene sine litt, ikke følge strømmen? Tenke på seg selv, ja rett å slett være litt egoistisk? Vi har faenmeg lov til å leve litt for oss selv også, det er oss selv som skal være lykkelige, ikke alle andre. 

Hadde jeg gjort det jeg vil aller mest nå så hadde jeg nok reist, sett verden, opplevd livet. Hvorfor gjør jeg ikke det? Fordi jeg har kjæreste? Fordi vi har kjøpt leilighet? Fordi jeg ikke har penger? Fordi jeg føler jeg må gjøre det samfunnet forventer, som er å gå på skole? Nok en gang har jeg helt tilfeldig søkt på ti forskjellige studier, og jeg gruer meg til sommeren fordi jeg vet jeg kommer inn på en av de. Jeg vet jeg kommer til å dilte etter alle andre, gjøre det alle andre og det samfunnet forventer av meg. Jeg vet jeg kommer til å drite meg ut igjen, jeg vet jeg nok en gang kommer til å skuffe meg selv. Faen. 

Hva er livet for deg? Hva vil du oppleve? 

❤ Merethe

#blogg #hverdag #helse #onsdag #vår #sol #mote #livet #hva #jente #sminke #skjønnhet #psykiskhelse #opplevelser #reise #spørsmål #skuffelse #ung #skole #studie #valg #fremtid 

20 SPØRSMÅL & SVAR…

Kan du beskrive deg selv med 5 ord?

Følsom, omsorgsfull, sta, sjenert, en drømmer

Hva har du alltid i vesken?

Mobilen, leppestift, utstyr til stomi o.l

Hva synest du om tatoveringer?

ELSKER DET! Det er noe av det vakreste som finnes syntes jeg, og jeg skal ha maaange flere enn de jeg allerede har. Skal snart fortsette på sleeven min (SORRY MAMMA OG PAPPA), men det koster jo mye penger så det tar ganske lang tid.

 

Hvilke nettsider/apper besøker du daglig?

Facebook, instagram, snapchat, vg, blogger, hotmail

Hvem ringer du til når du er sint/lei deg? 

Venninner og/eller søsteren min

Hva bestiller du på café?

Sjokoladekake, kaffe mocca, cola zero eller isvann

 

Hva var det siste du skriblet ned på papir? 

Noe så kjedelig som budsjett, blæh. Det må til!

Hvilke uvaner har du?

Jeg biter og river negler, og kan stå i timesvis i speilet å bare kikke å pelle meg i trynet. Æsj ass, nå hørte jeg hvor kvalmt det er haha. Også går jeg alt for ofte på vekten, og da gjør jeg det 10-20 ganger etter hverandre.

Har du en melding eller beskjed du aldri kommer til å glemme?

Er jo ting som folk har sagt til meg som jeg aldri kommer til å glemme, blant annet den gangen jeg fikk vite at jeg skulle bli tante og første gangen Sverre sa han elsker meg. Awww så søtt a gitt

Føler du deg ung eller gammel for alderen?

Definitivt gammel, og det har jeg alltid gjort. Det er nok på grunn av alt jeg har gått gjennom i livet, jeg måtte bli fort voksen for å kunne takle alt, og etter jeg møtte Sverre måtte jeg fort endre mer på tankegangen min om livet, og bli enda mer voksen.

Har du en eller flere sanger du aldri går lei?

Not afraid av Eminem <3

Har du noensinne vært i en ambulanse?

Ja, når jeg var veldig liten. Husker ikke stort av det, husker ikke engang om jeg skulle hjem eller til sykehuset. Kanskje like greit?

Har du noen piercinger?

Nei, bare hull i ørene. Men må si at jeg har litt lyst på det, uansett hvor harry det kan være.. haha

Norge på sitt beste?

Nøtterøy om sommeren <3

 

Hvilke idretter har du vært innom?

Ridning og svømming. Skal forhåpentligvis starte med ridning igjen, savner det så forferdelig mye

Hva var det siste du kjøpte?

Ett deksel på ebay her om dagen, haha.

Hva gjør deg rasende?

Mishandling av både mennesker og dyr, mobbing, urettferdighet i verden, rasisme, sykdom, herregud lista er lang dessverre..

Hva gjør deg glad?

Familie og venner, kjærlighet, å se andre mennesker smile, fint vær, trening (så hvorfor gjør jeg ikke det? ÅÅH), å lage nye minner, musikk, lista er lang her også HELDIGVIS..

 

Om du kunne reist til et land akkurat nå, hvor ville du reist?

USA <3 Alltid hatt lyst til å dra dit. Eller så ville jeg gjerne ha reist til veninnen min som bor i England! 

Hvor er dine drømme destinasjoner?

HELE VERDEN. 

 

I dag har ikke vært en så grei dag for meg igrunn. Jeg gidder ikke late som heller, for dette er sånn jeg her. Noen dager er helt jævlige, psyken er rett å slett ingenting å kimse av. Etter solen kommer som regel regnet.. Men jeg tok meg tid til å svare på ett par spørsmål bare for å få tenkt på noe annet. I morgen er det en ny dag, og jeg har noen planer så da kommer jeg meg hvertfall ut av huset så da blir det nok en litt mer hyggelig dag!

Hva har dere gjort i dag? 

❤ Merethe 

#blogg #trening #hverdag #helse #foto #tirsdag #mat #påske #spørsmål #svar #spørsmålogsvar #drømmedestinasjon #jente #reise #kjærlighet 

VI KAN IKKE FORVENTE FORSTÅELSE

Hvis det bare hadde vært ett hint av forståelse ute å gått hadde livet vært  mye lettere. Det tør jeg banne på at mange i samme situasjon som meg tenker. Det begynner allerede før man kan snakke, før man kan gå, før man forstår. Jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg har blitt holdt utenfor i mangel på forståelse av både barn og voksne. Det sårer så mye mer enn du tror. Hvorfor var det lettere å ”la meg slippe” istedenfor å prøve å inkludere? Hvorfor ble alltid den letteste utveien for deg valgt? For det ble gjerne pakket inn. Jeg var jo heldig påstod de. ”Men du kan ta fri du den dagen, slappe av hjemme.” Jeg ville jo ikke det, jeg ville så gjerne få være med på moroa jeg også. Er man ikke klar over hvor viktig sosialisering er i ung alder? Jeg tør å påstå at det er enda viktigere for barn med spesielle behov. Vi har ikke like lett for å få venner, for å ”passe inn.” 

Jeg har brukt mye tid og energi på å være forbannet. Forbannet på samfunnet, på mennesker, på livet. Det var så jævlig urettferdig, hvorfor skulle akkurat jeg få ett så vanskelig liv? Når jeg da ble møtt med motstand overalt i tillegg så gjorde det vondt verre. Barn ser på voksne som en trygghet, men hva gjør man når det ikke finnes? Jeg har vært heldig fordi jeg har foreldre som kjemper for meg når andre har gitt opp, hva med de som ikke har det? Hvem skal kjempe for dem? Man sier at barn kan være så utrolig slemme, men hvem har egentlig lært dem det? Jo, det er deg det. Den voksne. Den som skal stå frem som ett godt eksempel. Jeg har ikke barn selv enda engang, men jeg føler ett stort ansvar. Mitt tantebarn vet allerede mye fordi både jeg og resten av familien har lært bort, svart når det har vært spørsmål. Man burde ikke være redd for det. Man burde heller omfavne barns nysgjerrighet, bruke det til en fordel.

Hvorfor er det ikke en natulig del av oppdragelsen, og samfunnet generelt at det blir lært bort om mennesker som er annerledes? Hvorfor skal det være opp til en fjerdeklassing selv å bestemme om man skal ta sjangsen på å fortelle noe så skremmende til de rundt seg? Jeg var livredd, og fortalte så og si aldri noe hvis jeg ikke stolte på personen. Det har ødelagt mye for meg. Det har skapt ufattelig mange ubehagelige situasjoner fordi det er mye jeg ikke har kontroll over, og ikke minst har det skapt stress. Hadde man lært om det fra ung alder så hadde det ikke vært ett så stort problem som det er i dag, for det er det. Ett problem. Hvordan kan vi forvente forståelse når det ikke blir lært bort? For det er det livet er, en læringskurve og det begynner mye tidligere enn man tror. 

Jeg har ett håp til den fremtidige generasjonen; at de blir lært forståelse på godt og vondt. Livet er ikke bare en dans på roser og det er det på tide at man lærer. Ingen er like og det skal man respektere. Jeg vil ikke at mitt barn en gang i fremtiden skal vokse opp i dette samfunnet med så mye hat, og da spesielt til de som ikke er helt som alle andre. Jeg har uheldigvis lært på den tøffe måten, og det er ikke noe jeg ønsker for andre. 

 

❤ Merethe 

JEG KLARTE Å LEGGE FRYKTEN BAK MEG

Jeg kunne ønske det var sant. Jeg kunne ønske jeg stolt kunne si at jeg overhodet ikke brydde meg. Jeg kunne ønske at jeg slappet av hundre prosent, jeg kunne ønske jeg ikke brukte ukene før til å grue meg. Jeg kunne ønske at når jeg bestemte meg for å bruke bikini istedenfor badedrakt så var det med glede og ikke frykt. Jeg kunne ønske jeg ikke trengte en hel uke etterpå til å fordøye alle følelser og tanker. Jeg kunne ønske jeg kunne satt mer pris på hva vi faktisk hadde fått i gave. Jeg kunne ønske jeg kunne sette mer pris på at søsteren min faktisk slapp det hun hadde i hendene for å komme til meg når jeg trengte det som mest. Jeg kunne ønske jeg kunne driti i den badekåpen som jeg på død og liv måtte ha på meg.

Jeg kunne ønske jeg klarte å gå forbi de jentene uten å se ned i bakken. Jeg kunne ønske jeg klarte å sette meg i boblebadet selv om det var andre mennesker der. Jeg kunne ønske jeg ikke ble flau når massøren spurte om arret på ryggen. Jeg kunne ønske jeg ikke begynte å skjelve når jeg merket at det kom lyder fra posen på magen. Jeg kunne ønske jeg sovnet med ett smil. Jeg kunne ønske jeg ikke felte en tåre av usikkerhet. Jeg kunne ønske jeg ikke hadde brukt så lang tid på å skrive disse setningene. Jeg kunne ønske dette var ett positivt innlegg med masse skrytebilder og oppsummering av noen fantastiske dager. Jeg kunne ønske jeg turte å ta bilde av meg selv i bikini med ett stort smil som fylte ansiktet mitt. Jeg kunne ønske jeg kunne vise andre at det ikke er noe å være redd for. Jeg kunne ønske det var en stolt jente som satt å skrev nå. 

Ja jeg gruet meg i lang tid. Ja jeg brydde meg om hva de andre mente. Ja jeg var usikker. Ja jeg var redd. Ja jeg var avhengig av badekåpen. Ja jeg så ned i bakken. Ja jeg ble flau av hvordan kroppen min ser ut. Ja jeg har brukt lang tid på å skrive dette. Men vet du hva? Jeg gjorde det. Jeg klarte det. ​Ja det var med en god dose frykt, negative tanker og stille tårer. Men det er så mye mer enn hva jeg kunne si for en tid tilbake. Jeg klarte å ikke la frykten ta overhånd. Det var ikke lenger det som styrte meg. Jeg klarte å ta ett skritt frem, og ikke tilbake.

 Mens vi var der, og jeg kjente på en liten følelse av mestring så sa jeg til B ”vet du hva? jeg skal sette meg noen mål. Jeg klarte søren meg dette, da kan jeg klare mer.” Jeg skal dra til Pirbadet her i Trondheim snart, og da skal jeg gå i bikini. Jeg har ikke vært i en svømmehall på mange år. Mitt aller største mål er at til sommeren skal jeg klare å dra på stranden i bikini som ikke skjuler alt og jeg skal kose meg uten alle disse negative tankene. Jeg husker ikke sist jeg gjorde det. Jeg har startet med små skritt nå. 

Jeg er faktisk jævlig stolt av at jeg gjorde dette til tross for frykten. Jeg skal klare dette, denne sommeren skal bli den beste. Det er ett personlig valg og ikke en mulighet.  

 


Takk for at du slapp alt og kom hit. Takk for at du utfordret meg og fikk meg til å føle på mestringsfølelsen, dette hadde jeg ikke klart uten deg. 

 

❤ Merethe

 

DET BLE IKKE BARE DET VET DU

Nei.. Det ble ikke bare ei litta vinkveld serru, ett ble til to og to ble til ti! Det er vel som regel sånn? Men gurimalla for en morsom kveld vi hadde. Vi lo til vi ble støle, danset til vi falt og var ikke hjemme før sola stod opp – akkurat slik en jentekveld skal være! Det sier seg vel kanskje selv hvorfor dette innlegget kom så sent? Nok om det, haha.

Ikke gjort noen ting som helst i dag, ingenting spennende å komme med. Men i morgen kommer ett innlegg jeg har skrevet på en stund faktisk, gleder meg faktisk litt til å publisere det. Selv om det er blandet med litt frykt, men med alle dere fantastiske lesere så er det jo igrunn virkelig ingenting å grue seg til. Det har jeg fått bevist gang på gang! Nå skal jeg få i meg litt mat før jeg skal legge meg igjen. Håper dere har hatt en like fin påskeaften som meg og kanskje en litt bedre første påskedag enn jeg har hatt i dag 😉 Har ganske få bilder fra i går, og det syntes jeg er ett godt tegn på at man har hatt det gøy! 


Man kan ikke ta seg selv så høytidelig ass 😉 Dobbelthaka er godt plassert akkurat der den skal være!

 

Hvordan har din første påskedag vært? 

❤ Merethe

 

ELSKER DAGER SOM DETTE

Heihei <3 I dag har jeg kost meg gløgg ihjel med familien min. Jeg må virkelig ha verdens beste svigerfamilie! Nå skal jeg kose meg enda mer sammen med en god veninne, ei litta vinkveld! Elsker dager som dette hvor jeg ikke har tid til å sette med ned å tenke. Jeg går rundt med ett smil hele tiden, jeg er lykkelig. 

Jeg fikk litt dårlig tid til morgen i dag siden jeg er litt for glad i godteri og tv kos, så måtte sminke meg i bilen i dag. Hva en kvinne får til altså! Det er ett lite stykke til der vi skulle i bursdag så jeg fikk såklart lekt meg litt med kameraet, HEHE. Fikk også tvunget kjæresten til å ta noen outfit bilder istad som jeg skal kikke på i morgen, har jeg blitt en rosablogger? Nei ass. Men det er lov å prøve seg, vi hadde det i det minste morsomt og jeg fikk meg en ny header faktisk! Men dere, kos dere masse resten av kvelden. HAPPY PÅSK! <3 

 

Hva skal du i kveld? 

❤ Merethe

FOR ET SLIT…

GUUURIMALLA…

Nå har jeg sittet i mange timer å surret med nytt design til bloggen, og det er slitsomt for ei frøken med null antenner for slike ting. Stakkars Rebz blir spammet av spørsmål og snaps mens hun er flink å jobber nattevakt. HEHE. Sånn er det altså å være venn med meg 😉 Men, det ordnet seg til slutt! Vad tycks? Syntes det ble mer ryddig og pent selv, men headeren er kun midlertidig da. Til jeg får noen til å ta noen ordentlige bilder av meg med et bra kamera og ikke ett sånt som jeg har som egentlig skulle ha vært kastet på dynga for lenge siden. Jeg burde kanskje invistere i ett nytt kamera siden jeg er en blogger nå? Veeel, det funker dårlig med vår økonomi. Men jeg sparer for harde livet! Panter noen flasker her å der hvertfall..

 

Så det er vel igrunn det min kveld og natt har gått til. Herregud for noen kjedelige innlegg jeg kommer med for tiden eller hva? Blir nesten flau jeg, æh. Men nå skal det sies at jeg sitter å jobber med ett par innlegg som jeg bruker litt ekstra lang tid på fordi jeg vil gjøre de så bra som mulig, og da blir det litt sånn hverdagslig og halvveis i mellomtiden. Må virkelig finne min ”mojo” snart, haha. Neida men såå.. Noen flere som er våkne nå da? Jeg skriver egentlig bare dette innlegget fordi jeg ville teste ut det nye designet, og jeg klarte ikke vente til i morgen – hahaha. Så må jo smalltalke litt 😉


HEHE, fant ut at jeg hadde en kvise midt på haken…

 

Men jeg får vel avslutte her fordi jeg er nødt til å legge meg. I morgen (eller i dag da) er det jo påskeaften, og vi skal stå opp tidlig for å rekke å se litt på TV før vi skal i en bursdag! Vi har også bestemt oss for å gjemme påskeeggene til hverandre i år, så det blir en liten jakt – hihi. Er viktig å være barnslig iblant. Søsteren min pleier å si at man er ikke voksen før man kan være barnslig, og det tror jeg virkelig på! Gubben min har lagt seg så nå skal jeg finne ett lurt sted å gjemme påskeegget hans, og så skal jeg finne drømmeland sånn at morgendagen kommer litt fortere. Er det en ting jeg elsker så er det høytider og tradisjoner, blir som ett lite barn da. Neimen, sov godt’a dere <3 

 

Er du like noob som meg på design og hva syntes du om det nye designet mitt?

Hvordan pleier din påskemorgen å være? 

❤ Merethe

GOING HOME

Helluen <3

Haha nå skal dere høre heeer, grunnen til at dagen første innlegg kommer så sent er fordi… wait for it. Jeg stod opp kl 17, JAAA. Her tar vi virkelig ferie til nye høyder. Flaut. Jeg er på dag to med stumpen min limt til sofaen, og jeg nyter det så fælt. Kanskje litt for mye? Det går jo film etter film så jeg får aldri gjort noe produktivt, haha. Det eneste jeg har gjort i dag er å ha spist masse mat og tatt noen bilder, jauda. Sånn går no dagan! I morgen skal vi faktisk ut av huset til en forandring, så det tror vi bare har godt av 😉 Man har lett for å gro fast i hjemmet når det ikke er noe særlig godt vær og det i tillegg er fri merker jeg. Men det er vel sånn det skal være? Man må jo bare nyte det, slutte å få dårlig samvittighet for å kose seg! Gurimallaaaa.


HELT avhengig..

Noe jeg faktisk har fått gjort i det siste da er å bestille flybiletter! JEG SKAL ENDELIG HJEM <3 Fy fader, som jeg gleder meg. Skal hjem til Nøtterøy om to uker, og jeg har seriøst ikke vært hjemme siden jul.. Så lenge tror jeg det aldri har gått før, og det er faktisk ganske forferdelig- haha. Kan dere tro jeg savner familien og vennene mine eller? Nå fikk jeg heldigvis sett søsteren min nå, og det trengte jeg virkelig. Så jeg gleder meg bare enda mer nå til jeg får sett resten. Kjenner det kribler i magen bare av å skrive om det faktisk, hihi.

Jeg får ikke vært hjemme mer enn noen dager siden det faktisk er skole igjen da og litt annet som skjer her hjemme som jeg må være hjemme til, men det er hvertfall bedre enn ingenting. Men tvil ikke – jeg skal ta det igjen i sommer, for da skal jeg definitivt være hjemme LENGE. Det finnes faktisk ikke noe bedre enn sommer i Tønsberg og på Nøtterøy. Har du ikke vært der enda? DRA DIT. I år har jeg jo båtlappen også så da blir det ut å tøffe på vannet med verdens beste mennesker vet jeg <3 Nei uff, nå må jeg faktisk avslutte her fordi jeg kjente en klump i halsen fordi jeg savner både menneskene, byen og øyen min veldig mye. Trondheim er fantastisk men Tønsberg og Nøtterøy kommer alltid til å være nummer én i mitt hjerte! 

 

Hva har dere gjort i dag og bor du i en annen by enn familien? Tell me about it. Trenger å vite at jeg ikke er alene, haha 😉  

❤ Merethe

DET BLE BRÅTT EN NY PERSONLIGHET

Heeii <3 Som jeg har savnet ordentlig blogg rutine, og dere da!! Men jeg må ærlig innrømme at det har vært godt å få litt ”fri” fra alt. Men i morgen blir det som normalt, eller kanskje enda bedre enn før. Jeg merker jeg har fått ny energi og motivasjon, så dette kan ikke bli annet enn bra. Jeg har hatt tre dager med full avslapning og kvaltitestid med søsteren min, kunne virkelig ikke bedt om noe mer. Dette var akkurat det jeg trengte! Nå sitter jeg å ser kveldens paradise hotel episode (ja jeg er en av de). Men snart skal hode treffe puten kjenner jeg, man blir faktisk veldig sliten av bare avlsapning også, tro det eller ei – haha. 

Men dereeee!! Noe av det første som skjedde når søsteren min kom på mandag var at vi plutselig ble sittende i frisørstolen begge to, helt spontant. Det elsker jeg! Finnes det noe mer perfekt start på jentetid da? Tror ikke det 😉 Min faste, gode og super flinke frisør Dahlinia hos Hairshop på City Lade tok like så godt oss begge to samtidig – det var sprekt! Jeg har i flere år prøvd flere forskjellige frisører, men aldri blitt særlig fornøyd. Det var helt til jeg tilfeldigvis gikk inn på Hairshop fordi jeg hadde en forferdelig tugg jeg ikke fikk ut.. Der stod denne jenta med ett stort smil, og ønsket meg velkommen inn. Før jeg visste ordet av det så hadde vi avtalt neste frisør time, og sånn var starten på min nye hårreise – hihi. God kjemi er så sinnssykt viktig når man skal sitte flere timer i frisørstolen, syntes nå jeg. Meen anyways, på mandag så gikk jeg inn med påskekylling hår og gikk ut igjen med … LILLA! Fy fader, så fornøyd jeg er. Det ble brått en ny personlighet på meg altså! Det har faktisk innmari mye å si for oppførselen sin og hvordan man føler seg, altså hår og klær. Det hjalp også når jeg fikk kjøpt meg noen nye klær i dag, blant annet en skinnjakke. Er det salg så må man jo bare slå til, sånn funker hvertfall hjernen min. Noen som kjenner seg igjen? :):)

Veeeel, nå runder jeg av her før jeg sovner sittende. I morgen kommer det full oppdatering fra disse dagene, det ble en del tanker og følelser som ble satt i sving da jeg plutselig befant meg nede i spaet i kun bikinien. Hjelp. Jeg har også satt med noen nye mål, og gleder meg til å fortelle dere!! Håper dere har hatt en fantastisk start på ferien, og får en SUPER påske. Jeg skal hvertfall klare å kose meg videre i påsken sammen med min kjære, må jo bare passe på å fortsette med dette gode humøret! Nå er jeg virkelig i en god periode, det liker jeg. Skal klamre meg fast i den med alt jeg har. 

God natt’a dere <3 


Følte meg dritkul med total makeover, HEHE 😉