KROPPEN DIN ER EN ROCKESTJERNE

(Bildene er brukt i tidligere innlegg, har ikke fått tatt nye for HEHE det er ikke sommer i trøndelag om dagen)

Vær stolt av den du er. Kroppen din er en rockestjerne. Den gjør så mye for deg hver eneste dag, det minste du kan gjøre da er å behandle den fint. Sett pris på den, hvordan den ser ut og fungerer. Med arr, uten arr, med stomi, uten stomi, med ekstra kg, uten ekstra kg, med bein å gå på, uten bein å gå på. Sett pris på de tingene ved din kropp som gjør den annerledes enn alle andre sin. Er det ikke kult da å ikke være som alle andre? Det syntes jeg! Det er ingen i hele verden som har akkurat like arr på kroppen som det jeg har. Før så hatet jeg arret jeg har på ryggen, det kan jeg genuint si at jeg ikke gjør lenger, og da lyver jeg ikke. Jeg tror jeg har utviklet meg så mye at jeg kan si at jeg er tilfreds med hvordan kroppen min er. Ingen er hundre prosent fornøyd, ikke jeg heller men jeg er tilfreds. Den får meg fra A til B. Men hvorfor skal det stoppe oss at vi ikke er helt fornøyd egentlig? Se at jeg skriver ‘’oss’’, ja for det gjelder for alle at man ikke er helt fornøyd.

Jeg begynner alltid å tenke på sånne her type ting på denne årstiden. Sol og bikini. Sommerfester, lite klær og bading i offentligheten. Ting jeg ble dårlig av bare å tenke på før, men som jeg nå kan glede meg over. Jeg har kommet langt, og jeg vil at du også skal komme dit en dag. Men det tar tid, vit det. Det er skritt for skritt. Kanskje du sammenlikner deg med vennene dine, sånn som jeg gjorde før. De som ikke hadde arr, de som ikke gikk rart. Men nå ser jeg heller på våre ulikheter som en fin ting. I tillegg har absolutt alle noe de er usikre på, så tror du ikke at på stranden så bryr folk seg mer om seg selv enn hvordan du ser ut?

Det har tatt meg så utrolig lang tid å komme meg hit jeg er i dag, men endelig er jeg her. Jeg har vært så langt nede mentalt at nå er jeg bare glad for å våkne opp til en ny dag. Denne sommeren vil jeg rocke den bikinien som en stjerne med ett stort jævla smil som stråler selvtillit. Håpet mitt er at du også kan gjøre det, i det minste ta ett skritt i den retningen. Alt er bedre enn ingenting. Som jeg har sagt før så er kropp bare kropp, det er virkelig det på innsiden som teller uansett hvor klisjé det høres ut. Alle har retten til å nyte sommeren, og jeg blir så lei meg både på vegne av den yngre meg selv som ikke trodde på det og på de som nå ikke tror på det. Start i det små, så skal du se at du en dag også kommer dit. Vi alle er rockestjerner akkurat som kroppen vår, fordi vi har en unik kropp som fungerer på forskjellige måter, finn din måte å sett pris på din.

Måtte bare ta med dette bildet av en liten lur Merethe som turte å gå barbeint selv om føttene så litt annerledes ut<3

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg