POSITIVE SIDER VED MIN BIPOLARE LIDELSE

❤️ Jeg har fått en ny respekt for psykiske lidelser. Man skal ta det like alvorlig som fysisk sykdom for det kan være minst like alvorlig.

❤️ Når jeg er i en hypoman fase får jeg fryktelig mye gjort på kort tid!

❤️ Det kan bringe familie og venner nærmere. Når man er åpen med sine nærmeste om sin psykiske lidelse så kan det gjøre det enklere å kommunisere.


❤️ Jeg setter mer pris på livet. Jeg har vært så langt nede at jeg virkelig setter pris på de små tingene i livet nå.

❤️ Jeg har lært meg å ta en dag av gangen. Jeg vet aldri hvordan dagen kommer til å bli før jeg våkner så dette har jeg måtte lære meg og jeg har lært meg å sette pris på å ha det sånn.

❤️ Jeg har blitt mye mer spontan. På grunn av punktet over så må det meste taes på sparket, det er ikke ofte jeg kan planlegge ting lenge i forveien, så selv om jeg egentlig er en person som liker å planlegge så har jeg også lært meg å være spontan.


❤️ Jeg føler mye. Selv om jeg kanskje ikke viser det utad så skjer det veldig mye innad. Når jeg elsker noen så gjør jeg det av hele mitt hjerte. Når jeg er glad så er jeg kjempe glad, når jeg er trist er jeg veldig trist. Dette kunne nok også vært på den negative listen men jeg velger å se på dette som noe positivt.

❤️ Jeg har lært mye om meg selv etter jeg fikk bipolar diagnosen. Jeg har virkelig måttet gå inn i meg selv og gravd i hele fortiden min, så jeg har lært fryktelig mye om meg selv – hvorfor ting er som de er og hvordan jeg kan leve med sykdommen.

❤️ Jeg har møtt så mange fantastiske mennesker etter jeg fikk diagnosen. Jeg har vært på kurs, vært innlagt og på møteplasser. Det er kanskje ikke alltid de menneskene forblir i livet mitt, men om du har møtt meg på veien så skal du vite at du har satt positive spor for jeg har fortsatt tilgode å møte noen som har påvirket meg negativt.

❤️ Jeg har lært at åpenhet er nøkkelen.

❤️ Jeg har funnet min lidenskap her i livet, og det er nettopp dette. Å skrive og opplyse andre mennesker om psykisk helse. Jeg tror så fryktelig mye på åpenhet, det er så mange flere enn man tror som har det liknende. Man kan møte mange likesinnede om man tør å åpne seg, kanskje man også noen ganger kan hjelpe om man bare tør.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg