KROPP ER BARE KROPP

Kropp er bare kropp, det som teller er det indre. Vi har alle hørt det tusenvis av ganger gjennom oppveksten, men det er vanskelig å tro på det. Det er for mange faktorer rundt som motviser det. Sånn har jeg tenkt hele livet. Hvis kropp bare er kropp hvorfor får jeg blikk og kommentarer? Hvis kropp bare er kropp ,hvorfor er det så vanskelig å få venner eller kjæreste? Hvis kropp bare er kropp, hvorfor blir jeg holdt utenfor? Hvis kropp bare er kropp, hvorfor går jeg glipp av alt det morsomme i livet? Hvis kropp bare er kropp, hvorfor er det vanskeligere for meg å få meg jobb enn en annen som ikke ser ut som meg? Hvis kropp bare er kropp, hvorfor føles det ut som samfunnet jobber mot meg? Hvis kropp bare er kropp, hvorfor føler jeg at jeg må forandre hvordan jeg ser ut for å bli akseptert? Hvis kropp bare er kropp, hvorfor har ønsket jeg meg hver bursdag at jeg bare kunne bli normal og frisk?

Fordi jeg har ikke trodd på det. 

Hele livet har jeg brukt på å føle på skammen, skuffelsen og sinnet. Skammen over at jeg er født med ett handikap, skuffelsen over at jeg ikke er som andre og sinnet over alt jeg går glipp av. Jeg kan ikke huske en eneste gang at jeg har vært stolt over meg selv, eller spradet rundt med en glød av selvtillit. Jeg har som regel hatt på ett smil, men det har aldri vært ekte. Jeg har brukt hele livet på løgn. Både mot meg selv og andre. Jeg har ikke hatt det bra. Vi er alt for flinke til å trykke oss selv ned, og vi er ganske flinke på å trykke ned de rundt oss også. Man ser blikkene, man føler de. Man hører nesten tankene til andre mennesker i det man går forbi. Tanken på at jeg har tilbragt hver eneste sommer med å skamme meg, være redd for å være blant andre, til og med sluttet å bade offentlig på grunn av måten jeg er født på er for meg ubeskrivelig trist. Tanken på at jeg har takket nei til tilbud hele livet fordi jeg er for redd for å vise frem hvordan jeg ser ut knuser meg i dag. Hvorfor skal ikke alle kunne gjøre akkurat det man vil uten å bekymre seg over hva andre måtte tenke? Det kommer alltid til å være blikk, snakk og tanker. Men det som kan bli borte er de negative tankene om deg selv. Jeg er selvsagt ikke helt i mål enda, jeg har fortsatt en lang vei å gå. Men jeg har i det minste tatt på meg skoene å begynt på turen. Turen til det som skal bli mitt liv, og ikke andre sine tanker om mitt liv. Jeg vil ikke lenger kaste bort livet mitt på å bekymre meg over hva andre tenker om meg. Utviklingen min de siste månedene er utrolig. Det er ikke noe på kroppen min som er blitt borte, ikke en cm rundt livet og heller ikke noen arr som på mystisk vis har forsvunnet. Alt er der enda. Men jeg har fått noe ekstra i bagasjen min isteden; selvtillit. Det er ingenting som forandrer seg med mindre du virkelig går inn for det og tror på deg selv. 

Jeg tror på det nå. Kropp er bare kropp. 


Dette er meg – bare min kropp, og jeg kan endelig si at er jeg stolt. I dag stråler jeg for faen, og det er ekte. Damn girl, jeg ser bra ut – og det gjør du også 😉 

LOVE IS ALL AROUND

”A BESTFRIEND IS SOMEONE WITH WHOM YOU DARE TO BE YOURSELF” – FRANK CRANE

Skrivesperren herjer fortsatt her altså. Har sikkert sitter her i to timer nå å stirret på en blank skjerm. Men det er jo ikke så rart fordi akkurat nå har jeg det bra, jeg er mye sosial og jeg nyter sommeren hjemme. Jeg bestemte meg for det før jeg dro at jeg skal virkelig jobbe med meg selv denne sommeren, forberede meg på den mørke årstiden som jeg vet altfor godt kommer snikende. Positive tanker – positive tanker – positive tanker. Det er ikke så vanskelig som jeg skulle trodd når man er i disse omgivelsene med alle menneskene som er her! I går kveld nøt jeg og bestevenninnen min den grå kvelden i jacuzzien til mamsen og papsen. Plutselig var ikke kvelden så grå likevel. Ett vennskap som ikke kan beskrives, er ett vennskap som kommer til å vare livet ut. 

I dag har jeg hatt enda en utrolig fin dag! Jeg hentet niesen min og vi dro ut å kjøpte is. Det herligste jeg vet om er ordet ”tanteeeeeee!”. Har kost meg så mye i dag sammen med familien, og i dag fikk jeg streng beskjed om å ligge i underkøya på køyesenga i natt. Slumberparty! Så det er det jeg skal nå, og snart er det leggetid. Godt er det, for i morgen tidlig skal jeg til en av mine aller beste venninner som bor i Oslo. Hun har operert stakars og må tilbringe sommeren på en fot. Da er det bare å sette seg i bilen å dure innover dit så vi endelig får tilbragt litt tid sammen. Jeg gleder meg sånn, gjensynsglede er virkelig noe for seg selv! 


Verdens beste <3 
 

ENDELIG VAR DET MIN TUR!

Hei <3

I går ble det ikke blogging på denne frøkna på grunn av en god blanding av dårlig nett, dårlig form og dårlig fantasi. Sånn er det bare noen ganger! Gjorde absolutt ingenting i går faktisk. Men dere, gjett hva jeg blogger fra nå? Min splitter nye IPhone 6s plus! Endelig var det min tur til å få meg ny mobil. Jeg er overlykkelig, føler meg som ett lite barn på julaften. Don't we all? Den gamle mobilen min sang på siste verset, den begynte tilogmed å legge på i samtaler og DET er ikke greit for frøken Merethe! Så i dag dro jeg inn å ordnet meg ny mobil, jeg tok selvfølgelig rosegull. Hva ellers? Det var den aller siste i butikken så var heldig med den 😉

Jeg valgte plus fordi jeg bruker mobilen til å ta bilder til bloggen, og bruker generelt mobilen mye til "jobb" så da følte jeg den passet best. Har tatt ett par bilder med den allerede og fy fasan så bra kamera, ihvertfall en god oppgradering fra min gamle mobil. Så jo plutselig alle kviser og porer i trynet på Snapchat, herregud det skremte jo livskiten ut av meg! Tenkte å prøve å vlogge en dag med den også men det tenkte jeg å gjøre en dag hvor jeg faktisk gjør noe spennende. Bursdagen min kanskje? Det er ikke lenge til, så får se! Tenkte også å skrive litt om erfaringen min med denne nye mobilen om en liten stund, når jeg har blitt godt kjent med min nye baby. Men nå skal jeg bare ta ei litta powernap siden jeg kun fikk to timer dårlig søvn i natt. I kveld kommer bestevenninnen min på besøk og vi skal kose oss i den nye jacuzzien til mamsen og papsen. Kommer garantert bilder i morgen 😉

Hvilken mobil har du? 🙂

DET MÅ VÆRE FLERE ENN BARE MEG?

Hei og god morgen peeps! 

I dag er jeg oppe tidlig fordi jeg skal på en åpning av en ny butikk her i Tønsberg sammen med bestevenninnen min, også skal vi bare henge litt sammen etter det. Elsker venninne kos! Må utnytte hvert eneste sekund jeg bare kan nå imens jeg er her hjemme 🙂 Gleder meg til resten av vennene mine kommer hjem til Tønsberg også, elsker når alle er samlet på en plass. Sommerferien og julen har virkelig blitt de store høydepunktene etter at alle flyttet til alle sine kanter! Har dere forresten noen ønsker om hva jeg skal skrive om fremover? Bare rop ut isåfall, setter pris på alle forslag! Ser jo sånn ca hva som er mest populært men kan jo være hyggelig å høre fra dere direkte også om det er noen ønsker ute å går 🙂 

Ser dere nå hva jeg mener med at det er krise at fotografen min AKA Sverre har dratt fra meg eller? Dere får holde ut med meg en liten stund med bilder som har kvalitet som er lik søppel. 

Musikk dere. Hva er livet uten? Jeg tuller ikke når denne går på repeat hele tiden. Jeg hører kanskje på en annen sang innimellom, men siden jeg hørte denne for noen dager siden for første gang klarer jeg ikke slutte! Tror aldri jeg har vært så utrolig hektet på en sang før, haha. Det må vel være flere enn bare meg som har falt for denne? 

SING ME TO SLEEP – ALAN WALKER

2i2khp_npdE
 
Har dere en sang dere har blitt ordentlig hektet på i det siste? Fortell meg hvilken så kanskje jeg kan bli hektet på en ny en, haha! 
 
Ha en fin dag, vi blogges mer senere i dag <3

FØLG MEG

Jeg har vel ikke sagt så mye før om hvor man kan følge meg på sosiale medier bortsett fra her på bloggen! Selv om jeg har disse små knappene i blogg designet mitt så vet jeg av egen erfaring at det ikke er så mange som trykker der, haha. Så jeg tenkte bare å lage ett kjapt innlegg om hvor du kan følge meg andre plasser også om du vil få ett lite innblikk i andre deler av hverdagen min som ikke kommer ut her på bloggen. 

Facebook – Dette er facebook siden til bloggen min hvor jeg legger ut alt av innlegg, informasjon og man kan sende meg melding o.l. 

Instagram – For en noen uker siden slettet jeg den gamle instagrammen min og lagde ny, mest fordi jeg var så lei av å rydde opp i alt rotet på den gamle så jeg bare slettet hele greia for å få en fresh start. Men også for å få en litt mer bloggrettet instagram og for å få en slags ”stil” gjennom hele profilen, haha. Ja jeg er rar, det vet vi alle. Vinglepetter nummer èn! Men her legger jeg også ut en del annet enn det som kommer på bloggen, tenkte å begynne litt med ”behind the scenes” der etterhvert, om det gir mening. Skjer mye rart både foran og bak kameraet når vi tar bilder til bloggen, haha. 

Snapchatmerethejoha heter jeg der og den er åpen så det er bare å legge meg til! Det er vel her jeg er aller mest aktiv, kanskje litt over gjennomsnittet gira kan man si. Gotta love the snap 😉 

Følg meg a’ plizzz klemz #despjente1994

HAN HAR DRATT FRA MEG

Ja, i går kjørte jeg Sverre til flyplassen. Han kommer heldigvis tilbake om ett par uker, men for at jeg skal få være hjemme med familie og venner en god stund i sommer må han hjem til pusen vår. Han har jo også noen ting i Trondheim å ordne i tillegg til at han selvfølgelig vil være med sin familie og sine venner i sommer også, så det var best å gjøre det sånn. Det er rart å være fra hverandre når man er vandt til å være med hverandre hele tiden men det er også godt å føle på savnet, og kjenne at sommerfuglene fortsatt lever. Blir spennende å finne ut av hvordan jeg gjør det med bildene til bloggen fremover da fordi han er jo alltid fotografen min. Må vel begynne å mase på mamma og pappa 😉 Det årn’ær sæ! Det gjør jo alltid det. 

Kjente når jeg kom hjem alene i går kveld at tankene begynte å surre litt igjen. Har hatt det ganske bra de siste ukene og som regel faller jeg litt ned i dypet igjen når det har gått bra en stund. Men jeg håper og krysser fingrene for at siden jeg er hjemme i Tønsberg og har mange å være med at det går bra i sommer, har ikke lyst til å tilbringe sommeren i ett mørkt hull. Har også så smått å lære meg noen teknikker for å forebygge disse dype nedoverbakkene så jeg får prøve ut de om jeg merker at det kommer snikende på meg. Psyken er rar, er den ikke? Kunne ha sittet å skrevet om det i timesvis, det foregår så utrolig mye rart i hodet. Merkelig greier. Er igrunn deilig å bare sitte sånn her å skrive uten å tenke, kanskje jeg skal begynne med det oftere? Ikke planlegge alt mulig. Noen ganger er faktisk det enkle det beste. 

I går var det jo St. Hansaften dere! Det glemte jeg faktisk helt. Jeg har hvert år siden jeg var liten feiret det hjemme på gården vår, med ett stort bål nede på stranden sammen med alle familievenner og naboer som har kommet å kost seg til langt ut på natt. Derfor var det veldig rart i år når vi ikke har gården vår lenger. Første året uten den vanlige St. Hans feiringen. Det er på sånne dager savnet er størst egentlig. Men kvelden endte koselig uansett, jeg dro til bestevenninnen min etter jeg hadde kjørt Sverre til flyplassen. Der satt vi å skravlet lenge, og tok igjen alt det tapte før vi plutselig bestemte oss for å dra på en strand litt utenfor byen å se på bålet der borte. Der var vi i en times tid å så på bålet, drakk litt brus og hørte på mange småunger som stod å sang på en scene. Mye latter som alltid, og akkurat det jeg trengte etter å ha sendt kjæresten av gårde tilbake til Trondheim. Gjensynsgleden med familie og venner er ubeskrivelig. 

Sommeren er i gang, jeg gleder meg til fortsettelsen. 

STOMI, SEX & KJÆRLIGHET

Dette er faktisk noe jeg lenge har tenkt på å skrive om men jeg har rett å slett ikke turt. Jeg har hele livet vært ganske feig, ikke turt å stikke meg frem. Jeg vet jo godt at det er familie som leser denne bloggen, og dette er vel ikke akkurat ett tema man ville ha snakket med de om. Ihvertfall ikke jeg, haha! Men hvorfor skal det være så fælt, så flaut, så tabu? Det er kanskje noe av det mest naturlige her i verden. Du og jeg er til nettopp på grunn av dette, sånn er det bare. Det tok meg en liten stund før jeg innså hvorfor jeg opprettet denne bloggen og dette er jo grunnen! Her følger jeg ingen normer og regler, ingen skal få bestemme hva jeg skal skrive og ikke, og ikke minst skal jeg ikke stoppe meg selv lenger. Er du familie eller ikke interessert i å lese om dette temaet er det jo bare å stoppe å lese her 😉 

Jeg vet av egen erfaring at kanskje den største grunnen til at man ikke vil operere for å få stomi er alle disse temaene som omhandler kropp og kjærlighet. Man er redd for om man noen gang får seg kjæreste i det hele tatt. Hvordan funker dating? Hva med sexlivet, kan man i det hele tatt ha sex? Vil noen ha meg? Om man har kjæreste; vil han/hun se på meg på samme måten som før posen ble en en del av meg? Fungerer alt som det skal? Hva med selvtilliten? Kommer noen til å tørre å ta på meg? Kommer jeg til å tørre å la noen ta på meg? 

Jeg var 15/16 år når stomi begynte å bli ett tema for meg. Jeg var mildt sagt guttegæren, jeg hadde så og si alltid hatt kjæreste og var endelig singel. Jeg var klar for å utforske! Gutter var ett tema dagen lang mellom oss jentene, flørtingen gikk på høygir og jeg skulle så absolutt ikke ha noe pose på magen som kom til å stoppe meg fra å være en flørtende fjortis. Jeg ville som jeg alltid har villet; være normal. Være som alle de andre, være som bestevenninnene mine. Om jeg fikk en pose på magen kom jeg aldri til å tørre å vise kroppen min igjen, jeg kom aldri til å tørre å flørte igjen, jeg kom ihvertfall aldri til å få meg en kjæreste igjen. Alle kom til å se på meg at jeg har en pose på magen og syntes jeg var ekkel. 

Jeg så for meg livet om 30 år: meg og alle mine 40 katter i en leilighet mutters alene. Helt siden jeg har vært liten har jeg hatt planen klar. Jeg skulle finne meg en snill mann, eie min egen bolig, ha drømmebryllupet og få to barn. Hele denne planen raste foran øynene mine så fort ordet stomi ble luftet. Jeg nektet, stomi skulle være aller siste utvei. Denne posen skremte vettet av meg, det var rett å slett dritskummelt. Magen var den eneste plassen på kroppen jeg ikke hadde noen arr, det var den eneste plassen jeg følte jeg selv hadde litt kontroll over igjen. Jeg hadde allerede store problemer med selvtilliten, å gå på stranden var min største skrekk, sommeren hatet jeg. Denne posen kom bare til å gjøre alle mine problemer hundre ganger verre. Trodde jeg. 

Der tok jeg grundig feil. Jeg dro på en leir, møtte min nåværende kjæreste som allerede hadde gått gjennom prosessen med å få stomi. Vi ble sammen og jeg tenkte ikke ett sekund på hans stomi. Etter hvert som tiden gikk så begynte jeg å stille spørsmål. Hvordan var det å ha stomi? Var det ekkelt? Var det vondt? Tør du å gå i bar overkropp? Kan jeg se på når du skifter den? Jeg begynte å se på stomiskiftet hver gang. Jeg som trodde man måtte bruke timesvis hver dag på denne stomien fikk meg ett ganske stort sjokk når det kun tok ett par minutter. Man så absolutt ikke posen under klærne, det gjorde ikke vondt og stomien kan etterhvert bli en god venn som man vil vise frem stolt. Jeg ble kjent med mennesker som levde ett helt normalt liv med stomi. De gikk på forskjellige sporter, badet, hadde kjæreste og barn. De var helt normale.

Jeg har nå vært i begge roller, jeg har en ekstra erfaring å ta med meg videre. Jeg har både vært jenta som har en kjæreste med stomi og nå er jeg selv jenta med stomi som er så heldig at jeg også har en kjæreste med stomi. En ting jeg kan love deg; når man har sex er det ikke posen man tenker på 😉 Og svaret på alle disse spørsmålene jeg skrev over her er JA. Du kan ha ett helt normalt forhold med ett helt normalt sexliv. Du kan date og kose deg. Du kan bade så mye du bare vil og du kan holde på med alle mulige slags sporter. Om du møter noen som syntes stomien er en hindring så er ikke dette mennesket noe å bruke tiden sin på, da er det bare å dra ut å fiske på nytt. Den rette personen for deg er der ute en plass, og den personen aksepterer deg for akkurat den du er. Med eller uten stomi, kjærlighet er kjærlighet. Det kommer i alle former og fasonger og det er helt fantastisk når man tør å satse. 

Det kan ta litt tid å bli vant til livet med stomi. Det kan ta litt tid før man tør å være stolt over det man bærer på magen men en gang kommer man dit. Det er tross alt bare en liten greie som har gjort livet enda litt bedre. Før jeg fikk stomi bæsjet jeg på meg under sex flere ganger og det var kjempe flaut selv om jeg hadde en kjæreste som ikke brydde seg om det. Det går utover selvtilliten, jeg turte ikke gjøre det mer. Det går ihvertfall utover forholdet etterhvert siden sex er en helt naturlig del av ett forhold. Stomi var redningen min og det kan bli din også. Nå har jeg en kjæreste som jeg vet elsker meg akkurat som jeg er og vi har ett helt normalt sexliv selv om begge to har pose på magen. Selvtilliten min har blitt betydelig bedre etter jeg fikk stomi på grunn av at jeg er mye mer trygg på kroppen min, den lever ikke lenger sitt eget liv. Jeg har kontrollen igjen. Jeg har nå den snille drømmemannen jeg alltid ønsket meg og kjøpt leilighet sammen med han. Det eneste som mangler er drømmebryllupet og barn men jeg har en god følelse på at det kommer i fremtiden også 😉 Stomi er absolutt ingen hindring for livet, du må bare tørre å tro på det! Alt er mulig her i livet, det er opp til deg selv å velge hva du føler og gjør med de utfordringene livet fører med seg. 


#LIVETMEDSTOMI

HUN FIKK MEG TIL Å FÅ BEDRE SELVTILLIT

Du vet når du føler deg som en dass? Håret står til alle kanter, etterveksten er en meter lang, neglene er bitt ihjel og vippene ser ut som de skulle vært fra en annen verden. Vel, sånn har jeg følt meg de siste månedene eller kanskje det siste året. Helsen min har skrantet veldig det siste året både fysisk og psykisk. Utseendet har igrunn vært det siste jeg har tenkt på. Som regel flyr jeg rundt hjemme med en dott på huet, en flassete neglelakk på neglene, ingen sminke i ansiktet og vi kan vel alle innrømme at når man selv føler man ikke ser ut så er ikke selvtilliten på topp heller. Men det måtte forandres på nå fordi jeg skulle i bryllup og gjett om jeg var klar for å dolle meg opp!


Jeg tok kontakt med Maria så fort jeg så hun hadde begynt å legge vipper og ordne negler! Det er noe jeg absolutt ikke angrer på for jeg var vel der i rundt 4 timer og skravlen satt løst, jeg storkoste meg rett å slett hos hun. Stemningen var på topp, kvaliteten var bra og resultatet ble fantastisk! Dette er ikke en sponset behandling men min dønn ærlige mening for jeg syntes rett å slett hun fortjener all skryt hun kan få. Jeg gleder meg allerede til jeg skal dra til hun igjen om noen uker for å fylle på både vipper og negler for nå må jeg jo bare holde det ved like frem til hverdagen slår meg i trynet igjen. Nå føler jeg meg fresh med en dott på hodet og uten sminke uansett fordi jeg har både lekre negler og vipper med en gang jeg står opp om morgenen! Vi jenter burde unne oss dette innimellom altså for man kjenner absolutt at man får bedre selvtillit når man tar litt vare på seg selv og unner seg litt dollings innimellom 🙂 

Om du bor i nærheten av Tønsberg og omegn så anbefaler jeg på det sterkeste å bestille time hos Maria, jeg kan love deg at du ikke kommer til å angre og at du kommer til å storkose deg den tiden du er der for hun er så hyggelig. Bare jenta i seg selv er verdt turen 🙂 Prisene er også utrolig snille, tilogmed jeg kunne ta meg råd til dette og jeg spiser ofte nudler til middag! 

Sjekk ut instagram siden hennes HER  og Facebook siden hennes HER for timebestilling! 

 

HIPP HURRA FOR MIN BROKKER BESTEVENN!

I dag har en av mine aller beste venninner bursdag og hun fortjener litt oppmerksomhet!

Amelia, du er og kommer alltid til å være en av de menneskene som står mitt hjerte aller nærmest. Vi har faktisk kjent hverandre hele livet (pluss minus to år), hvor sykt er ikke det? En av de største grunnene til at jeg er glad for at jeg har ryggmargsbrokk er at vi møttes på grunn av det. Hadde det ikke vært for dette rare greiene vi er født med på ryggen hadde ikke vi vært venner i dag og det er faktisk noe jeg ikke ville vært foruten. Vi har vært gjennom så utrolig mye sammen. Vi har vært på Frambu å hatt the time of our lives, hatt opphold på Berg Gård sammen og lekt i vannsengen, vært i syden sammen, slottsfjell har blitt en tradisjon, vi har hatt sikkert hundrevis av overnattinger hvor vi har holdt foreldrene våres våkne til deres store frustrasjon, og vi har ledd og grått mye om hverandre gjennom disse årene sammen. Alt dette har gjort oss til de vi er i dag, alt dette har gjort at vi har ett utrolig sterkt vennskap som ingen kan forstå bortsett fra oss to. 

Vi kan sitte å diskutere i timesvis om hvilken film vi skal se på fordi du vil se på komedie eller drama og jeg vil alltid se skrekk, men det ender alltid med at vi skravler til langt på natt uansett så filmen blir aldri sett og diskusjonen er poengløs. Med mindre det er Divergent eller Hunger games da 😉 Du er den eneste av mine venner som virkelig forstår alle sider av meg fordi vi er født med det samme og det setter jeg så utrolig stor pris på. Jeg vet jeg alltid har deg, jeg kan alltid komme til deg uansett hva og jeg håper du vet etter alle disse årene at det samme gjelder for deg. Det at du slipper alt du har i hendene for å komme til Trondheim når du bare hører på stemmen min at jeg trenger deg, er noe jeg aldri kan takke deg nok for. Du holder ut med min bitching og stressa hjerne, og jeg holder ut med din utrolige stahet for det er sånn vennskap er. Jeg vet at vi alltid kommer til å være venner, for vi har holdt ut i to tiår allerede så hva er vel noe tiår til, hæh? 😉 Tusen takk for alt du har lært meg, og som du fortsatt lærer meg. Tusen takk for at du vet akkurat hva du skal gjøre når, og tusen takk for at du bryr deg så utrolig mye om både meg og Sverre.Tusen takk for at du er du, for alt du gjør for meg og for at du alltid viser hvor glad du er i de rundt deg inkludert meg. Jeg kommer alltid til å stå ved din side og jeg kommer aldri til å slutte å være irriterende overbeskyttende ovenfor deg. Det må du nok holde ut i mange år til 🙂 Nå må jeg avslutte før jeg begynner å grine igjen her, sippekjerringa sjæl som skriver vettu. 


Jeg er så utrolig glad i deg Amelia, du kommer alltid til å ha en spesiell plass i hjertet mitt og du kommer alltid til å være min brokker bestevenn.

Gratulerer så mye med dagen, hipp hipp hurra!! 

DRØMMEBRYLLUPET

Long time no see, huh? 

Her har tiden virkelig flydd fra meg siden vi kom hjem til Tønsberg! Bloggen har dessverre kommet litt i andre rekke men nå har ting roet seg så da er det tilbake til normalen igjen 🙂 Vi kom frem sent på kvelden på torsdag og på fredag kjørte jeg byen rundt å fikset alle mulige slags småting før bryllupet til en av mine beste venninner som skulle være på lørdagen. Fikk kjøpt meg en kjole ti minutter før kjøpesenteret stengte, da var jeg stressa for å si det sånn! Men alt ordnet seg og på lørdag var det tid for bryllup. For en fantastisk dag det var, jeg har grått min kvote tårer i år tror jeg! Bruden var nydelig, brudgommen var en ordentlig kjekkas, vielsen var nydelig og bryllupsfesten tok virkelig kaka! Det er en dag jeg aldri kommer til å glemme, og jeg må jo innrømme at jeg begynte å drømme meg bort litt selv, haha. Det var virkelig ett drømmebryllup! Det er det eneste ordet jeg kan bruke til å beskrive det faktisk.


Jeg var så heldig å få dele denne fantastiske dagen med kjæresten min, foreldrene mine og søstrene mine siden dette var barndomsvenninnen min som vi har vokst opp sammen med! Det gjorde virkelig dagen komplett 🙂 Nå har vi brukt noen dager på å komme oss etter lørdagen, vært litt med familie og bare slappet av. Mamma og pappa har bygget nytt hus og vi har en helt egen etasje for oss selv så kan virkelig ikke klage på det 😉 Nå skal jeg skrive ferdig ett blogg innlegg som kommer i morgen imens vi ser på serie, så skal jeg ta kvelden tror jeg! Veldig sliten om dagen, men ferie er jo til å slappe av er det ikke det da? 🙂 Vi blogges mer i morgen <3