TATOVERINGEN SOM BETYR MEST

Nå har jeg 4 tatoveringer, den siste tok jeg etter innleggelse nummer 2. Det var ganske spontant som de fleste av mine tatoveringer, men det er den som har endt opp med å bety mest for meg. Jeg får en del spørsmål om noen ser den så jeg tenkte egentlig bare å forklare litt rundt den.

Det er to hender som holder hverandre, den ene hånden har semikolon på seg og det semikolonet betyr er at man kunne valgt å avslutte men valgte å fortsette. Dere har kanskje hørt om «semicolon project» som er en kampanje som ble startet for mental helse.

Tatoveringen tok jeg til ære for alle mine nære som alltid er der for meg og som har hjulpet meg gjennom mine verste perioder. Jeg kunne valgt å avslutte men på grunn av alle mine kjære som alltid er her for meg og som er så glad i meg så har jeg valgt å fortsette å kjempe. Rett før jeg tok denne tatoveringen hadde jeg vært innlagt i to uker, den gangen var det ikke jeg selv som ordnet det men mennesker som jeg er så utrolig glad i og som så hvor dårlig jeg var, på grunn av dem så fikk jeg hjelp og jeg fikk en ny gnist til å fortsette. Så denne er rett å slett for alle som bare vil meg godt, som bryr seg så utrolig mye, og dere vet veldig godt selv hvem dere er. Tusen takk ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg