FAIL!

Jeg syntes disse innleggene er så fryktelige morsomme, det finnes lite som er bedre enn ei litta dose selvironi! Jeg ler ganske kraftig hver gang jeg skal finne disse bildene og håper dere ler like godt sammen med meg – på min bekostning! Hahaha 🙂

Ikke spør meg engang hva jeg tenkte her. Tror jeg følte meg fryktelig kul 😉 Jeg var nok også en smule irritert på mannen bak kamera som ikke klarer å være seriøs i mer enn ett halvt minutt, hahaha.

Her prøvde jeg mitt aller beste på å se ut som en ordentlig modell og finne det såkalte "blikket" de snakker om på Top Model 🙂

Det er viktig å ha litt forskjellig positurer så det blir litt forskjell på bildene, denne kaller jeg T-rex 🙂

Veldig viktig å få med noen bilder hvor det ser ut som jeg prater med noen andre som også var der. Jeg gjorde det. Jeg var ikke alene. Jeg lover. Har også hørt det er så søtt når man fanger ett uoppmerksomt øyeblikk, ser at det stemmer ihvertfall 😉

Selvfølgelig kommer linselusa i heimen å avbryter for å få all oppmerksomheten..

Sånn her reagerte jeg på det :):) Ett oppgitt mammasukk. #Crazycatlover1994

IT’S LIKE A NEVER ENDING ROLLERCOASTER

Ikke av den morsomme typen. Ikke av den sommerfugler i magen og latter typen. Ikke av den hvor du og alle vennene dine har gledet dere til denne dagen i flere uker og endelig er dere her typen. Ikke av den som du kan bestemme selv om du vil ta typen. 

Men av den typen hvor du sitter fast i en karusell og ikke får komme av. Det er ikke lenger du som har kontrollen, du kan ikke bare hoppe ut av setet etter en runde. Det er ingen ved siden av deg, det er ingen på bakken. Det er ingen som styrer den. Hvem er det som egentlig styrer den? For det er ihvertfall ikke deg selv. Hvor ble det av alle de andre som var med deg? De har nok blitt lei av å vente på at du skulle komme ut av karusellen og dratt fra deg. 

Alt du vil er å komme deg av og stå på to bein på en flat bakke. For når var egentlig sist gang du følte stødig grunn under deg? Husker ikke. Når var det du egentlig tok skrittet opp i denne karusellen? Husker ikke. Det eneste det er å sammenlikne med er en karusell. Den største karusellen du kan tenke deg, med de høyeste toppene og de dypeste nedturene. Med de verste loopene og den raskeste farten. 

De høye toppene er ikke lenger morsomme. Man skulle tro de var gode men det er de ikke. De får deg til å bli en annen person enn det du er, akkurat som de dype nedturene. Man skriker ikke lenger av glede men av frustrasjon og redsel. Den gode energien er blitt negativ. Du må holde deg litt ekstra godt fast i setet så du ikke faller ut. Hva skjer om du faller ut? 

I de dype nedturene er det ikke lenger lettelse av å komme ned fra toppen. Det er flere av disse her, de varer mye lenger. Den energien som kommer på toppen av karusellen er ikke her nede. Her nede har man ikke engang lysten til å gå ut av karusellen. Her er det ingenting. Her er det mørkere enn man noen gang kan tenke seg. Her er det ikke en eneste stråle av lys og toppen virker så fjern. Men du vet også at den kommer i skremmende fart, du klamrer deg fast her også i frykt for å falle av. Hva skjer om du faller ut? 

Jeg hører stemmer i det fjerne. Kjente stemmer, ukjente stemmer. Stemmer som bare vil at jeg skal komme ut av karusellen. Vet de ikke at det er det eneste jeg vil også? Stemmer som spør meg om hvorfor jeg gikk å satt meg i karusellen i utgangspunktet. Vet de ikke at noen ganger så bare tar man en karusell uten noen grunn? Det er disse karusellene som er vanskeligst å gå ut av. Men det er mulig når man endelig innser at man ikke hører hjemme i denne evige karusellen. Når man forstår at man ikke trenger å være redd for å falle ut og løsner grepet. Når man forstår at man kan gå ut selv og når man kommer på stødig grunn igjen så ser man at de man en gang dro med fortsatt står der klar for å holde fast i deg. De dro aldri fra deg, de ventet på bare på at du skulle gå av karusellen frivillig. 

Jeg ser det står en skikkelse ved kontrollene nå. Betyr det at jeg endelig skal få komme av karusellen? Jeg kjenner det sakker ned og jeg kjenner den ene foten min beveger seg sakte ut mot bakken. 

DU TRENGER Å LIKE DEG SELV

Du trenger ikke å ha tynn midje, være lav, solbrun, blond, ha store faste pupper, sprettrumpe, colgate smil og en feit bankkonto. 

Du trenger å like deg selv.

Du trenger ikke å ha en stor midje, være høy, blek, brunette, ha små pupper, liten rumpe, gult smil og en liten bankkonto.

Du trenger å like deg selv.

Du trenger ikke være høy eller lav. Stor eller liten. Brun eller blek. Blond eller brunette. Ha store pupper eller små pupper. Ha stor rumpe eller liten rumpe. Ha ett hvitt smil eller gult smil. Ha en feit bankkonto eller en liten bankkonto. 

Du trenger å like deg selv.

Du trenger ikke å være gutt eller jente, ung eller voksen.

Du trenger å være deg selv.

Du trenger ikke være en jente som liker en gutt, en gutt som liker en jente, en jente som liker en jente, en gutt som liker en gutt, en jente som liker jenter og gutter, en gutt som liker gutter og jenter. 

Du trenger å like deg selv. 

Du trenger ikke å få bare seksere i alle fag eller droppe ut. 

Du trenger å gjøre det du selv vil.Du trenger ikke ha to bein å gå på eller to armer å bruke.

Du trenger å like deg selv med det du faktisk har.

Du trenger ikke ha femti venner eller ingen.

Du trenger først og fremst å bli venn med deg selv.

Du trenger ikke bli merket som funksjonshemmet eller funksjonsfrisk, syk eller frisk.

Du trenger å vise verden hvem du virkelig er. 

Du trenger ikke være snill eller slem. 

Du trenger faktisk å behandle andre som du selv vil bli behandlet.

Du trenger ikke ha fremtiden klar eller ta det dag for dag.

Du trenger å gjøre det som fungerer for deg.

Du trenger ikke hate eller elske deg selv. Du trenger ikke sulte deg eller tilbringe hver ledige time på trening. Du trenger ikke å høre på hva samfunnet sier deg om hvordan du selv skal være og oppføre deg. Du trenger ikke følge alle normer og regler. 

Om du er høy eller lav, liten eller stor, har en kropp som fungerer optimalt eller har en kropp som fungerer litt. Om du har en million på konto eller går på nav. Om du har arr på kroppen eller ingen. Om du har arr innvendig eller ingen.

Du trenger å like deg selv. For du? Du er bra nok akkurat som du er. 

NOT JOINING THE ARMY

… Liker bare fargene!

Forrige uke var jeg sammen med noen fine jenter. Vi har blitt kjent via blogg blant annet og bestemte oss for å møtes for å bli kjent og ta noen bilder. Det var så utrolig koselig! Følte meg som en ordentlig modell å greier, haha. NEIDA. Ble veldig fornøyd med antrekket denne dagen men det som ikke vises på bildene er at kjolen jeg hadde under måtte ”stiftes” med binders sånn at puppa ikke skulle falle ut 😉 Men det er jo ingenting som ikke kan skjules under ett skjerf! Derfor ble det ingen bilder av kun kjolen altså, you don’t need to see my boobies. DER går faktisk grensa for meg, haha.

I dag har jeg vært på kurs via nav som jeg har gått på de siste to ukene og ellers har jeg bare slappet av. Planlagt litt blogginnlegg fremover og snakket i telefonen med søsteren min har jeg også fått gjort. Det var koselig! Ikke en spesielt spennende dag med andre ord, men for meg som ikke er vandt til å gjøre stort så er det nok til å få meg sliten. Nå skal jeg bare fortsette å slappe av, kanskje se noen epsioder av Castle og legge meg tidlig siden jeg har ett møte i morgen. Håper du får en fin kveld! 🙂

Hva har du gjort i dag?

”The No.1 rule of fashion: always wear what you want to wear.”

SLUTTE Å BLOGGE?

Flere dager på rad prøve jeg å sette med ned å skrive noen ord, like mange dager fikk jeg det ikke til. Jeg gikk en halv runde med meg selv om jeg skulle bare legge fra meg hele bloggen, slutte. Det kunne jo bare vært så enkelt, men jeg forstod fort at det ikke føltes rett i det hele tatt. Jeg har jo sett at jeg klarer å få til noe, jeg har innsett at jeg endelig har funnet noe jeg brenner for. Noe jeg elsker å drive med, virkelig. På ekte. Når jeg sitter for meg selv foran pcen å skriver så gjør jeg det for meg selv og ingen andre. Når jeg sitter for meg selv foran pcen å skriver så føler jeg meg som meg selv, at jeg hører til her. Uansett hvor teit det høres ut for deg så høres det riktig ut for meg. Det må jeg huske på. 

Livet er ikke alltid så lett, for meg så er mesteparten av tiden faktisk det stikk motsatte. Noen ganger rømmer jeg fra alt, lukker meg inne og stenger alle ute. Jeg har fått høre av fagfolk den siste tiden at dette er noe jeg har dratt med meg gjennom hele livet og det er helt sant. Helt fra jeg var liten av så har jeg stengt følelser inne, spesielt tristhet og redsel. Jeg gråter ikke foran andre av den enkle grunn at jeg vil ikke få andre til føle på den smerten jeg selv føler på. Jeg vil ikke få menneskene jeg er glad i til å føle seg dårligere på grunn av meg. Noen skjuler tristhet og redsel med sinne, jeg gjør det med smil og latter. Jeg satt hos psykologen og alt jeg ville var å gråte. Det som kom ut var små glis og noe som hørtes ut som en kjent latter. Nemlig min egen. 

Jeg trengte en pause fra alt. Først skulle det bare være noen dager men så ble det plutselig noen dager til, en uke – snart to. Det har vært deilig, det skal jeg innrømme. Ikke ha det unødvendige presset som man gir seg selv hver eneste dag. Jeg har hatt mye å tenke på de siste ukene, mye stress og bekymringer. Jeg fjernet ett av disse stressmomentene ved å legge fra meg bloggen litt. Men jeg har savnet det så fryktelig også. Nå har noen biter falt på plass, jeg har samlet opp en god del motivasjon igjen og jeg er klar for å egentlig begynne litt på nytt. Jeg har mange drømmer. Noen er små, noen er store og de skal jeg få til å gå i oppfyllelse. En ting de alle har til felles er at det skjer ikke noe om jeg sitter på rumpestumpen min og ikke gjør noe med det. Man må jobbe beinhardt for å få det livet man drømmer om og det skal jeg få til. Jeg er allerede godt i gang, jeg har virkelig tatt tak i livet mitt nå og det er jeg fryktelig stolt over. Det er lov å si. 

Vi blogges senere i dag, det lover jeg meg selv. Nå er jeg tilbake der jeg hører hjemme. Med nytt design og ny header så må det jo bare bli bra, eller hva? 😉 


Foto: Caroline Sofie <3 

”IF YOU NEVER CHASE YOUR DREAMS, YOU WILL NEVER CATCH THEM.”

GET TO KNOW ME


1 – HVA ER DITT FULLE NAVN?

Merethe Høili Johansen! 🙂

2 – NÅR HAR DU BURSDAG?

My special day of the year er 9. juli! Året er 1994 :):)

3 – ØYENFARGEN DIN?

Blåååå 😉

4 – HAR DU NOEN SØSKEN?

Ja, jeg har to eldre søstre! Som jeg er veldig veldig glad i <3 

5 – FAVORITT MAT OG DRIKKE?

Ååå gud… Hvordan skal man velge? Haha. Jeg er VELDIG glad i typiske norske middagsretter som lapskaus, koteletter, kjøttkaker og trøndersk sodd! Jeg er også litt over gjennomsnittet glad i alt av kylling. NAAAAM. Nå ble jeg sulten, haha. Favorittdrikke må være pepsi.. hehehehe.

6 – FAVORITTSANG FOR ØYEBLIKKET?

3 Strikes – Terror Jr & En Sjanse – Avdeling M 🙂

7 – HVILKEN TID PÅ DØGNET LIKER DU BEST?

Sånn typ..tidlig kvelden – fra klokken 20.00 og utover, det er da jeg er mest kreativ og har mest energi faktisk. Tror nok det er derfor jeg som regel pleier å legge ut blogginnlegg så sent, haha. 

8 – HVA ER DIN BESTE EGENSKAP?

Jeg er en veldig omsorgsfull person og jeg er veldig liberal – jeg hater rasisme, homofobi, rett å slett dømming av andre mennesker. (Det var det eneste ordet jeg kom på til å beskrive det, haha.) 

9 – FAVORITT APP?

Snapchat …….. 

10 – HVA ER FAVORITTFAGET DITT PÅ SKOLEN?

Det var norsk!

11 – FAVORITT FILM/SERIE?

Titanic – ingen over og ingen under. Serie er veldig vanskelig å svare på da jeg ser på nye hele tiden, haha. 

12 – FAVORITT BUTIKK?

Nei altså.. jeg er ikke så veldig opptatt av sånt jeg, alt som har salgt – som vil si alle butikker? hahahaha. 

13 – FAVORITT PARFYMEN DIN?

Paco Rabanne –  Lady Million!

14 – FAVORITT HØYTID?

Juuuul <3 

15 – FAVORITT ÅRSTID?

Sommer! 

16 – HVA ER DET FØRSTE DU LEGGER MERKE TIL NÅR DU MØTER NYE PERSONER?

Utstrålingen! Jeg blir veldig påvirket av hvordan energi og oppførsel andre mennesker har. 

17 – HVOR LANG TID BRUKER DU PÅ Å GJØRE DEG KLAR OM MORGENEN?

Maks en halvtime!

18 – HAR DU PIERCING/TATOVERING?

Jeg har tre tatoveringer! Flere kommer 😉 

19 – FAVORITT KLESPLAGG?

En god jeans! Når jeg finner en favoritt så kjøper jeg gjerne to så jeg kun bruker de til de er slitt ut, haha. Det har vel også noe med at jeg HATER å prøve klær…

20 – HVA VIL DU BLI NÅR DU BLIR STOR?

Nei gud veit. Jeg er for øyeblikket i en prosess hvor jeg prøver å finne ut av det. Jeg er vinglepetter til tusen og forandrer mening hver dag nesten. Nå for øyeblikket heller jeg veldig mot noe innenfor media. Men jeg vil også jobbe med mennesker – hjelpe andre. Så en god blanding av de hadde vært perfekt!

Tenkte det var litt gøy å bli bittelitt bedre kjent! Jeg syntes ihvertfall det er litt morsomt å bli litt bedre kjent med personen bak bloggen 🙂 Nå sitter jeg å ser på The Stream og skal snart begynne på middagen! Hva gjør du i kveld? 🙂